12

Анонимен

преди 4 години

До До 16"територия"която се намира на 40 метра над земята в люлин...ако искате да успеете гледайте какво правят ромите-те апартаменти не купуват.искат къща с градинка,двор и гараж за колата като истински баровец.а пък бай *** купил тристайно жилище в елитен квартал и си мисли,че е е средна класа.в такива комплекси живеят най-бедните и имигрантите на запад!

11

Анонимен

преди 4 години

До ХмПрилича малко на изгледа от вилата ни в Бодрум...

10

Излишна врява

преди 4 години

Правилото е просто - пазарът определя цената. Съвсем нормално е да има движение и в размера на наемите.

9

Анонимен

преди 4 години

"Част от хората, загубили работата си или са с намалени заплати, вероятно ще се върнат в родните места,...."Разгеле, доживяхме селяните да си отидат по родните колиби.Браво !!

8

Pen

преди 4 години

Че те цените вече падат.Е разбира се има и такива ,които държат цена ама тези имоти не слизат от сайтовете за имоти. :)))

7

Май не разбираме

преди 4 години

Природата прави рестарт и дава в момента време за размисъл, че сме прекалили с алчност, пари, коли, с надменност, двуличие, обикаляне на държави, загуба на ценности и човешкото в нас!Ако не си вземем поуки следващото ще е по-унищожително наказание!

6

Анонимен

преди 4 години

Надали някой ще дава на рестиФутките по 350 евро, ако няма работа и няма откъде да ги вземе. А те пък всеки месец няма да вземат и по 1 лев, та бързо ще им мине мерака да прекаляват с исканията. А и както щъкат по улиците, няма скоро да има и кой да иска наеми...

5

Бау

преди 4 години

"Голяма част от собствениците се съгласиха да оставят в имотите си наемателите дори безплатно." Трябва да си много глупав да си изгониш наемателя, защото не може да си плаща в момента. Все едно веднага ще има друг ...

4

Анонимен

преди 4 години

Тази криза ще превъзпита доста хора на финансова дисциплина и ще ги научи да не си купуват допълнителни имоти и всякакви свръх скъпи неща, които да изплащат дълги години. Голяма борба е сега да задържат цените на всичко свързано с имотите, че тръгне ли надолу, не се знае докъде ще стигне. Особено, ако извънредното положение продължи цяло лято.

3

Анонимен

преди 4 години

Дали заради пандемията или заради това че искат 350 евро за студио на покрива на някоя 60г сграда?Питам и отговор не искам

2

Анонимен

преди 4 години

След още някоя и друга седмица може да се окаже, че много апартаменти ще се продават на "атракривни цени" и "спешно". Още един евентуален ефект на корона вируса.

1

Badjoto

преди 4 години

Аз намалих наема с 30%, но има силен натиск на долу.