55

Анонимен

преди 4 години

До 59Точно пък ПИК ли дето са гъзолизците на борисов

54

Анонимен

преди 4 години

Бойко искаше да помогне, но охранените русофили на Костя Копейкин не искаха пари, а протестираха против Бил Гейтс, че щял да ги ваксинира с чипа 5G и да им смени индентитета от русофилски на туркофилски.

53

Трезвен

преди 4 години

До Така деТочно от мен, няма да чуеш хубава дума за ГЕРБ, но Божков ако ти е спасителя не знам просто.Признавам си че малко съм чувал за него, явно наистина е бил умен, но да пристрасти народа и без това достатъчно задлъжнял с пирамидите си за милиони, не е окей.Аз никога не съм си взимал измислените талончета, явно съм оли го...хахах.Друг е въпроса че 30 години беше небезпокояван и изведнъж шат на патката главата...има нещо което се е нарушило явно.

52

Байфидан

преди 4 години

До така де. Хе-хе, на доказания престъпник Божков да вярваме, така ли? И как реши, че той е читав и не лъже?

51

Анонимен

преди 4 години

И как ще свалиш Бойко с 8 % ??? Ако не станали и по-малко вече.....

50

Анонимен

преди 4 години

До Иво ИнджевСтига си писал глупости,не виждаш ли какво става,прочети в ПИК,,цялото дясно се обединява,включително и Мавъра,само БСП остава опозиция и ако смажат БСП,това ще е КРАЙНО ВРЕДНО за България,крайно вредно,защото няма да има лява опозиция,няма да има ИЗОБЩО опозиция!

49

Анонимен

преди 4 години

Тая и на Радев речите им все едно са писани през 90те години и може би ги пише един и същ човек. Приказват и приказват, но думите им са кухи и по-скоро са пожелателни отколкото базирани на действителността. Ако бил той на власт нямало да се краде... как пък не.

48

Овца с Маска 2

преди 4 години

Що не говорите за това колко е нормалната ПЕНСИЯ в цяла Европа ... Дори и в Източния Блок ! И колко е тук , а? Що някой депутат и политик НЕ изкара един пълен месец с пенсията на една Българска баба или Български дядо ?!?! 100 - 150 - 200 евро !!! Айде ... Искам да го видя ?!?! Къде в ЕВРОПА , че дори й в АФРИКА сигурно , има ПЕНСИЯ - 150 ЕВРО ?! Нека някой да каже ?!?! А ЗАПЛАТА ЗА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРСКИ БАЧКАТОР - 300 - 350 - 400 ЕВРО ?!?! Някой да ми посочи Държава с такава заплата?!?

47

Анонимен

преди 4 години

Искаме БСП да е във властта!България ще попадне в огромен капан и тотално робство,ако няма лява опозиция на десните и няма кой да се опълчи на тоталната им власт!

46

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам за Божков!

45

БСП са гад.ини

преди 4 години

Ами те помагат на хората бе, тъ.па червена крава, за разлика от вас. А изборите отново ще бъдат спечелени от ГЕРБ, не се напъвайте хич.

44

Анонимен

преди 4 години

До 44Ти слушай комарджията Божков като ти каже, хвърли 5 бона от балкона !

43

Крушевската

преди 4 години

Мисирка пак се е раздюдюкала... Я марш в курника на село... Дай път на младите! И върни ограбеното от построеното от народа, а то не е хич малко, на бедния и ограбен от такива като теб.... Връщай!

42

Анонимен

преди 4 години

До 45Ти слушай комарджията Божков като ти каже, хвърли 5 бона от балкона !

41

Анонимен

преди 4 години

Ако лявото БСП не участва във властта,десните ще отстранят и смажат всяка опозиция и ще попаднем в робска зависимост от десните и огромен капан,от който България никога няма да може да се измъкне,хора ,гласувайте за БСП!

40

Овца с Маска

преди 4 години

МАСКИТЕ СА ЗА ДА МЪЛЧИТЕ - НЕ ДА ВИ ПАЗЯТ !!! 30 години "КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ" ..... И каквото са построили и постигнали мразените от вас - "Комунисти" , сегашните "Демократи" още НЕ могат да го "приватизират" изцяло ! Особено Б. Б. - голям "АНТИКОМУНИСТ" , да знаете ха ха ха ... Милиционер , Мутра , и ОХРАНА НА ТОДОР ЖИВКОВ В ПОСЛЕДНИТЕ МУ ГОДИНИ !!! Дали биха сложили случаен човек да пази Бай Тодор , светла му памет! а? Какво ще кажете , "Умници" ?!?! Иначе е ... "АНТИ КОМУНИСТ" ... ;) :)

39

Анонимен

преди 4 години

До избирателМи, хвани се на работа, за да не си. Ама, читава работа, не общак.:)

38

Така де

преди 4 години

Божков показа, как гербавите крадци присвояват пари. Борисов изпразни държавната хазна. На последно място в Европа сме по стандарт на живот и на първо място по корупция и кражби.

37

Анонимен

преди 4 години

Нинова,не се скатавай,ами атакувай шайката.Сега ви е момента,ако сте истинска опозиция.Скандалите с Горанов навсякъде биха свалили правителството.Трябват само смели действия.

36

Анонимен

преди 4 години

Корона Нинова много затлъстяла бе !...а Радев плаши, че щяла гладна да излезе на улицата !!!