124

Чиновник

преди 4 години

До Анонимен 133Плаща се на хората, които РАБОТЯТ от вкъщи. А за ЛЕЖАНЕ в къщи, не знам да има държава или фирма, която да дава пари. Знам, че на много от вас това ви е мечтата- вие да лежите, а друг да бачка и да ви плаща, но това няма как да стане.

123

Pf

преди 4 години

То сега всеки вика-махам се от тук и закривам бизнеса ама в чужбина да не мислите ,че вас чакат. Те тия тумби българи що се върнаха от там. Щото и там никой не ни иска. Трябва тук да си останем,но да почнем да протестираме по-често щом политиците почнат да правят глупости. Винаги се огъват тогава от страх да не паднат от власт. А за малкия бизнес по еденично няма спасения. Трябва да се свържат по между си,да направят някакви организации през които да излагат исканията. По еденично не става.

122

Хе,хе!

преди 4 години

Значи ,от моите изработени пари се удържат 36 % за осигуровки , а от "самонаетия" ( къде се е самонаел ? или се самонаял? ) нищо не излиза ???? Който иска пари , да е внесъл !!!! "Самонаетите" не ме питат колко заплата вземам , а ми казват : "В Европа цените са такива , затова ти продавам толкова скъпо!". как ще искаш от "моето житце сбрано" ? Да си е събирал "самонаетия" , не ме грижа !!! Да мре ако иска ! Негов проблем,не е мислил за мен преди кризата !

121

АНТИ

преди 4 години

Нали скачахте против соца, че било лошо ?!Вие го докарахте това вълче време.Ромите не скачаха, хитро изчакаха да дойде тяхното време и ще ги храните до гроб.

120

опетков

преди 4 години

До Анонимен111 След като лошата държава не желае да задължи самонаетите да плащат осигуровки за безработица, какво им е пречело сами да си спестяват тези пари? Защо все държавата принудително трябва да те кара да се грижиш за собственото си бъдеще? Всеки разумен човек трябва да мисли поне за една година напред и да се защити срещу евентуални катаклизми в живота. Освен това 1500 лв безлихвен заем не е толкова лоша опция.

119

Анонимен

преди 4 години

Като искате да ви седим вкъщи ще ми плащате бе!Каква е тая нагла работа само на едни,а другите кучета ги яли?!Някаква минимална заплата там поне дайте и ще седим,иначе чао и със свещ ще търсите кой да работи после!Яяяя ги виж ти?ОСТАВКА ГЕРБ!!!!

118

Анонимен

преди 4 години

До 128 АНТИЗа територията Бг

117

Анонимен

преди 4 години

Хем не ми дават да се трудя и сега когато най-много работа имам ме държат вкъщи,хем после данъци и осигуровки ще ми искат.А чиновника на държавна заплата не му пука,не мисли като мен,той само ходи да търка панталоните в стола и да си бърка в носа,чакайки да му мине работния ден.Заплатата му върви!Тая няма да стане бе!Закривам и изчезвам от тая мизерия тука!

116

Щедър Бащица

преди 4 години

Би направил така--въвежда извънредно положение --започва извънредно плащане на всеки човек. До определена сума.....за периода на положението па ако иска и 1годин ще си почиваме докато измислят ваксина ,,,и ако ще 50милиарда да изтегли щом е за всички,--- иначе за сега директно му казвам с кеф ДОЛУ ГЕРБ !!!

115

Анонимен

преди 4 години

Тия заеми зашлшват банковата система както през 1992 г. теглиха кредитни милионери при Костов после при Беров станаха лоши заеми и МВФ рекетира Виденов да ги затвори.

114

АНТИ

преди 4 години

Хубаво говорите за държавата, но тя е проядена от корупция и кражби.Държавата ни, за едни е майка, за други - мащеха.Държавата е фалирала, или в най-добрия случай пред фалит.Та за коя държава говорите ?!

113

Анонимен

преди 4 години

а па то и държавните чиновници не внасят осигуровки за фонд безработица и не само, а всякакви осигуровки не плащат, и не само държавните чиновници, ами и полицаи военни ......

112

Анонимен

преди 4 години

Хайде и Николова ще вземе 1000 лева на заем , а пък може без заплата или помощ.

111

Анонимен

преди 4 години

Тая държава не заслужава да правя повече бизнес в нея!Започвам да си търся друга!

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен: Абе *** - кви 4000 паунда. Ако е 12 000 средния ти годишен доход ти идва по 1000 паунда на месец - та 80% от 1000 е 800 паунда. Това ти е помощта, която на тоя доход ти осигуряват за 3 месеца засега. Та 3х800 = 2400! Не е 4000.

109

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът внася но фонда беше само 500 милиона а сега лапат за 4,5 милиарда от бюджета. ГЕРБ и ОП фашистите може направо да растрелват неудобните им самонаети, защото им трябват роби на бизнеса.

108

Анонимен

преди 4 години

В САЩ самонаетите ги оправиха...То е ясно, че в БГ няма да стане. Толкова може тиквун - само да краде.

107

Анонимен

преди 4 години

е ако не друго, може поне да удължите срока за подаване на данъчни декларации за физически лица и съответно удължите срока за плащане на данъка, както направихте и за приближените ви фирми

106

ahahahahaha

преди 4 години

това е прецедент няма друга държава в момента която дава кредити вместо безвъзмезна помощ на населението смях

105

Анонимен

преди 4 години

Кой изобщо ви налива в тиквите,че на самонаетите трябва да се плаща от фонд безработица?Кой го измисли това?Иска ли държавата ще намери начин,но явно търси причина за да не даде нищо.Това е!За НАП имаше 30 милиона за премии,че се издъниха правете си изводите...