316

Калеко Алеко

преди 4 години

Тук присъстващите *** така и не разбраха, че става въпрос за ново технологично решение което ще направи полетите много по-евтини и космическите кораби от типа Дракон ще се превърнат във своеобразни таксита до близкия Космос ... американските космонавти в капсулата дори нямаха скафандри и се чувстваха доста комфортно и уютно, за разлика от руските им колеги, които от малкото кадри които сме виждали стоят опаковани в допотопните си скафандри по време на полета и се тресат като вибратори .....

315

Рогозин

преди 4 години

... и нека не забравяме че Мъск постигна този "успех" след като два пъти ходи до Москва да моли за руски ракетен двигател и после 8 години го разглобява и изследва . п.с. Троловете да направят справка в биографията му където самият Мъск дава тази информация .

314

Анонимен

преди 4 години

Боже, колко мъка има по този свят, божеее. За 50 години поне 10 по-големи космически събития мога да изброя, включително руски, американски и китайски. Аман вече от тази ракета и малоумното папагалстване.

313

Анонимен

преди 4 години

Пешо,Не, че нещо, но последната американска лунна мисия е от 7 декември 1972 г.Почти 50 г. оттогава, а нито СССР, нито сега Русия, успя да прати човек на Луната. Това, като си говорим за достижения.И не приравнявай Русия със СССР, защото СССР далеч не беше само Русия.

312

Анонимен

преди 4 години

Американците постигнаха това ,което руснаците са постигнали преди 50 години.Преизползваема ракета?

311

Анонимен

преди 4 години

Буран -фиаскоТу 144 -фиаскоСу -57 -фиаскоВидяла жабата , че подковават вола..........

310

Пешо

преди 4 години

Американците постигнаха това ,което руснаците са постигнали преди 50 години.

309

Krom

преди 4 години

Поздравления! Стъпка напред в овладяването на Космоса.

308

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSточно защот н искат да дават милирди долара на рустнаците за ракети за еднократна употреба американците направиха така че полетите да им струват само милиони долара с технология за многократно използване на ракетите спейсекс

307

Анонимен

преди 4 години

Ами, щом американците не са кацали на Луната, що руснаците не кацнат? Да докажат, че не са били там, пък и ще са първи, нали така?

306

Анонимен

преди 4 години

Стъпвали били, а едно камъче не са донесли!?На теб може би не :)

305

след 9 години..

преди 4 години

"Исторически успех за космическите технологии. НАСА и SpaceX успешно изстреляха двама астронавти в космоса след 9 години прекъсване"ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХХХХАХААААААААААААААААААААА.....................

304

Waffen SS

преди 4 години

"Защо САЩ купува руския ракетен двигател РД-180""РД-180 е технологично чудо, идеално за полети с "Атлас", каза Тори Бруно, президент на американската компания United Launch Alliance"."Споразумението между Москва и Вашингтон предвиждащо доставката за САЩ на 101 двигателя РД-180 на стойност около 8 млрд. долара"

303

!!!

преди 4 години

Основна космическа сила все още си остава Русия ,но космическите държави са в постоянно тясно сътрудничество.На космическите станции космонавтите са от различни държави и тези мижави и долни страсти ,вълнуващи наш *** са им абсолютно чужди.Там трябва обединение и страст към науката и космоса , а не фобство или филство ,на национална основа. Българинът е най- разидиненото и злобно стадо на света .

302

Анонимен

преди 4 години

До до 331Пълни глупости. За тези двигатели Мъск даже и не е чувал. Спри да пишеш лъжи.

301

Не са стъпвали

преди 4 години

на Луната, това е американска лъжа! Всичко ще се докаже когато наистина там стъпят хора! Стъпвали били, а едно камъче не са донесли!?

300

до 331

преди 4 години

Основните части са РД 180, по- ново поколение РД190. Правиш ли въобще разлика между сателит и ракета?!. Основните разработки на Мъск са сателити ,господин "запознат".

299

чудомира

преди 4 години

Странно, просто изстрелване на една ракета в космоса ,случва се от 60 години... нищо ново под слънцето, пък то стъпване на луната - предполагаемо сега могат да направят и космическа станция....

298

Анонимен

преди 4 години

До !Колкото и да се напъваш с руската пропаганда фактите са си факти. Една частна компания затри Роскосмос.

297

НАУКА

преди 4 години

Тук нещата се обръщат на русофилство и русофобство- ужасно просташко и неграмотно.Моля хора ,които нямат знания и не се интересуват от космоса да не пишат.Досега такива полети се извършват от Русия ,основните компоненти на ракетния двигател са руски ,но е много хубаво ,че и то Америка имат успешни изстрелвания.Важно е науката да върви напред и все по- мащабно.Глупости за Америка и Русия не ми се четат, това е НАУКА-тя няма националност ,малки форумни тролчета