475

Спомни си кой си 14

преди 4 години

Въпреки всичките усилия на евреите, режисирания от тях саботаж на Германия във всички сфери на финансите, търговията, банкирането и транспорта от 1933 до 1939г не дава желаните от тях резултати и Райха продължава да се развива все по-успешен и все по-силен. Затова решават да минат на план Б- да вкарат Германия във въоръжен конфликт, за да могат да забъркат война посредством прокси-ционистките територии Англия и Франция. Колаборатор им става полския премиер Фелициян Складковски, протеже на Чърчил

474

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 530А канализация в големите градове като Комсомолск на Амур, КАГДА?

473

Анонимен

преди 4 години

През нощта на 08-ми срещу 09.05.2020 г., в чест на Деня на Победата, руският изкуствен интелект, вграден в подводния безпилотник "Витязь", покори хидрокосмоса (10 028 м.) на Марианската падина в Тихия океан. "Витязь" остави вимпел със символика "75-години от Деня на Победата".

472

Istina

преди 4 години

Никога България няма да се оправи към добро докато ги ИМА ТЕЗИ ДРУГАРИ,,,, А ТЕ ВЛАСТ НЕ ПУСКАТ БЕЗ КРЪВ.. ДЕМЕК ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ.

471

Спомни си кой си 12+

преди 4 години

Тази книга пробужда германския народ, който до момента, въпреки всичките подмолни и предателски дейности към Германия винаги се отнася уважително към евреите и обшественото мнение се надига, искайки от ръководството на Райха по-сериозни мерки срещу юдейската агресия. Факт е, че след войната, авторът на тази книга работи заедно с евреина-комунист от СССР Иля Ехренбург по съставянето на плана Моргентау за доубиване на духа на немците след края на войната посредством лагери, насилие и изнасилвания.

470

Спомни си кой си 12

преди 4 години

В книгата има цитати, като "Германската нация с нищо не е по-различна и не допринася за нашата планета от една купчина отровни влечуги. Наш, еврейски дълг е да отървем човечеството трайно и завинаги от германската нация и държава. Химическата кастрация на всички германски мъже от 16 до 65 години и жени от 15 до 45 години би било едно разумно, трайно решение на проблема." Интересно е, че след края на войната, с типичната за евреите подмолност и подривност, те крадат фразата "крайното решение"...

469

Спомни си кой си 11

преди 4 години

През есента на 1936 година Адолф Хитлер получава копие от книгата "Окончателното решение е Германия да загине" -англ. "Final Solution - Germany Must Perish" на американския евреин ционист Теодор Н. Кауфман, в която е описан сатанински план за физическото изтребване на германската нация посредством химическо кастриране на полово активните 48 милиона германци, след което територията да бъде дисектирана и дадена на 5 околни на Германия страни. Хитлер превежда и дава копия от книгата на Вермахта.

468

наблюдател

преди 4 години

За мен, най-тежкото престъпление на Червената Армия пред българския народ е това, че наложи насилствено на власт една престъпна клика наречена БКП и наложи социалистическия начин на живот за поколения Българи.

467

наблюдател

преди 4 години

75 години след победата отново рашките са париите на Европа. Независимо от ресурса на цял континент и щедрите инжекции на Клинтън през 1990 те.По-ясно доказателство за негодността на този народ и система трудно може да бъде намерено.Нека си спомним че след Рейкявик 2 на България и Румъния беше отделена тежката участ да останем в орбита на Русия. Спомняме си Руската мафия, атентатите и т.н. И въпреки това тридесет години по-късно, България пак е къде по-напред от кална Русия.

466

гражданин

преди 4 години

Този паметник е в тежест на Българо - Руските отношения.

465

Сраммм

преди 4 години

Позор и срам цветя пред паметник на окупатори това трябва да се приравни с държавна измяна и да се изчисти държавата ни от окупационни символи!!!Съветската армия МОЖЕШЕ да е освободитешка ако се беше прибрала в сесесерето а не да окупира независими и горди държави, които са били в неизгодно положение, това ние никога няма да го забравим!!!!А можеше да сме наистина братя и приятели, жалко че имперските амбиции на руските върхушки ***...аха всичко и продължават в същия елементарен дух...

464

sd

преди 4 години

Истинската Победа ще е разпадът на путиновата ерефия.

463

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакви евреи и ти бълнуваш,омразата ви няма край,освен евреите са избити над 60 милиона европейци,когато немците са се оттегляли,за горили ,изнасилвали,измъчвали, убивали масово,доразрушавали и смазвали всичко по пътя си ,по същия начин са процедирали и на влизане в държавите,това е фашиската Ч У .М А,унищожила цяла Европа!Смърт на фашизма,совбода на народа!

462

Анонимен

преди 4 години

На тоя кой му е дал толкова медали,че се е окичил като елхичка с тях?

461

Анонимен

преди 4 години

Е, докато не си заминат и последните фенове на Сталин, няма да станем европейска държава. Бегом да носите китки, ама после да няма мрънкане, че пенсията е малка.

460

До 508

преди 4 години

Срамота. Къде са се изпокрили всичките "активни борци", кото вземаха големите пенсии ипривилегии?

459

Анонимен

преди 4 години

Срам за България!Само 68 се събраха на тази велика дата да поднесат цветя

458

Анонимен

преди 4 години

В крак с времето!

457

Анонимен

преди 4 години

Лукащенко е молодец!!!Къде се скри Путин на този холям празник? Позор!

456

Спомни си кой си 9

преди 4 години

Въпреки чудовищния саботаж и натиск, режисирани от световното еврейство, Националсоциалистическа Германия освободена от лихварите кръвопийци, упадъчната култура и чрез възраждане на висок морал и закони, защитаващи обикновения човек и интереса му, успява да постигне в следващите години един феноменален и никога в историята невиждан успех в изграждането на едно солидно, силно, икономически независимо общество с висок морал и безпрецедентен в световната история стандарт на живота.