67

любо

преди 4 години

От ден на ден се убеждавам, че по прости хора от журналистите няма..

66

Анонимен

преди 4 години

Вие Русия не я мислете ,защото сега ще долети от братска Куба един самолет с шамани и знахари да помогат на руснаците в борбата с коварната болест ,която разбира се пусната от прогнилият запад !

65

Сериозно

преди 4 години

Че то по цял свят, включително у нас болниците са най-големите разпространители на вируса! Защо тенденциозно се внушава, че само в Русия е така!? Не знам колко медици са починали в Русия от вируса, но там починалите са под 1 процент от регистрираните заразени, т.е. много по-малко от тези в "големите" демокрации!

64

Анонимен

преди 4 години

малиноФчета на барикадата немедлено.

63

Анонимен

преди 4 години

Никога повече блатнишка чума в Европа.

62

Анонимен

преди 4 години

Вижте снимката на статията......тези крепостници са останали в 1945

61

5

преди 4 години

До Анонимен53Обяснявам психарче!Защото в ООН всички са гласували САЩ да са световен милиционер-заптие и си плащат.Също там са гласували и за мигрантите от Африка.Имат официален сайт ООН и документите подписани и от Путин и Барба ***,не са секретни,дръпни ги,превеждай чети и се образовай.

60

Анонимен

преди 4 години

Поредна фейк новина.Провокация с *** в засада.

59

Анонимен

преди 4 години

И в България щеше да е така, ако нискочелите пеко, нано, дако, пенчУ, тодАр бяха останали

58

Слава Україні

преди 4 години

ПТН ПНХ!Герои не вмiрають!

57

Някой

преди 4 години

До Анонимен 55Добре е, ако само те уволнят...щото можеш и да паднеш от прозореца.

56

Наздаровье!

преди 4 години

Лекарите умират, Жоже щчасливо в бункерре!

55

Анонимен

преди 4 години

Разтовариха ли линейките в мАсква?

54

Анонимен

преди 4 години

"Корона вируса е измама....."Ти не си измама.......проект на филипиФци си.

53

ууу

преди 4 години

Въпрос към авторката - по чия поръчка днес това е поредната ви статия за Русия? Дори и да е истина това което пишете, упорството ви навява мисли за нечистоплътност и НПО-та.

52

Анонимен

преди 4 години

Поредният антируски пасквил. Предният бе от CNN , а този от ВВС. Никъде из нашите средства за масова заблуда, извинете за информацияа, не се съобщава,че за 1 месец в Русия бяха изградени 16 нови болници с по над 400 места всяка от руската армия, снабдени с всичко необходим. Явно това не е изгодно на запада. Не се съобщава и за огромните средства и начините за подпомагане на хората и бизнеса- И това не е изгодно. Ако утре в САЩ падне метеорит и за него ще обвинят Русия.

51

Анонимен

преди 4 години

май е по-добре да с е оплачеш и да те уволнят ?

50

Мишо

преди 4 години

А хората в Иран и те са лоши нали? Те са гадове и не заслужават да живеят според демократите от САЩ. Нрода на Иран е осъден на невъзможност дори да си закупи нормални лекарства заради демократичните санкции на САЩ. Да според САЩ хората там трябва да страдат и няма значение колко ще умрат. Важното е да има Санкции!На САЩ не им пука за хората избиха милиони в близкия изток. Не им пука и за бедното население на САЩ, те ги мразят. 80 000 жертви на Корона Вирус. Да САЩ са абсолютни рекордьори!

49

Анонимен

преди 4 години

До 38 .А бе малко Американофилче.Така да те попитам само. А Европа Американска ли е? И Ако Не е.То защо има Американско военно присъствие! През СОЦИАЛИЗМА.Не видях НИТО ЕДИН РУСКИ ВОЙНИК ИЛИ ТАНК РУСКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА НРБ тогава?! А Сега има и войници и танкове АМЕРИКАНСКИ В БГ?! Е не е ли Американският БОТУШ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ А И КАТО ЦЯЛО В ЕВРОПА? От кого ни "пазят"? И да те попитам. А НЕ НИ ЛИ КОНТРОЛИРАТ ТАКА АДЖЕБА????! Знам отговора но да те прочета ти какво мислиш?!

48

Анонимен

преди 4 години

Важното е да честват парада на победената и разпада на могучая........какво значение имат няколко си лекари?