81

Локвидатори

преди 4 години

Платиха ви да ликвидирате империята България.Изедници.

80

АНТИ

преди 4 години

Подал съм много сигнали, на дежурния тел. в Общината ни.Не анонимно, разбира се.Резултата е - аз имам проблеми !Та за каква демокрация ми говорите ?!

79

Българин

преди 4 години

До Мечо КухТази държава ще се оправи тогава, когато си отиде и последния човек, който си спомня Априлския Пленум!

78

Анонимен

преди 4 години

Омазаха непоправимо нещата. Поклоления наред няма да се оттърсим от безумията им.Но се имат за месии.

77

Мечо Кух

преди 4 години

"Сега България е там, откъдето беше изтръгната насила през проклетия ви 9 - ти Септември"сега България е бунището на Европа, провалена страна. Голямо изтръгване ще да е било. А вие сте толкова издухани, че не осъзнавате какво ви се случва. Проми таци.

76

АНТИ

преди 4 години

Вече 30 години властта не може да се справи, с агресивни(без намордник, повод) кучета по улиците, например !А другарката Ангелкова иска 12 месеца туризъм.Как я смятат тази работа ?!

75

Тодар Правешки

преди 4 години

До dddДобре.Излизаме от ЕС и НАТО и после какво?Ще цъфнем и ще вържем под крилото на РФ?Нали бяхме там 45 години. Резултата го помним. Липса на елементарни стоки, опашки за всичко, режим на водата, режим на тока...Прелест!Както винаги съм казвал :Социализма и алкохола не са простили на никого!

74

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Соца бил лош, а имаше доволни платежоспособни туристи."Демокрацията" била добра, а имаме утайката на Европата социалтуристи ...

73

Поредица

преди 4 години

От глупави, прибързани, необмислени решения. Престъпни действия и бездействия беше СДС. Пример е отмяната на т.нар Софийско жителство, което трябваше да отпадне, но когато София е готова и. Сега наблюдаваме резултата. Мръсен град, нефункционираща инфраструктура, свръх концентрация на население и промишленост, липса на визия. Един град отвратителен за живот. Друг град беше в моето детство. Това е СДс. Данчо ментата, Костов, Хр.Бисеров.Крадци

72

АНТИ до колегите

преди 4 години

Другари и господа, вече 30 минути не ми отговорихте в какво вярвате ...

71

ddd

преди 4 години

И какво добро за народа видяхте от НАТО и ЕС!Разграбване, мизерия, геноцид, джендъризъм, колониализъм, опростачване, консумеризъм, лицемерие и цинизъм!!!!Незабавно излизане от НАТО И ЕС!!!

70

Зоро

преди 4 години

До Анонимен74Да, прав си, макар, че Албания няма никакъв шанс да влезе в ЕС поне близките 20 години.

69

фф

преди 4 години

До ЗороСамо дето Иван Костов е сътрудник на 6ти предложен от Луканов.Иначе е демократ де.

68

мерси

преди 4 години

Петър Стоянов е единствения, който успя да ни доведе на крака американски президент под формата на г-н Клинтън и после г-жа Клинтън. По-доволен няма как да е.

67

Зоро

преди 4 години

Истината е, че въпреки саботажите отвътре на внедрените агенти, СДС изигра огромна роля в развитието на страната. На Иван Костов му трябваше още един мандат и България щеше да е друга в положителен смисъл. Обаче ДС докара царо от Мадрид и се получи нещо нечувано в световната история- монархо-комунистическо управление. Бяха му обещали да му върнат гори и имоти и алчният гл.у.па.к се подведе. А без СДС днес щяхме да сме като Молдова или Албания.

66

жьц

преди 4 години

Най - важната мисия беше: открадни колкото повече можеш, че после може и да няма.Останахте само в историята но и тя вече не ви харесва.

65

Анонимен

преди 4 години

СДС са хитрите комунисти измислили как да забогатеят ,помня тези времена

64

Dkf

преди 4 години

Най-важната мисия: да унищожите икономиката на България, да унищожите селскостопанското производство,да продадете за без пари работещи предприятия, да изгоните младите хора от държавата, да намалите раждаемостта и т.н.

63

До анти

преди 4 години

Добре ли сте?

62

Анонимен

преди 4 години

До АНТИНе можеш да отречеш, че инициативните все пак имат някакъв шанс да постигнат нещо и у нас.Вярно е, че има много спънки и не всеки успява, но в една постсоциалистическа реалност едва ли е възможно всичко да тръгне по мед и масло.За съжаление, за другото си прав - изгубихме голям брой ценни хора, които предпочетоха да си опитат късмета другаде, вместо да си късат нервите тук.