211

ГЕРБ е рожба на БКП

преди 4 години

а СИК-адцжийската мутра Бойко Борисов (твърд комунист и доносник на ДС) рапортува на водещия го офицер Георги Първанов (Гоце) който пък рапортува на офицер от ГРУ.БСП използуват прислужника си Бойко Борисов да им пере кирливите ризи - крадоха, оплячкосаха държавата и няма никой в затвора, от братя Галеви до Черепа - същата долнопробна история ви пробутва Тиквата и вие му вярвате заюото биул "европейска партия" - айде бе, помислете малко кой създаде този бухалкаджия, създаде ГЕРБ и КОЙ го спонс

210

Ментора бай Иван

преди 4 години

България е фъкана с бензиностанции!Да строиш нова верига от СТО бензиностанции е живо пилеене на пари !ДЕСЕТ - ДВАЙСЕТ са напълно достатъчни за опониране в цените!Това което е крайно нежобходимо са държавни предприятия в градчета където настъпва обезлюдаване !Кой да го види?Мутрите ?Изключено!

209

Анонимен

преди 4 години

Щото се бърка в джоба на руските им господари дето не плащат данъциЯвно ГЕРБ са доста бавно схващащи, щом за 10 години не установиха, че тия не плащат данъци.Ама май искам доста от тях, те проспаха 700 млн. от Божков, та това ли :)

208

анонимен

преди 4 години

до 196! ПРОСТО СЛЕДВАЩ НЯМА ДА ИМАТ!!! ГАРАНЦИЯ! НЕ се заблуждавай!-:)Хората са без работа бе човек! Очакваха "помощ" от "държавата".А Божбоазина им каза чрез" финансовият си министър"!Че"Банките отпускали кредит"?Нещо което ВСЕКИ ЗНАЕ! Преди час писахме с наши познати в Англия! Младите"американофилчета" които я ОПЛЮХА ТОТАЛНО защото си ТРЪГНА ОТ КОШЕРА ЕС! Че ПЛАЩАТ НА БЕЗРАБОТНИ ГРАЖДАНИ ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА НЕ ГЛАДУВАТ! ДАЖЕ И ДА СИ БЕЗРАБОТЕН! А нашите ги нямат даже и в статистика безработните!

207

Анонимен

преди 4 години

Като направят, ще започнат да продават евтино горива, но пък за сметка ще се назначат, бате, леля, лелинчо и цялата рода до девето коляно да нищоправят, но на дебели заплати, ще уредим приятели и познати, да доставят от офис консумативи, до авточасти, на 5 петорни цени, за да има за всички и така накрая великата държавна петролна компания ще финишира година с десетина милиона загуба, която ние ще платим, а политиците ще се бият в гърдите,че тези компания имала социална функция и няма да се пипа.

206

от частно

преди 4 години

в държавно и обратното. комуноистическите оттрепки значт как да изцоцоркват пролетарските маси - окрадоха капиталистите и направиха всичко държавно (уж защото висшите комунист сатрапи и семействата им го ползуваха като своя собственост), после приватизираха държавното и понеже знаят само как да папкат започнаха наново да прехвърлят загуботе на държавата - като Петрол - от държавна я приватизираха без пари, а сега започнаха пак с държавни манипулации - комунист-мутра-комунист-мутра и така до края

205

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, гербери, може ли някой от вас да излезе извън опорката "ама бензинът ще е по-евтин" и да обясни как точно тази държавна измишльотина ще излезе на печалба след минимум 200 милиона начални вложения? Това само за бензиностанции? В 21 век, когато доста автомобили вече са хибриди?

204

Край

преди 4 години

Вместо да ударят очевидния картел с Комисия за защита на конкуранцията или да сложат таван на цените - все законни и евтини варианти за регулиране на пазара.Нашите хора ще купуват гориво и ще ви го продават - Нашите хораЩе се похарчат едни 300 млн. с нула ефект.Щото БДЖ не ни вози добре и Пощите също не обслужват добре.

203

Хан Крум

преди 4 години

Въй, въй, въй - ами сега какво ще прави Лук Ойл? Как ще плаща пак 110000 лв. заплата на мъжът на другарката Нинова като държавната компания ще свали цените? То и сега има бензиностанции дето продават А-95 за по 1.46 лв. а държавните сигурно и под тази цена. Значи за това г-жа Лъжа и Бездарния Безделник от Дондуков 2 са така освирепели он ярост и искат да бутнат законно избраното правителство. Щото се бърка в джоба на руските им господари дето не плащат данъци щото видите ли работели на загуба.

202

Анонимен

преди 4 години

на кого са тези държавни бензиностанции на държавата ли т.е на Б.Б да му узаконим сега и бензиностанциите

201

Анонимен

преди 4 години

201,То отсега го пресмятат на над 200 милиона, а нататък е ясно - небето е граница. Кой ще го изплаща - пак ние, кой друг, за да се радват тука няколко наивника, че карат на една идея по-евтин бензин. А че реално разликата вече им е взета от джоба - кой да ти придиря.

200

Анонимен

преди 4 години

ако на Лукойл нафтата е 1.90, а на държавната бензиностанция 1.50лвГосподине, уникално мнение.За да една държавна стока да е по-евтина от една частна, това става само чрез дотации. Разбирате ли, няма как да имате купища безполезни чиновниц (бе зкоито няма как в този случай), да сте набили 200 милиона (засега се изчисляват на толкова) и тези 100 бензиностанции да се и поддържат и да се издържате от печалбата от жълтостотинковата (защото тя ще е такава) разлика с частника.

199

анонимен

преди 4 години

до 169 " Странджата"! Това Ти ли си бе " Странджа"? Нигативно "изказване" към РАБОТОДАТЕЛЯ СИ? -:) Ти да видиш! Ама си мисля и в същият момент.Че се молиш "работодателите" ти.Да не прочетат този пост! Гаранция а?! -:)

198

Анонимен

преди 4 години

До уеиА 100 обекта в цялата страна си е мащабна инвестиция, която ще ни струва най-малко 100-150 млн. лв. от нашите данъци. И въпроса тук е, кога Горанов и Караниколов, планират да си възвърнем тази инвестиция? Какъв им е бизнес плана, нали влизат в като всеки друг играч в реалната икономика? Защо си мисля, че това е просто ПР и цялата сметка ще я платим ние, с нашите пари.

197

Най-добрите бяхме

преди 4 години

Хайде пак!!! Можем!!!

196

Анонимен

преди 4 години

Ще бъде добре тази държавна петролна компания да се листне на фондовата борса, поне да има някаква пуличност какви ги вършат вътре.

195

уеи

преди 4 години

Сега хора, които никога не са се занимавали с истински бизнес ще направят своя прощъпалник. Резултатите ще бъдат ужасяващи. Изведнъж ще се окаже, че тази работа не е за тях. Накрая бюджета ще дотира загубите.

194

Анонимен

преди 4 години

Ние сме със Бойко и Бойко със нас. Никаква оставка.ГЕРБ се бори до Победа на всеки километър.

193

xxx

преди 4 години

в края на този мандат ще ги отворят и в началото на следващият ще ги приватизират

192

Анонимен

преди 4 години

Мен лично много ме притесняват всякакви държавни фирми! Както добре знаем тези които управляват тези дружества меко казано не им дреме за общество, те по правило се стремят да ги източат по един или друг начин - ето защо тук с пълна сила важи правилото държавата е лош стопанин! От къде ще бъдат купувани горивата, ще се ликвидирали тази държавна петролна компания ако реализира 2-3 поредни години загуби, ще покрива ли държавата с нашите данъци въпросните загуби, като на БДЖ?