147

Анонимен

преди 4 години

В Мюнхен кутийките започват от 400К евро, за големите апартаменти да не говорим - минават милион евро. В къщи живеят само местните чичаци, наследили земи от бабите си. Мениджъри, немениджъри, откъде ще изкара 500К да купува апартамент или пък да иг дава на банка, като има и семейство, и автомобил, и още една камара разходи? И аз не харесвам грозните панелки, но хората поне са си у дома. А, че вътре е старо - ами такъв ни е стандартът.

146

Анонимен

преди 4 години

винаги съм се чудил на хората, които изсипват по 100-120 хиляди евро за тристаен апартамент със 3х3 спални, при положение че за половината пари можеш да си купиш приличен парцел около някой град и за другата половина да си направиш нормално жилище и да си пиеш бирата на зелена морава :)

145

Анонимен

преди 4 години

До до 136Така е, и затова фалира соца, понеже нямаше от къде да се "храни" икономиката му. Всичко се продаваше на себестойност.---------------------------Дааааа,бе,затова 30 години само крадат от построеното през социализма и нищо не създават,както казват бесепарите "не можете само да боядисате построеното през соца",когато ни направиха приватизацията насила и ни унищожиха заводите,какво да работи и да храни хората?

144

Анонимен

преди 4 години

До Анонимено-о-о това нищо не е има българи,които купуват жилища и теглят кредити по 100 000 евро за апартаменти,които се намират на една гола поляна в средата,на която има изсипана една газка баластра!ти все пак имаш нещо построено.

143

до 130 брокер

преди 4 години

Що пишеш глупости за Германия. Там преди да се изнесеш му правиш освежаващ ремонт и го връщаш във вида в който си го наел.

142

АНТИ

преди 4 години

Днес крадци се ширят във палати,работници мизерстват на заплати.Данъчните спят !А през соца, не си заключвахме жилищата денем.Вие живеещи зад решетки, разбирате ли това ?

141

3M

преди 4 години

До Анонимен 139Кисело ли е гроздето, а? Панелките нямат стойност, въпрос на време е тяхното събаряне.

140

Анонимен

преди 4 години

И добре,че ги има.Иначе при днешната мизерия и 20 % не могат да си купят жилище.

139

До Ванко

преди 4 години

И защо три поколения назад??? Щото баба ти преди 60 години се е намърдала в София от незнайно коя паланка. Много сте ми смешни като започнете като пом.ияри да браните територията, която сте завоювали със зъби и нокти.

138

Анонимен

преди 4 години

До Анонимена при българина е точно обратното-нахвърли се на двустайни апартаменти в "елитни квартали"и продаде къщата с двора за жълти стотинки...а пък по морето и по зимните курорти англичани и руснаци масово продават на безценица апартаменти,защото се оказа,че за празни жилища плащат огромни сметки за ток...бай *** е измамник,на който вече никой не вярва.

137

до 136

преди 4 години

Така е, и затова фалира соца, понеже нямаше от къде да се "храни" икономиката му. Всичко се продаваше на себестойност.

136

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБлоковете от социализма са много по-сигурни от днешните строежи и са с много по-здрави основи от днешните строежи с некачествени материали.

135

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Както е тръгнало, след 10-15 години, Бойко ще излезе и ще заяви, че панелките трябва да се събарят, защото им е изтекъл срока на годност.Тогава всички ще излязат на улицата, а Бойко (спасителят) ще излезе и ще каже, че всички могат да се нанесат в нови, хубави апартаменти на Артекс, които обаче ще са под наем.:) Викайте ми Ванга

134

Анонимен

преди 4 години

По времето на соца един тристаен апартамент от 90 кв, м. струваше 7,500 лв. Апартаментите ги продаваха напълно готови. Тапети паркет в кухнята мивки и шкафове в банята душове. Обзавеждаш го с 500 лв и си ок. А сега ви продават апартаменти без кухна без тоалетна чиния без душове без батерии само на шпакловка а пода на цимент.Вашатамакямутренскадевна. И за това искат 100 000 евро.

133

Анонимен

преди 4 години

Коментарите са ви безмислени. Пишете на друго място.

132

Анонимен

преди 4 години

До Broke brokerАбе ти какво искаш,да игонят намателите,като онова момиче посред нощ,само защото хазяйката и откачила?Естествено,че е по-добре хората да си имат жилище и дори да е малко,зная,че е тяхно и никой няма да ги безпокои,гони или да плащат наеми!

131

Преял ГЕРБ-ав

преди 4 години

Повечето апартаменти са собственост на бабите и дядовците, а не на тюфлеците, които най-невъзпитано живеят там, като някакви неблагодарници завзели бащиния имот - изпратили бабите по селата да ги ядат кучетата..Срам! Срам, че са ви построили цяла държава, ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове, АЕЦ-и, Заводи, Предприятия. СРАМ!Бойко само обикаля и се снима на фона на тия предприятия, дето дядовците ни са ги строили.СРАМ!

130

Анонимен

преди 4 години

повече от ясно е,че таканаречените панелки са строени от трудови войски и са доста некачествени да не кажа някои дори опасни за обитаване...при новите гипсоитонгкартонки положението не е по-различно-в голямата си част са строени от неквалифицирани ромски строителни бригади...да,в западните страни средната класа и по-заможните живеят в къщи извън големите градове,а в комплексите с блокове тип люлин и младост живеят преобладаващо имигранти и най-бедния слой от населението.

129

Broke broker

преди 4 години

Така е. Българинът не знае какво да прави с парите освен да купи апартамент. Идва в София, започва що-годе нормална работа, от която може да отдели 500 лв за ипотека и се хваща на хорото. В Германия моите мениджъри дори живееха под наем. Единият беше твърдо против да купи, а имаше три деца. Казваше, те не слушат, рисуват по стените, да се оправя лендлорда като стане за ремонт. Друга философия. И откъм лендлорд и откъм банка си в по-изгодна ситуация оттук.

128

Анонимен

преди 4 години

До до 119лечение ти трябва, познавам добър психолог, мога да помогна :))) но задължително трябва да потърсите специализирана помощ