131

Анонимен

преди 4 години

Е какво доказват твърденията на водача на алкохолизираната и дрогирана ритнитопковска глутница Божков ?

130

Анонимен

преди 4 години

Черепа все повече заприличва на редови шушумига с подобни действия.Първо чата е безличен и не с горанов ами и с Бил Клинтън да беше е все тая.Второ, да атакуваш мишок като Горанов който няма как да ти помогне когато те нарочиПеевски е глупаво и смешно.Трето, да не знаеш че Горанов не може да ти е източник на проблемите значи илиси много глупав или си страхлив и не смееш да атакуваш първопричината.И в двата случая си ШУШУМИГА.

129

Анонимен

преди 4 години

Преди 20 години и аз имах заличка с ротативки. Та още тогава черепа беше най-страшната мутра в хазартния бизнес. Всички се страхуваха от него. Ако искаш разрешително за организиране на хазартни игри трябваше да минеш през него - той да нареди на комисията по хазарта да ти го даде.

128

Анонимен

преди 4 години

до 131 Ще му скроят шапка, колкото скроиха на ония въшкарници с по 5 лева в джоба ( спрямо парите на Божков) братя Галеви. Ще го хванат за...знаеш кое.

127

Анонимен

преди 4 години

В таз стр. ск. мафи. а онзи в тавата с точените кори се прави на заспали васи ема.

126

Анонимен

преди 4 години

Фалшива новина

125

56789

преди 4 години

Каква е разликата между черепа и цв. василев??? И двамата са откраднали милиарди, и двамата избягаха и се крият от правосъдието, и двамата оставиха жени, деца, секретарки и любовници да отговарят за престъпленията им, и двамата се чудят как да вменят вина на Борисов и правителството за престъпленията си. Ако се окаже, че черепа е поръчвал убийства и изнасилвал малолетни, каквито обвинения има, дали и за тях ще обвини Борисов и правителството???? Ако някой е невинен - да го дакаже пред съда.

124

Еднокнижник

преди 4 години

Това са несериозни доказателства ,както и разговорите с Ваньо са изфабрикувани това е същото

123

Анонимен

преди 4 години

Браво на Гешев !Подгони корупцията - Радев, Божков - и те хвърлиха къч по всички други, но за него не можаха нищо да намерят за да го омаскарят.Гешев - Президент !

122

Анонимен

преди 4 години

Сега гледах записа,абсолютно нищо няма в него.

121

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави съдът моли престъпника да издаде съучастниците си. У нас той доброволно ги казва, а прокуратурата се прави, че не са чули.

120

Анонимен

преди 4 години

Нарочно го пуснаха да избяга. Но тоя не мирясва. Не разбира че ако не стои мирен ще му скроят шапка.

119

Анонимен

преди 4 години

Такава гавра с Тиквата не вярвах че ще доживея. Муахахаахахаха....Божков върна Тиквата в първи клас!

118

Анонимен

преди 4 години

Изкарвай всичко на светло, цялата гербава мръсотия мухахахахахахахах

117

Анонимен

преди 4 години

*** неграмотниците хахах

116

Анонимен

преди 4 години

След обединението със Спартак (София) през 1969 г. емблемата на клуба вече е щит в бяло и синьо, с хоризонтална червена лента отгоре. В щита са вписани буквите Л и С, абривиетура на новото име Левски-Спартак. Тази емблема клубът носи до 1985 г., когато е преименуван на Витоша. Новата емблема е във вид на стилизирана буква В с вписана футболна топка в горната извивка на буквата, оцветена в синьо и бяло.

115

Анонимен

преди 4 години

Няма осъден олигарх. Няма и да има. Те само се държат под контрол за да не се помислят за много велики и да не правят глупости. В крайна сметтка те държат националното богатство. Това е лесно. Всички са крали, ама много. За всички има компромати и списък с всичките им закононарушения. Но се използва само когато е необходимо да се озаптят. Попаднеш ли в тая категория си на практика недосегаем за закона.

114

Анонимен

преди 4 години

Тиквата си намери майстора.

113

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА ГЕРБ!Кой ще ви търпи вече?Издишате яко!

112

Анонимен

преди 4 години

до 117 Аз съм сигурен че Божков е записвал още много политици и министри без да знаят когато са контактували с него. Той е бил винаги наясно, че един ден може да му потряват тия записи за да ги използва срещу тях. Божков бил прооост, а? Сега ще видите откъде изгрява слънцето герберастки мaлoумници!С Божков иударихте на камък- бая сте го подценили.