206

пенсионер

преди 4 години

Вчера Швеция има 10 млн население и 2679 умрели, станно е някой да предполага какво ще стане при втора и трета вълна. Ако няма имунитет може и в пъти да са по-зле.

205

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименМай ти не си учил смятане приятелю.

204

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 215Ти се научи да разделяш броя на жертвите на броя на хората, защото не си си доучил.Аман от празноглавци, които размахват поучително пръст.

203

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 216На какво е базиранот това, на "имунитета", който не се знае дали го има ли?

202

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 215Едно вярно има. Даже повече от едно. Данните му за смъртността са абсолютно точни, за заразените е с малко в грешка (но не много).

201

Анонимен

преди 4 години

Хипохондриците паникьори са се активизирали виждам. И всеки с 1-2 мозъчни клетки коментира и изказва мнение. А мнозинството сигирно една книга и един кейс не са прочели през живота си. Но сега всички *** са станали форумни вирусолози :) а в действителност са безработни сервитьори или нещо от този ранг. Респект, вирусолози! Хахахаха анонимни смешници

200

Благодаря Пенсионер

преди 4 години

Четете официалните източници https://worldometers.info/coronavirus, Европа за вчерашния ден (защото те отчитат в реално време). Данните са отчайващи за стадото на Мангъров.

199

Анонимен

преди 4 години

При евентуална втора вълна Швеция ще бъде много по добре, тогава ние ще сме зле.

198

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаЕдно вярно твърдение нямаш: Дания - 9670 болни, Швеция - 22721. Мъртви: Дания: 493, Швеция - 2769. Айде научи се да смяташ

197

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Мерките се пускат, защото разбраха, че край няма да има" Мерките се пускат, защото разбраха, че начало няма и не е имало.

196

До Мангъров

преди 4 години

Защо не коментира:- предположенията и изследванията на негови колеги, занимаващи се с висура, че за доста хора може и да няма продължителен имунитет.- защо не коментира, че организма ни е най-слаб в зимните периоди- за него младите трябва да изнесат на гърба си стадния имунитет, ама кои млади като в ЕС 50+% са над 40 и са рискови.- при 70% коронта в БГ ще умори между 21 - 120000 при 0.5 до 3% смъртност.Но за него това е статистика.Един от най-добрите имунолози е, но в случая трябават и още.

195

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 210Ние просто мислим, че около 10 000 епидемиолози, статистици и пр. които застъпват друга гледна точка са прави. Я сега ти кажи може ли да ми отговориш от позицията на какъв оспорваш мнението на въпросните 10 000 човека?

194

Чебурашка

преди 4 години

До до пенсионерЗаболеваемостта в Швеция на 21 март е била 2,3 пъти по-ниска от тази в Норвегия и една трета по-ниска от тази в Дания, а на 2 май е с една трета по-висока от норвежската и една четв рт по-висока от датската. Смъртността в Швеции на 21 март е била един път и половина по-висока от тази в Норвегия а на 2 май е 7 пъти по-висока. В началото на периода смъртността в Швеция е била с 13% по ниска от този в Дания а на 2 май три пъти по-висока.

193

Анонимен

преди 4 години

Ейййй, как всички вие, таксиметрови шофьори, сервитьори, шлосери, продавачи, гумаджии и прочее форумни вирусолози се оказахте по-разбиращи от вируси и епидемии от Мангъров? Само на това някой ако може да ми отговори, ще съм признателен. Благодаря!

192

Анонимен

преди 4 години

Пак ви казвам: Мангъров на живо болен с КОВИД-19 не е виждал. Пуснете интервю с лекарите от ВМА, Александровска, Пирогов - които лекуват болни. Пуснете също така лекари от Видин да ви обяснят дали при всяка грипна епидемия Дерматолог и Офталмолог лекуват болните. Пуснете от Сливен да ви кажат дали при всяка грипна епидемия си затварят инфекциозното, заради липса на лекари. Мангъров е гледал ТВ докато хората се борят за живота на други

191

пенсионер

преди 4 години

До Ели,Естествено Ели, статията е "Продуктово позиционирана" и нормалните медии го изписват с големи букви.

190

пенсионер

преди 4 години

В Дания само за вчера са отчели 9 умряли и 84 на 1млн население,а в Белгия - 677 на 1млн население. В България - 11 на 1млн население.

189

Анонимен

преди 4 години

До {wedАми, освен и Мангъров да изчака 12 месеца преди да говори глупости или?

188

Ели

преди 4 години

Може ли да ни се представя мнението на по-голям брой лекари, а не само на един тип с леко злобни тенденции. Някой плаща ли ви да цитирате само него. "Специалисти" от страните с висока смъртност да не се броят.

187

Анонимен

преди 4 години

До Какво би станало????Ако сметнем актуалната разлика в числата на жертвите и заразените в Швеция в момента и ги пренесем към броя на заразените и починалите медици, в момента трябваше да имаме заразени 2000 медици с 20 починали лекари и това е минимума, защото заразата не се разпространява 1:1.