24

Анонимен

преди 4 години

E kak taka minalata godina angelkova obesnqva6e 4e ako 4adarite ne bili 30-40 leva koncesionerite 6teli da falirat, pak sega bezplatno.

23

123

преди 4 години

"Хигиена нулева, все едно си спал с Албена Вулева".....Стоп, благодаря! Не ви стъпвам от 12 години, няма и да ви стъпя на л***йноморието. Това лято явно няма да се пътува, така че - къща под наем някъде по планинските чукари.

22

До 16

преди 4 години

Да бе.... Заключи се в бункер за цял живот и ще станеш "безсмъртен".... Няма да имаш никаква нужда от доктори и лечение...

21

Анонимен

преди 4 години

Дръжте ми бирата отивам на бетономорието.

20

Ямболски цървул

преди 4 години

Който иска да си ходи....аз и без психаделич ата -криза си бях беден.Мен ме интересува природата!

19

Boko bo

преди 4 години

Новината тук е, че данъците няма да се променят!!! Турция, Гърция, Малта и други намалят данъци, а даже и там няма данък за книги, лекарства и прочее. В цял свят хората гласуват за политики с опция за ниски данъци, НО гласуват с главата си! Българина дори и да има глава тя е напълно празна и даже куха. 30те години го доказват.

18

Чеки Джан

преди 4 години

Хахахааа...абе няма такава ........!Мри,но пари на мутри остави!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Да бе ние доматите с колците ги ядем.

16

още нещо

преди 4 години

При този нисък курс на турската лира,почивка в Турция излиза много изгодно.Турците знаят, как да правят Туризъм !

15

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо против някой да се гъчка по морето, но съм против да го лекуват после с парите от моя джоб.Всеки да си носи сам кръстаИ ковчега

14

Анонимен

преди 4 години

Ако чадърите са платени има по-голям шанс да се спазва някакво отстояние. При положение, че не са, ще стане като в безплатните зони. Всеки ще иска да ползва чадър, а около един такъв ще се струпват по пет-седем човека от една фамилия. Никой няма да следи за отстояване на разстояние. 1000 човека на плаж няма кой да ги контролира.

13

Анонимен

преди 4 години

Е сега отивам при мутрите заради безплатен чадър, а че вода е кавява, храната е некачествена, но скъпа, хигиената е на ниско ниво, презастроено е не ми пречи.

12

Сериозно

преди 4 години

Пълни глупости... Оставете хората да отмарят спокойно на морския бряг! Всякакви безумни ограничения и "дистанции" са простотии... Та много млади хора отиват на море с надеждата да скъсят дистанциите, а не обратното.... Вируси всякакви има от жегата, плажове и т. н., не само корона. И никакви глупави "мерки" няма да ги спрат! Ако можеха вирусите щяха да ви се изсмеят на глупостите!

11

Няма безплатни

преди 4 години

Чадъри.Просто ще излеят пари на мутрите консеционери на плажовете на цени 20 лв за чадър и 30 лв за шезлонг.Гарантирсно от ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНяма да плащате сметки и банки и излизате и сваляте ГЕРБ и ОП както изгонихте Виденов.

9

Дедовия

преди 4 години

Безплатно...е само сиренцето в капана за мишки и наивници.

8

зарибени

преди 4 години

Бесплатни за да се заразят и после в болницата докторята му искат 50 бона за лечение.

7

Анонимен

преди 4 години

Е знах си, че трябва да дойде края2т на света за да направят чадърите безплатни по нашето море!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Не стига, че хората си загубиха работата и се чудят как да си платят наемите и сметките, ми трябва и да ви спасяват скапания туризъм, дето храни почиващите с пържени наденици и маргарин за закуска - храна, дето и на кучето си не бих дала, какво остава за детето... Всички мазни, гадни мутри с хотели по морето - смърт и мизерия за вас! Наплюскайте се сега с това дето сте си сипали - гадното ви отношение към българския турист, разсипването на крайбрежието... Само това заслужавате! *** долна!

5

Анонимен

преди 4 години

...и безплатни билети за Рая при св. Петър.