139

Служба ЕСГРАОН

преди 4 години

До Гаден софиянецНяма как да стане 25 човека в една гарсониера. Има законова норма площ на човек в едно жилище. Ако допуснем, че в една гарсониера нормално могат да живеят 3 човека, то максималният брой регистрирани в нея могат да бъдат 6. Освен ако лицето не се регистрира адресно за първи път в България. Тогава наистина могат да бъдат 25, че и 50 - няма ограничения от 18-та година насам.

138

хаха

преди 4 години

Тарикатите нали искаха разходка в парка.Е получиха си къмпинг в полето ...Няма какво да се оплакват , че са затворени по домовете си .Дълго време ще помнят това си прибиране.В новините по първа даваха едни следобяда стигнал след дълго чакане и дава декларацията си и полицая му е връща и му вика, заповядай утре сутринта в 6 за да си влезнеш за работа.

137

Анонимен

преди 4 години

До ало софиянцитеХайде, хайде уж много мразите София, обаче все насам се мъкнете. Още по царско време се е наложило да въведат софийско жителство, защото още тогава сте били нетърпими. Като е толкова хубаво по родните ви места що не си стоите там, бе?!?! Уж къщи с дворове имате там, обаче идвате в София да се врете по някакви панелки.

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонименточно

135

Анонимен

преди 4 години

Много добре се получава с времето, а прогнозата за утре е още по-добра!

134

Гаден софиянец

преди 4 години

До софиянецРегистрирани са, по 25 човека в една гарсониера в овча купел. До Регистрационен номер За смяна на номера трябва поне настоящ адрес, горе съм посочил как става ако изобщо имат, а извън София данъкът е с 4-5 лева по нисък, затова ще имаме на кило PК и М "софиянци". Без да броя съседската от Пазарджик, която вече 5 година се представя софиянка и ползва израза "мръсни провинцЯлисти"

133

Анонимен

преди 4 години

Ало ,тарикатите,струваше ли си за 2 кифтета и чаша ракия -менте чакането и унижението?Боже колко простотия има по света

132

Анонимен

преди 4 години

мммммммммм, не разбирам ..... вижте кво готино къмпингуване са им измислили.Тъкмо в стил Мутафчийски и Катранджиев.Без репресии и диктатура , но със строгост и чувство за хумор. Адмирации.Много се смях на гледката с дрона отгоре по пътя .

131

Браво

преди 4 години

Едно голямо браво на властите.Много хора си мислеха, че второто нареждане ще дойде в неделя и те спокойно ще си се приберат в София.Да, ама неСега се чудят дали да се връщат на село или да чакат до 6 часа сутринта за да се пробват отново да влязат в СофияХубав урок дадоха на тарикатите дори и един лев да не ги глобяват им изпилиха нервите.

130

Никой си

преди 4 години

До някоя сиА чувала ли си "покрай сухото и мокрото гори"

129

Анонимен

преди 4 години

до Ало софиянцитеБраво пич ! - най-стойностният коментар от всички досега.И абсолютна истина ! - Адмирации !!!

128

Анонимен

преди 4 години

след като най-безконтролни пускаха хората, сега са решили да се правят на съвестни, СМЕШНИЦИ и МВР и "гениалния" НОЩ, от фупажки ТОЛКОВА

127

Анонимен

преди 4 години

БРАВО НА ЩАБА,ВСЕКИ ПЪТ ***,КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ТАРИКАТИ,ТРЯБВА ДА СИ ГО ПОЛУЧАВАТ ПО ТОЯ НАЧИН!!!ЗАБЕЛЯЗАЛИ ЛИ СТЕ ,ЧЕ НА ВСЕКИ ПРАЗНИК ХИЛЯДИ *** ЧАКАТ С ЧАСОВЕ НА ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА,ЗА ДА ПОСТОЯТ ЕДИН ДЕН И ПОСЛЕ ПАК С ЧАСОВЕ ДА ЧАКАТ.САМО МНОГО *** ЧОВЕК МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА

126

Регистрационен номер

преди 4 години

До Анонимен 109На кои точно викаш софиянци, защото от всички снимки в сайтове, репортажи в новините и даже фейсбук групи, са все регистрационни номера различни от С, СА и СВ. Та просто ми е чудно като се сипе хейт, върху кои точно жители на провинцията е, защото със сигурност не са софиянци.

125

Анонимен

преди 4 години

Въпросът е как управляващите ще се справят с лъжата, че пребивавайки в дома си в градчето Х ще ръся зараза, а пребивавайки в София няма да ръся. Но пък пребивавайки и работейки, със сигурност няма да ръся и на двете места.

124

VVV

преди 4 години

Да чакат колкото трябва

123

софиянец

преди 4 години

А сега доказвайте, че живеете в София cеляци, не сте и регистрани даже, а ние се задъхваме да ви търпиме.

122

Анонимен

преди 4 години

Егати зора за една порция агнешко...Да не забравите да се правите на тарикати и на георгьовден.За една софра, 10 часа в задръстването

121

-

преди 4 години

Га ядохте кифтетата не ривахте, а?

120

Дон Кихот

преди 4 години

Свободата Санчо, не е като салама.... А?