81

Ельоменат

преди 4 години

800 милиона?!? Ти познаваш ли парите? Като чете човек ще рече, че я Левски играят Неймар и Мбапе. Просто мафията във власта реши да открадне бизнеса и сега Божков се гаври с тях.

80

Анонимен

преди 4 години

Не знам измамник ли е Божков ама е тарикат,а такива където са прочели само една книга в живота си пък била тя и ,,Винету,, могат да управляват и да се прават на важни само пред ДЕ БИЛИ.А мачът ми се струва ,че току що започва,досега Божков загряваше.А пък лизача Тити и на футболния отбор от Подуене присвоил си името но Васил Левски държавата с нищо не им е длъжна.Ако нямат мангизи да не занимават българският народ,на нас не ни пука дали Ники Михайлов ще си вземе заплатат и ще заведе Лозанова на

79

Електра

преди 4 години

До АнонименЗащо забрави, че Оная на коня дето открадна Техноимпекс, лижеше на Мавъра сладоледа...

78

Пак по цвят?

преди 4 години

До Електра: Бояджийските обяснения ли извади? В библията е казано: "По делата им ще ги познаете".А Бойко ще измисли нещо. Плаща на доста хора за пиар, трябва да закърпят работата.

77

Анонимен

преди 4 години

До ЕлектраА ти като "достоен " *** пропускаш че най червените и алчни шофъори от бсп се прехвърлиха в герб и днес управляват държавата ! Те си прибраха и червените олигарси начело с Гергов !

76

Радио Ереван

преди 4 години

Попитали радио Ереван каква е разликата между Камен Воденичаров и Бойко Борисов. Отговорът бил, че Воденичаров отдавна е доказал, че може да си позволи да каже "Не съм избягал!", докато на Борисов му предстои да даде такова доказателство.

75

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВасил Божков го плюят и от двете страни,не само герберите са му предявили обвинения и надали вече ще е фактор,предателя-агент Академик от ДС-Фрогнюз и той го оплюва,изглежда е нарочен.Освен това писаха някъде,че някой на високо,не иска Божков и Василев да са в България.

74

Прогноза

преди 4 години

Очакваме Влади Горанов да изгърми ...

73

Катюша

преди 4 години

Черепа заедно с болшевишкия ибрик Дикофф одари по един пръст отзад на всеки левскар. Но защо феновете още ги търпят не е ясно!!

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60ПРОПУСНАЛ СИ БОКОИЗБРАНИТЕ *** НА ПИК И ОНАЗИ ДЕТО ПИТАШЕ "КАК ЖИВЕЕТЕ Г-Н БОРИСОВ БЕЗ ЗАПЛАТА " ТЕ ПО-МАЛКИ ЛИ СА В ЗАНАЯТА ? ТЕЗИ БЕЛИ ПЕТНА В ПАМЕТТА ТИ ДА НЕ СА ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ТИ

71

Анонимен

преди 4 години

На Левски и ЦСКАОт борба за купата, стана борба да влезнат а групата. ОТ борба първи отбор, власта ги направи на селски двор. Няма Левски, няма ЦСКА, има борба сега само храна. Няма да първи или втори станаха селски отбори. Аз съм фен на ЦСКА, на Левски неДва отвора една съдба, до селския отбор постигнаха това.

70

Един

преди 4 години

До АнонименДо 68 Лекувай се.

69

Електра

преди 4 години

Явно си вижда, че крадливите и лъжливи комуняци, стискат палци за червените олигарси и мутри, с които са едно цяло...

68

Аман от циркаджии

преди 4 години

Важното е да има хляб и зрелища, като в Рим.

67

Асене спри и върни

преди 4 години

Сега Пожарникарий Банкянски как ще обяви края на "измъдреното положение" като публично го нае**ха?

66

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБойко е инженер,математиката е лесна,но физиката+химията е по-сложна.

65

Анонимен

преди 4 години

Жестоко!!......Черепа с едип ход свали лицемерната маска на Тиквата...Просто брилянтно!...Това е един от първите премахвания на пластове скриващи задкулисието, не само в Левски...Едва ли някой се съмнява, че Божков е прав като посочва истинския собственик на Левски, който/ах какво съвпадение е чистичкия и приятен министър-председател/...Нещо което се знаеше от АБСОЛЮТНО всички в България...Тиквата все повече ще губи такива мачове отсега нататък...Уморените коне ги убиват нали!?

64

Кой крив, кой прав?

преди 4 години

Какво искате от Божков? Обещали са му чадър пред данъчните служби ако издържа Левски. Сега му търсят 800 милиона данъци с години назад и той се отказва от Левски. А без него дружеството щеше да е във фалит отдавна.

63

Севда

преди 4 години

Абе Севда по-голям Мъжкар от МЪЖКАРЯ......

62

Анонимен

преди 4 години

Преди десетки години четох една фантастика за една държава чийто премиер носи гривна на врата си заредена с взрив, а по всички гари, летища и обществени места има поставени бутони които могат да бъдат натиснати от някой недоволен от властта гражданин и да взриви премиера. Та тези акции придобиха смисъла на гривна с взрив окачена на врата на премиера Борисов.