36

до 35

преди 4 години

Знаете ли по какво познавам,че никога не сте я чели Дипломацията.Ако бяхте я чели нямаше да водим спора господине.Дано я прочетете ,а не да сте я видяли преди 30 г и да казвате ,понеже сте я видяли ,че сте я чели.Всичко хубаво.

35

до 35

преди 4 години

Днес господине има по-живи врагове на западния свят и на еврейството.Само погледнете днешните чудовища на исляма,китайската заплаха,Путин.Вие спите пак и дирите едно плашило от 1945 година.

34

до 35

преди 4 години

Честно казано аз не отменям никакви вини на Хитлер.Аз просто подреждам нещата и хвърлям вината на Клемасо,Лойд Джордж ,които саботират всякаква разумност в направените от Уилсън предложения за нов международен ред.Ако бяха умни тогава нямаше да се налага Америка сама да го направи след ВСВ.Можеше да не преживеем и комунизма,своего рода съветски нацизъм.Но как да стане с такива като вас господине.Хитлер го няма ,но в Берлин и Париж е пълно с подобни типажи днес те не са нацисти ,а европеиди.

33

Анонимен

преди 4 години

До Yudeo= fahistНе само, че не е национален герой, но и е ясно заклеймен като военопрестъпник и справедливо осъден. Казвам ти го като някой, който живее в Германия.

32

Yudeo= fahist

преди 4 години

...Ayhman v Germaniya e nationalen Geroy..Toy vuzpitavashe jestoko evreite.. goreshe gi..dereshe gi..pecheshe gi.! ..Evreite SE doveriha na palachite si..Sami se predadoha..vmesto da se biyat ..

31

Анонимен

преди 4 години

До до 30/32Знаеш ли по какво познавам, че такива като вас са безполезни: по това, че хем призовават към това да се "види" истината, хем сте неспособни да регистрирате елементарни факти. Запомни го от мен: РЕВАНШИЗМА НЕ Е ОПРАВДАНИЕ ЗА ГЕНОЦИД, ДОРИ И КОГАТО МИСЛИШ, ЧЕ ГЕНОЦИДА Е ПРЕДИЗВИКАН ОТ РЕВАНШИЗЪМ. С други думи, ОТГОВОРНОСТТА на Хитлер не се "отменя" защото той е дошъл на власт (посред вас) заради реваншизъм (истината е, че това дори не е вярно).

30

до 30

преди 4 години

Просто не разбираш историята ,а си тесногръд политик.Сигурно Клемасо би се гордял с теб.Такива вредите на ЕС отколкото помагате.Ако изобщо си такъв или си поредният комунистически наивник .

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Само ти си я прочел тази книга. В Германия никой, и особено политиците им не са я чели. Да ви имам и (голото) самочувствие.

28

Анонимен

преди 4 години

Не е зле немците 9за французите нямам надежди) да прочетат тази страхотна книга на Кисинджър и да разберат ,че Хитлер политик не би даже съществувал ако през 1919 в Париж имаше разум и мисъл за напред.Но днес ние виждаме същата щурост в политиката,отмъстителност в обединена Европа,порив за диктатура и налагане на своето мнение.И пак в Дипломацията има предупреждение как ЕС може и да загуби геополитиката и да падне поради същите глупости.

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Хвърляй си дипломата! В Историята такива "взаимовръзки" водят до това, че виновни няма, щото всяко историческо развитие се базира на предно! Не можеш да "прескачаш" конкретни виновници, особено такива за тотални трагедии като ВСВ. Чел съм и Дипломацията и Новия световен ред (и доста други). Ако не си разбрал каква е разликата между регистриране на историческата роля (в събитията) на страните и поемане на отговорността, това си е за твоя сметка!

26

Анонимен

преди 4 години

Още една глупост от днешното ръководство от Берлин ,което все повече напомня на късогледите им политици от преди ПСВ.То смята ,че ВСВ е отделна от ПСВ.Вопиюща глупост.ПСВ и ВСВ са неразривно свързани ,периодът между тях е по скоро примирие отколкото международен ред и в Дипломацията е обяснено защо.Ако има виновни ,то са изумителни наивните и отмъстителни френски политици тогава.Не случайно след ВСВ Бон и Париж решиха да не повтарят глупостите от преди войните и създадоха ЕИО.

25

Анонимен

преди 4 години

Аз ли не разбирам бе ,дипломиран историк съм,а ти кой си?Вината за ВСВ е на версайския договор и това е мнение на всички компетентни историци по темата.Без Версай Хитлер никога не би спечелил изборите.Пооправете си знанията и стига с лъжи и медийни балони.Версайският договор е най-голямото недоразумение в дипломатическите отношения.Справка прочети моля Кисинджър и Дипломацията,има цяла глава за позора от Версай.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Жалкото е, че такива като теб не разбират грам от История. Има конкретен причинител на ВСВ и в Европа това е Нацистка Германия. Съвременна Германия няма нищо общо с нацистка Германия, тъй че няма защо да се притесняват да заклеймят един човеконенавистен режим.

23

Анонимен

преди 4 години

По -жалко е ставащото в Германия днес ,което отново напомня мрачният период на нацизма.Днес след толкова години Германия определи себе си като единствена виновна за ВСВ ,както и за ПСВ.Така днешното държавно ръководство на Берлин повтаря клаузата на вината от Версайския договор измислен от злобния Клемансо като се хвърля вината само на немците.Няколко години след това в САЩ,Англия ,че и Париж поуспокоени решават трезво да признаят ,че вина няма и ако има тя в е общата лудост на всички.

22

Рикиджия Северозапад

преди 4 години

Групата се нарича Nazi Hunters и Химлер е разобличен по същия начин бягайки в Англия

21

До 20

преди 4 години

Хитлер е виновен, че Чърчил му обявява война ли?! Или е виновен, че Чърчил отхвърля всичките му предложения за мир. Хитлер е сложен на власт, за да може да им продава на безценица германските ресурси, както ЦРУ през годините си назначава диктатори, които продават богатствата на държавите си на чужди страни, докато населението живее в мизерия. Да ама не, сметките им излизат грешни. За съжаление, сред нацистите е имало много, много предатели, които саботират Хитлер.

20

Анонимен

преди 4 години

До 9Уоп, станаха двама.. :)

19

Анонимен

преди 4 години

Да ви кажа едно,Хитлер е поставен от евреите,с цел чрез война да унищожи немският народ,т.е. немската армия.Падането на Хитлер,Германия буквално е изпържена от бомби,от Амер.армия,това да ви говори нещо

18

Анонимен

преди 4 години

Запитайте се какво е станало със сакатите от войната немци тези без ръце и крака дали те не са умирали из концлагерите ? Къде са сакатите от войната след войната във Русия по луците е можело да се видят много сакати хора във Германия те са безследно изчезвали. За да заличат какво престъпление са извършили срещу инвалидите немците пускат версията. че са избивали евреи Самите евреи са избягали към Хавай.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо толкова се пропагандира този холокост? По две причини - 1. Пари - всички ние дължим пари на евреите, защото сме допуснали да им се случи нещо подобно. 2. Палестина - никой не държи сметка на евреите за геноцида им над палестинците.