126

До Zlatena

преди 4 години

Ти си голяма расистка ***, ако изчезнат ромите, кой ще ражда деца в тази държава и ако изчезнат бизнесмените, кой ще ти плаща заплата?

125

сара

преди 4 години

Защо продължават да прииждат от Европа - даже и болни ? Кой ще отговори на този въпрос ? Защо? Защо ? Защо ?Кой трябва да даде обоснован отговор - дано да има такъв ?

124

Анонимен

преди 4 години

До ТреперетеВ смисъл, съдбата ни е предопределена?

123

Пижо

преди 4 години

Лекарите умират (дори и "излектувани"), но правителството не може да плати обещаните 1000 лв. В замяна на това ще дава пари на чиновниците от здравните инспекции, на лаборантите и най-вече - няколко милиарда за МВР.

122

Zlatena

преди 4 години

Много скоро в България ще има заведени дела срещу алчните бизнесмени и неуките много отворени роми за предумишлено убийство заразяване с коварната болест коронавирус от роднините на починалите Българи

121

Треперете

преди 4 години

Какво треперите за живота си? До днес не ви ли беше ясно, че не сте безсмъртни? Откакто сте поели първата самостоятелна глътка въздух, Господ е написал, кога ще е последната...

120

Анонимен

преди 4 години

Браво Генерале!

119

Zlatena

преди 4 години

Нека всеки дебилен безотговорен безмозъчен българин и неуките много отворени роми които мислят и смятат че короновируса не е опасен да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с коварната болест коронавирус да я изкарат много тежко пък дано след това да им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи глави.

118

ало

преди 4 години

До Анонимен ... 129 - "...някакъв пик?"Алооо, то там е най-лошото, че ЗАРАЗАТА се пренася и от хора, които нямат симптоми.(ако знаеш какво е това...)

117

Zlatena

преди 4 години

Има една истина алчните бизнесмени и неуките много отворени роми всички те се интересуват само от собствения си живот и от парите имотите на свойте родители за другите Българи въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава.Ако алчните бизнесмени и неуките роми изчезнат завинаги от България тогава нашата страна България ще се оправи като държава.

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129Пик се постига, когато се получи критична маса, а критичната маса не се получава от това, че един е заразил още един или двама. Трябва време, затова отне време между януари и февруарските взривове в Италия. Както казах, до 13ти има време да се види дали се е еслучило нещо или не.

115

Анонимен

преди 4 години

До разбиранеРазбира се, че са ми длъжни.Ако не искат да са длъжни, да се хванат на друга работа.

114

съвет

преди 4 години

Бъдете оптимисти, но не и безумци!

113

до 109

преди 4 години

Това означава ли че тестовете са калпави?

112

Анонимен

преди 4 години

Нека видим какъв е ефекта от Великденските "екскурзии".------Великденските екскурзии бяха преди две седмици, не мислиш ли, че вече трябваше да е излязъл наяве някакъв пик?

111

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 127Те не помагат, ако *** ръси вируси навсякъде (включително в затворени помещения).

110

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам кой ви пречи да си носите маски, найлонови пликове или скафандри, за да сте спокойни за живота си?

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 123Явно сте малко кьорави. Мутафчийски днес си беше на мястото.

108

До Уф

преди 4 години

Мутафчийски те дразни. Обаче не ти си доктор, а той. Послушай го, както се слуша доктор. Не си позволявай лукса да имаш лични чувства в момент, когато яйце ни се пече на за дни ка. Дай на докторите да си вършат работата. Приятелю, Мутафчийски не е сложен там да пръска харизма. Той е сложен заради качествата си на лекар. Толкова ли не разбираш, докторът може и да не е красавец, но трябва да е доктор!

107

Ганчо Банкянски

преди 4 години

До Данте-80Че ти аутопсия ли и направи за да знаеш от какво е умряла докторката?Лека и пръст и съболезнования на близките и.Или каквото каже "щаба на Разбой ко" е святата и единствена истина?Така ни "облъчваха" само с истината и през 80-те на миналия век.Само дето тогава ГЕРБ се наричаха БКП......