96

АМАН

преди 4 години

Когато баща му (лека му пръст!) блъсна инвалида на кръговото, Румбата загря телефоните на партийните си другари, да ходят да го оттървават. Чак изкараха жертвата виновен и му написаха оня неграмотен акт за "тротОнеДката".Тогава това не беше ли беззаконие бе, 6оклyк!!!

95

Фосил

преди 4 години

Кое от казаното от Президента не е истина?!?

94

Анонимен

преди 4 години

Тъпите *** на Гадев и те с акъл колкото него-едни и същи *** лозунги за възхвала без връзка с темата и колко заработвали т.н.*** на ГЕРБ. Ами няма нужда някой да заработва ,за да не приема червения ви прецедент и съвсем безплатно си го мразим!

93

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ако ГЕРБ пуснат по чешмите мед и масло... - Радев пак ще ревне... - ууууу, взеха водата на народа...

92

Анонимен

преди 4 години

Този да си мълчи най-добре-опита се да прикрие инцидента с баща си, прикри участието на сина си в побой,как не го е срам да излезе и да злоупотребява с тази човешка трагедия!

91

Анонимен

преди 4 години

"Журналистът стана жертва на беззаконието, написа президентът"===Радев, винаги ще има някой, който да нарушава законите, каквато и да е държавата. подобни неща се случват и в страни, в които няма беззаконие.Използваш случая за политически нападки. Толкова ниско ли падна, че да използваш подобна трагедия да нападаш? Жалък си.

90

“ Медийно безвремие”

преди 4 години

И пак клишета и кухи фрази от Радев - какво е това : медийно безвремие ?!

89

akud33

преди 4 години

ейййй няма такава комунисти4еска м***Rша като тоя, само чака някаква трагедия и веднага почва да кълне и разделя Българите

88

АМАН

преди 4 години

Червен Льоло пак се изцепи.Сякаш пи Татово време катастрофи не ставаха!Хем тогава имаше само 1% от автомобилите днес, а за нова кола се чакаше ред с десетилетия. Тоя червен *** само си търси повод, да нападне управляващите.Извършителят е в ареста. За какво беззаконие плямпа червеният дурак?

87

?!?

преди 4 години

Радев каза от коронавирус няма да ***, от катастрофа ще да е. Браво, браво господин президент имате страхотни размисли. Ама не си отваряте остата, че само абите кислорода.

86

Хан Крум

преди 4 години

Румба - не плямпай много щото дрогираното ***.нце е син на твоя червена партийна другарка и съдружник на твой основен спонсор - сега подсъдим за организиране на престъпна група. Продъължаваш ли да плямпаш, ще ти спрат субсидиите другарите и после Деса как ще изкупуба бутиците? Ще си вкараш автогол самаЛьотчик.

85

Смел Радев

преди 4 години

Телефонистът Радев вече се осмелява за изявява и във Фейсбук ......

84

шоп

преди 4 години

тоя па kлоун, не пропуска да напомни, че съществува. И Пешо клошapа умре вчера, него защо не го спомена?

83

Анонимен

преди 4 години

Абе декларират ли Гробавите парите, които дават за коментарите. Дали плащат данъци и такси

82

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до Хан КрумЕй заради такива коментари... - се ръгам в тия форум...

81

Анонимен

преди 4 години

"Журналистът стана жертва на беззаконието, написа президентът"===Радев, подобни неща се случват и в държави, в които няма беззаконие. Не използвай поне този случай да нападаш политически опоненти, не ти прави чест.

80

Анонимен

преди 4 години

Всички герберасти са кpъвoпийци, господин Радев!!!Народа е до Вас!!! Бог да Ви пази!!!

79

Анонимен

преди 4 години

Тука има пет тиквуна за които не стигнаха суджуците и сега ги лъжат ,че ще им плащат с фурми и си счупиха пръстите от писане.Заради кой махнаха Милен от нова домусчиева?Хайде у лево!

78

Анонимен

преди 4 години

А, бе вярно ли че на Гробавите плащат по20 бона за добри коментари за партията

77

Анонимен

преди 4 години

Слава на Бога, има го Радев! Поне един да има в България достоен!!!!