181

Dido

преди 4 години

Българския народ за пореден път ще докаже,че е най-простия в Европа и си заслужава съдбата!Заради непрестанното мрънкане на повечето от вас и жаждата за слава на Мангъров, Радев и БСП, отпадат мерки в момент в който се покачват заразените!Скоро ни спешна помощ ще имате,ни лекари, а теорията за стадния и-и-и-имунитет ще се изпари за дни! Доказано е вече,че много не създават имунитет срещу този вирус!Вие вярвайте на измислени герои които от два месеца в болница не са влезли от разхождане по студиа

180

Анонимен

преди 4 години

До ttНа тебе пука ли ти за ТВОЕТО здраве?Ако на тебе не ти пука за собственото ТИ здраве, защо на министърът трябва да му пука?

179

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен215 Може и да видиш нещо, ако си покажеш носа изпод постелите дето сисе заврял!!!

178

MaйMyната

преди 4 години

До 215Да видим след седмица, две, три и тн тн...та вие ще остареете бе, и пак нищо няма да видите!

177

Бау

преди 4 години

мерките ще паднат в най-лошият момент ... :(

176

Анонимен

преди 4 години

Е, вчера хората бяха на тумби, без маски и дистанция - да видим след седмица или две ....

175

Анонимен

преди 4 години

Началството да помогне. Скъсваме се да пишем колко е страшно положението, ама вече не хваща. Вожда да излезе да каже нещо, той е най-умен. По-умен е дори от вируса.

174

tt

преди 4 години

Добре че е наия здравен министър, да не му пука за нашето здраве. 1.5

173

MaйMyната

преди 4 години

Уважавам борбата за живот у човеците, но тя не трябва да е с дребни вирусчета, а с другите чевечета на които са на близо

172

Анонимен

преди 4 години

Защо на Себастиан Курц повдигнаха обвинени , а на тиквьо банкянски и муфтата не???!

171

Анонимен

преди 4 години

До АлоооМежду отпадането на седенето вкъщи и безотговорната слободия разликата е до небето.

170

Анонимен

преди 4 години

Малкият Мутаф се похвали, че много бързо локализирали огнищата и тествали там.Всеки знае къде са тези огнища и ако преди два месеца бяхте затворили тези гета сега нямаше как да върви политико-медицинския бизнес наречен за благозвучие - пандемия от коронавирус! Циркът продължава с постни представления. Главните клоуни Венци Майтапа, Тодор Кантара и Ангел Локума играят на частни представления само пред директора на цирка Бацо Банкянски!

169

Анонимен

преди 4 години

Тези,набожните,които се тъпкаха в църквите по Великден при поповете-комунисти пръснаха заразата.

168

Анонимен

преди 4 години

Аз няма да хоодя на кричма и т.н.

167

Алооо

преди 4 години

За миналата година в България са починали 108 000 души,като ви затворят цяла година няма да умрат по-малко,повече ще са.Тва стоене в къщи ви разказва играта на имунната система и на психиката.Който го е страх от мечки да не ходи в гората,аз от утре ще си пия кафенцето на чист въздух.

166

Анонимен

преди 4 години

"Докато направят ваксина, този вирус ще мине през всички. Маски, шлемове, седени в къщи... може да го забави малко, но няма да го спре. Кой как ще го изкара е божа работа."Испанският грип преди 100 години въпреки всички карантини убива 100 000 милиона чояека, в България 80 000, което е било 2% от населението.

165

911

преди 4 години

Купете си предпазни шлемове.

164

Златена

преди 4 години

Има една истина алчните бизнесмени и неуките много отворени роми с своята безотговорност ходиха на Великден в всички градове на цяла България без да осъзнават в празните им дебелокожи кухи глави че така заразяват с коварната болест коронавирус друг човек и му отнемат живота.Алчните бизнесмени и неуките роми в България всички те съсипаха и унищожиха живота на нас нормалните Българи

163

Анонимен

преди 4 години

До Факт "Навсякъде където разхлабват мерките има трайна тенденция на спад на разболяващите се"Далеч не е така - почти навсякъде, където разхлабват мерките, случаите са повече, отколкото бяха при налагането на мерките.

162

Анонимен

преди 4 години

Може да започне следващият експеримент.