110

Сериозна тема

преди 4 години

Нали прочетохте, че в Мексико решават с точкова система кои пациенти да интубират?Интересно, ако у нас се наложи да правят такава точкова система, какви ли критерии ще включат?В Мексико с предимство били лекарите. Но не се взимало предвид кои пациенти са здравно осигурени. И там гетата са огромни и някой сигурно си прави сметка относно следващите избори.Затова си мисля, че трябва своевременно да изявим волята си на данъкоплатци и почтени граждани, за да е ясно какво е мнението на градивните.

109

до 123

преди 4 години

ти дляп или неграмотен си да четеш. Е гетата има 50% от изследваните с вирус. Как по просто да ти го кажат на една улица във всяка къща заразени. Какви 5 10% ми бълнуваш. Като тестваха НС или полицаите 50% ли бяха с вирус. Айде крий се *** от разни правозашитници со ро соидни

108

Реалноста

преди 4 години

Кеф бсп крадците дето цял живот са паразитствали на служби и службички сега ще са до ромите в болничните коридори...Вируса уби сивата икономика фалира бсп бизнесите ...До сега само полза от него

107

не си ти

преди 4 години

До БГ който ще определя кой да остане тук нито да казваш аз да плащам за твоите прищявки !!! стой си затворен бе,кой ти пречи?? държавата е свободна както и ние а не сме затворници. ние сме избрали правителството и то трябва за даботи както искаме ние

106

Анонимен

преди 4 години

Като нещеш общо с цветни платили не платили Като за начало спри да плюеш по системата със застраховки в САЩ

105

до 237

преди 4 години

те тепърва ще има, но тогава ще задръстят болниците и за нормалните няма да има къде да се лекуват и тумбите ще се настанят пред болниците. Мангъров да иде да си прави експериментите с тях за стадния имунитет. Един месец в стадото с тях да пише научен труд.

104

до 286 от славянин

преди 4 години

''Над 5000 новозаразени в русия за ден'' И там спекулират като тук - новооткрити не означава ''новозаразени'', но нали трябва да се спекулира, за да се всява паника, за да се понасят ''с по-голямо разбиране'' репресиите! Както е казал някога хер Гьобелс: ''дайте ми власт над медиите и аз ще превърна всяко общество в стадо ***'', в Третия райх за който не знае е имало министерство на пропагандата и Гьобелс му е бил министър! Макар че нашият НОЩ де факто е такова министерство!

103

не е шизофрения

преди 4 години

До славянин а е наглост !! прав си , че хем си стоят затворени и никой не им пречи за това но и не са доволни , че други искат да са свободни и настояват и те да се съобразяват с техните желания !! нека си останат затворени 2 години докато от вируса не проболедува 70 % от световното население .а и нагло настояват да се тегли заем за да може ТЕ да си стоят в карантина но да го плащат и останалите...т.е тези който ходят на работа докато те стоят затворени(защото докато са без работа те не плащат)

102

Доставчик

преди 4 години

Фурми ще има по 32 лв килото. Евтините турски и ирански не са ни изгодни. Ние не можем да работим с печалба 1 лв на кг. Трябва поне 10 да бъдат, а най-добре 15 или 20 лв печалба от кило фурми. И моля въпроси да задават само тези, които могат да си позволят нашите продукти.

101

Анонимен

преди 4 години

всички комунисти под земята

100

123

преди 4 години

Сред лекарите има много заразени. Да се блокират всички болници и да не се допуска да влизат и илизат без декларация и адресна регистрация в болницата. Изключение да се прави само за ушевите и генералите. А ,а да и Радев не е генерал, за него няма.

99

До 266

преди 4 години

До до 237237 греши. В първото съобщение за направени 160 теста в един от районите с екзотично население се казваше, че са установени 20 заразени, че там починалите от корона-вирус са шестима.Не ми се мисли какво ще отчетат, ако тестват цялото население на районите, в които преобладават лица с индопакистански произход. И там постоянно умират хора, но дали са установили от какво са си отишли жителите на подобни райони през последните 4 месеца.Но и тестовете, и лечението им ще са за наша сметка

98

Анонимен

преди 4 години

До ДО 265Манговците и силен имунитет...разсмя ме.Верно развъждат се но и има голяма смъртност при тях.Ако имаха силна имунна система щяха да са мнозинство в България.

97

БГ

преди 4 години

До до 246 от славянинХодя на работа, имам двор и съм си платил ВСИЧКИ данъци!Кой от нас двамата е вмирисан?Жалки сте!Да живее България!

96

ivailo

преди 4 години

Защо има толкова заболели сред лекарите??? Нали Бочко ги снабди с облекла, каквито цял свят мечтае да има ??

95

До Доктор Хаус

преди 4 години

по-добре да дават статистика колко от заразените не са роми - така ще броят много по--малко:)))

94

Анонимен

преди 4 години

Чакаме да станат хиляда, все пак така звучи по добре, какви са тези 865..хаха.Днес , защо не пишете за фурмите от ОАЕ които Майтапчийски изкара медицински консумативи.

93

хаха

преди 4 години

когато Президента Румен Радев коментира - Борисов е болен след това по една седмица от казаните истини,а когато Президента мълчи - още по-лошо, защото Борисов е сам с провала си и няма с какво да го оправдае :))))

92

Анонимен

преди 4 години

Вчера по БНР разказаха за велинградска община - щяли да съкращават 50% от общинската администрация! Хайде на хаир да е, скоро в цяла България! Те герберастчетата си мислеха, че някой ще ги бръсне за фурма - няма камътни, нали знаете, че сте u3тpивалka за тези отгоре!!!!!Скоро ще сте от нашия край на медала хахахахах!

91

до 246 от славянин

преди 4 години

Не съм безсмъртен, но съм трезвомислещ за разлика от такива като теб, а както много пъти съм писал - от 25 години не ползвам ''здравни'' услуги! Теб всъщност кой те спира да се вмирисваш в дупката си нали от щаба точно това искат от теб, какъв точно ти е проблема, нали сам си се изолирал и си защитен от всякакви вируси!