38

!

преди 4 години

Браво !

37

Анонимен

преди 4 години

Драги приятелю, аз не познавам много *** като тебе, но колкото познавам са дали на света само драми, ментално насилие, пози и непокрити претенции. КОгато им отговориш на менталнното насилие със съответното ниво ментално насилие и се окаже, че никакви ги няма, заповат да пищят, че ги тормозиш. Лино аз предпочитам да не ми демонстрират прословутото си поведение, понеже това означава да се опитват да ме унижават, а когато отвърна и започват да изтърват ... миризми... Вземи си ги всиките у дома

36

Анонимен

преди 4 години

трудно му е на Орбан да се бори с трите 666 дано Бог му помага в борбата му с антихриста

35

>

преди 4 години

Като чета "мачовските" изказвания на българския Бай *** и ме напушва смях. Познавам много хора с обратна ориентация, които са дали и дават на света огромен принос, точно както хората с хетеро ориентация. Само да кажа на Бай ***: качеството на хората се мери по това какви са като хора и професионалисти, а не с кой си лягат.

34

Анонимен

преди 4 години

Вчера гледам двама мъже по на 25-26 години облекли едни прилепнали панталони,задниците им щръкнали като женски,едни зализани коси.Само липсваше надписП.едал.И като ходеха въртяха задниците като жени.Ако такъв ми е син,директно се отказвам от него.

33

Анонимен

преди 4 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна е единствената зона в България, която забранена за ***! Там децата ви няма да обърнат резбата като тези,които живеят в София и приличат на японски анимета

32

Браво Унгария

преди 4 години

Слава богу останаха и разумни хора в Европа.

31

аа

преди 4 години

Пола е биологичен признак. Какъв искаш да си - мъж, жена, извънземен, телевизор - това не е биологичен пол. Психологичните отклонения нямат и не трябва да имат връзка с биологията.Единствено е малко по-неясно за хората които се раждат и с двата полови признака - хермафродитите. Там единствено и пак на база медицина и наука може да се измисли нещо друго. Но не виждам как ако си бил мъж и сега искаш да си жена, изведнъж ще влизаш в женските съблекални и тоалетни или ще спортуваш в женски отбори.

30

Анонимен

преди 4 години

Добре де, с този "пол по рождение" в коя съблекалня ще влиза законно?

29

Анонимен

преди 4 години

До Поручик Ржевскиполовите или интерсекс вариациите при раждането са факт, обикновенно се изразяват в наличите на както мъжки така и женски полови белези, има си даже определени скали за индетификацията, немало са случаите при които се прибягва до оперативна намеса след раждането, та мисълта ми е че са налице случаи при които неможе категорично да се определи пола при раждане и това не е от вчера и днес, има даже известни случаи със спортисти в .т.ч. и от източна европа по времето на соца

28

до АнонимеН

преди 4 години

Аз съм с доста ясно изразени десни политически предпочитания. А ти явно си просто един жалък ***. Поемай го в уста, че глупостите ти няма кой да ги слуша.

27

Анонимен

преди 4 години

Половата дисфория е клинично отклонение. Със същият успех може да мислиш, че си премиер в ***.

26

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТА СИ Е НЕУМЕН ПО РОЖДЕНИЕ!

25

Анонимен

преди 4 години

До Българина"Ако езика им не беше труден,много хора да са заминали натам"По-тъпо извинение за това да не правиш това което защитаваш не бях чел. Дори това, че харесваш българските домати и краставици толкова много, че ще търпиш защото не можеш без тях дори ако ти нарушават гражданските права е по-умно ....

24

Поручик Ржевски

преди 4 години

Какво значи полова вариация - на мястото на пикалото няма нищо?Един процент е сериозна цифра, много се съмнявам в нея. Досега винаги се е пишело нещо в документите на тези хора. Предполагам, че какво им пише в личната карта им е най-малкия проблем.И в краен случай може да пишем "неопределен".Но се съмнявам, че е процент, по-скоро е едно на 10 000.

23

Анонимен

преди 4 години

До 11Ти сексист ли си какъв си, види се много се интересуваш от геьовете оня вашия лидер Жъмбазки още ли е гей по рождение ?

22

Анонимен

преди 4 години

между 0,5 до 1,7 % от новородените са с полови вариации, и не може да се определи пола при аждането, това го пиша за умниците по долу дето се прехласват по маджарските простотии

21

Ангел

преди 4 години

Това че си резнал питона, не те прави жена, а *** без ***. Толкоз по темата.

20

11

преди 4 години

До Анонимен 22Къде видя проблемна ситуация? На бялото трябва да се казва бяло, на черното - черно, жената е жена по рождение, мъжът си е мъж. А пък кой как се нарича и за коя лудница е си е негов проблем и трябва да се лекува. Кат гледам - май не си вярваш нещо в пола или ти плащат.

19

Поручик Ржевски

преди 4 години

Никой не им е забранил да си стават гейове и да се обличат и да си навират каквото искат и където искат. Просто в административните документи ще пише пол по рождение, така че не знам защо е този леберастки вой.Има някой неща, които не се променят - родителите и пола по рождение. И това е добре лебералите да си го набият в главите.