254

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСОТО и подобните,ако сега до месец време има извънредни избори като имате предвид последните соцпроучвания и то и на проБКП агенции колко мислите че ще вземе БКП начело с Корнела??Неква идея да имате,аз ако съм на Борисов на мястото баш сега правя избори и ви отвявам като ветър пръ..ня!!В момента сте в ъгъла и Главчо не може да ви помогне,а вероятно и ДПС повече няма да ви е другар макар че не е сигурно.Пак Борисов за съжаление е безалтернатива,заради тъ/пата т.н. опозиция.Квичете сега.

253

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Хванаха 320кг кокаин на някой червен другар и червената московска про-ст-итут-ка Румяна Радева отново беше активизирана.

252

америка1332002

преди 4 години

какви ги плещи този неграмотен ***. какви са тези центрове за дигитални технологии? какво ще правят неговите млади специалисти. може би са от помощните училища тези негови 'специалисти?

251

Анонимен

преди 4 години

Всичкото е добре за Баце с глупавите му избиратели, ама свършиха парите.. Все по-трудно се краде от еврофондовете, а и скоро Кьовеши ги почва.

250

Анонимен

преди 4 години

Тоз ходи единствено в червени територийки,щото много гобе страх да не го оплюят. Говори глупотевини по команда за неща, от които няма и понятие, но не може и да се спре,защото все някъде трябва да излива жлъчта си. Но го е шубе от Боко и се надяваше да направи служебно правителство, като истонски комунист,не да се яви на избори и ги спечели, а през задния вход. Затова беше призивите хората да излизат,да се заразят,да има мор и Боко да сдаде властта.

249

1

преди 4 години

До Анонимен 276Дай някакъв начин да те запомним, че си бил ти с тая прогноза. Бая ще се посмеем като дойде време за избори за президент. Не че пРецедента ще се кандидатира за втори мандат де, какъвто е страхливец, очаквам да каже нещо от сорта на това, че си е свършил работата. :))))

248

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ: Влязохме с трима генерали в извънредното положение, излязохме с двама, а след изборите - с един !

247

До 273

преди 4 години

Да,Борисов търпи критика относно легитимността на БСП ! Трябваше да ги закрие !

246

Анонимен

преди 4 години

Изпаднахте до ситуация троловете на Баце взаимно да се убеждавате колко е велик.

245

Анонимен

преди 4 години

Голем смех.Цялото младежко герберазин строено и клопа по клавиатурите като за последно.Общо са около 10 мишока.Пишат само кратки коментари за по-голяма бройка и цъкат плюсове и минуси по команда от компа и телефона едновременно.Няма смисъл куришки такива.Радев печели догодина още на първи тур.

244

Анонимен

преди 4 години

Шофьор без ясни идей и разчети мечтае си за голямото парче;

243

Анонимен

преди 4 години

Този да вземе отношение към кремълската пропаганда срещу нашата азбука, а не да дава съвети за неща,от които няма и представа. Льотчик,пък вече и от икономика разбирач голям. Ама не смее,щото всички знаят кой червен бутон отново го е задействал.

242

бай Пешо

преди 4 години

До До бай Пешоаз не съм казал нищо по-различно

241

Анонимен

преди 4 години

Ех, не си избрахте баба Цеца да ви е мирна главата. Наследница на Плевун и покорна слуга на Тиквун

240

Анонимен

преди 4 години

До До бай ПешоАбе, "помни, помни" ама от 1997 до 2009 са 12 годинки само. А 97ма вЕрно ни таковаха таковата. Не, че 2009 беше много по-добре де, но все пак ... Ако това беше станало в друга държава БСП нямаше 100 години да види власт, тъй че .... Макар че съм оптимист повече, щото доста голяма част от електората им по естествени причини вече не гласува.

239

ау

преди 4 години

Глутницата пак се дере...

238

Истукан

преди 4 години

Прав е Радев, нямаше смисъл от това извънредно положение и от извънредната епидемична обстановка. Сметка имаха единствено учениците и студентите, че си починаха вкъщи. Всички останали на загуба.

237

Анонимен

преди 4 години

Един генерал - държава, двама генерали - война, трима генерали - епидемия !

236

бай Пешо

преди 4 години

До БайфиданСпоред мен ГЕРБ ще спечели с 5-10% пред БСП, но Румбата няма да хвърли оставка и дори ще се кандидатира за втори мандат, но естествено този път ще загуби.

235

Анонимен

преди 4 години

"Според него вместо бензиностанции, държавата трябва да построи центрове за дигитални технологии в областните градове, да ги оборудва адекватно и да осигури качествени млади специалисти"-----Това никога няма да стане, защото те няма да си продават гласовете за по 10-20 лева. По-скоро ще се издействат още права за здравно неосигурените и бързо размножаващи се или за безкрайната пасмина от държавни служители и ранно пенсиониращи се полицаи.