66

Анонимен

преди 4 години

Що после Слави Трифонов ходел с 4-5 човека охрана....

65

Анонимен

преди 4 години

Най вероятно утре Лъчо Мозъка ще бъде "помолен"да напусне ПГ на ГЕРБ!

64

И.Д.О.Т

преди 4 години

До ПепиПри 50 к/ч тези 2 нови модела автомобили... и засякъл няма да има такива щети!! камоли да почини човека!А отсечката е била 30 к/м!!!!!В земи малко по научинещо вместо да пишеш глупости!

63

Анонимен

преди 4 години

Енио Мориконе -'La Morale Dell'Immorale'. Ей това се случва! Почивай в мир, Милене!Мафиотите ще си платят един ден много зловещо!

62

Анонимен

преди 4 години

В джипа бил и 24-годишния син на Лъчо Мозъка, който избягал.

61

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не е трудно да го поръчат за едни 50 хилки този упадък, ако се чака нещо от държавата да се забрави от сега !

60

Пепи

преди 4 години

Защо при такъв удар,на тия в аудито им няма нищо,а в субаруту има починал.От физиката знаеме че на всяка сила,действа обратна.Тоест дали аудито удря стена с 120 километра или кола,е все едно.

59

Анонимен

преди 4 години

До ПепиПепи, май сме рода, моето момче. А и няма как иначе. Малко повече акъл, малко повече състрадание. И внимавай с думите.

58

Анонимен

преди 4 години

Енио Морицоне - 'La Morale Dell'Immorale'

57

Анонимен

преди 4 години

Щом няма видео записи, значи пак крият нещо

56

Анонимен

преди 4 години

Значи в аудито са били трима. Дрогирания шофьор убиец, който го криха до последно, чий син е. Един избягал от колата, в последствие се оказа че е, крадец и обирджия, син на депутат, и то какъв депутат мани, мани, лъчо мозъка. И имало е една мома, на задната седалка. Тя чие дете е? Или не е за разправяне. Питайте бе *** и пишете, стига сте дрямали.

55

Анонимен

преди 4 години

Милен стана много неудобен на герберската мафия и логичното се случи!Тази вечер Слави да видим какво ще каже.

54

Boko bo

преди 4 години

Говорил съм с него преди 10г. Беше пич и народен човек за разлика от Ани Салич напр. Единственият бг журналист с голяма трибуна задавал неудобни въпроси на Тиквата и човъркал неудобни теми. Тиквата получи подарък за Великден. Всичко ще се покрие... Много са навързани. И Лъчо и К. Пенков.... Като свински черва са. Панаира е за народа.

53

Сън ли бе

преди 4 години

Дали и така правят "младежите" в Турция? Или там идеята за 40 наострени в затвора ги мотивира да не правят глупости? И присъдите дали са смешни като в майка България?

52

Пепи

преди 4 години

До До: ПепиМерси много.Да ти се връща в твоята фамилия десетократно.От погребение на погребение да ходиш.Храна да не си купуваш - само от помените да ядеш.

51

SDI

преди 4 години

МАЙКА НА ТРИ ДЕЦА СКОЧИ ОТ ТЕРАСАТА В БУРГАС, ДВАМА КЛЕТНИКА СЕ ИЗПОТРЕПАХА В СВОГЕ, БАБА МИЛКА Я ОГРАБИХА И СЕ ГАВРИХА С НЕЯ В с.ЗВЕЗДЕЦ, НАРКОМАНИ УНИВАТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, И ТОВА Е САМО ЗА ДЕН! А ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ОТ УТРЕ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР Е ВДИГНАЛ ВСИЧКИ КОПОИ ДА ХОДЯТ ДА ПРОВЕРЯВАТ ДЕКЛАРАЦИИТЕ!!!НАРОДЕЕЕЕЕ, СЪБУДИ СЕ

50

И с'а к'во

преди 4 години

Ще му изкарат отлична характеристика, ще си признае вината, ще поиска съкратено следствие, не е бил осъждан, някой застраховател ще плати обезщетението. И ето ти 3 години, може и условно. Аке не - ефективно, но след година и половина отново ще е навън готов за нови подвизи с други джипове на майчето... За такива един български хан е имал подоходащо наказание. И тогава България е била истински велика.

49

Ямболски цървул

преди 4 години

Този ц.ъ.р.в.у.л е карал минимум със 100 .

48

бивш студент

преди 4 години

А защо до Пирогов? Токуда е на 1 минута от мястото?

47

Анонимен

преди 4 години

До ПепиТакива като вас са нагли, безполезни, вредни твари. Не знам изобщо защо съществувате. Но природа, какво да се прави.