18

1234

преди 4 години

Герб не са отговорили на въпроса, защо слвдб като март месец 2019 умряха от х1н1 4000 души нямаше обявена пандемия? За цялата 2019 само от рак умраха 15000!! Пандемия няма, нито някой се е засилил да прави спешно лекарство. К19 сибе грип и нищо повечейрйрй

17

11

преди 4 години

До Смях Борисов , къде са милиардите с които се хвалеше ? Има ги май само в твоя джоб !Хазната е празна ! Сега ще има ново крадене !

16

Анонимен

преди 4 години

Професор кардиолог(медийна звезда)даващ мнение по вирусна пандемия!Майко мила!

15

Бай Х

преди 4 години

Лично аз имам хипотеза, че изкарах ковида още в средата на февруари след завръщане от Пампорово, брат ми сефте в живота преболедува двустранна пневмония. Обаче в средата на февруари нито се говореше за коронавирус, нито хората се тестваха. Ако с брат ми сме го прекарали, бих се радвал, остава само да го докажа. Мисля, че ще ми е по-спокойно ако съм го минал, че ни подлудиха с тия брифинги, изолация, маски и прочее истерия.

14

Анонимен

преди 4 години

До Зозо - прав си, и аз познавам няколко човека които го изкараха преди изобщо да се говори за това. Само се чудехме защо е 2 седмици а не една като обикновен грип. Но никой не тестваше и паникьосваше тогава. Тоя вирус не е от вчера!

13

Е и

преди 4 години

Ние пък ще изкараме най-тежката рецесия. Народът масово ще емигрира.

12

Смях

преди 4 години

Ясно. Епидемия няма. Ама фалит на държавата ще има.

11

Зозо

преди 4 години

До el_barbudoВ Китай болестта е отдавна, но *** криха до последно. Даже докторът предупредил света го вкараха в затвора и в последствие почина. Е това са мръсните ***. По моя прогноза в Ухан ще падне първата американска ракета в скоро време.

10

Анонимен

преди 4 години

Най - страшният бг вирус, който върлува сега, сенарича румен радев ветото! ОСТАВКА!НАРОДЪТ ШЕ ВЪЗСТАНЕ И ЩЕ СВАЛИ ИЗМЕННИКА ***!

9

Има

преди 4 години

нещо вярно. През Средновековието чумните епидемии са покосили много народ в Западна Европа. Тук обаче жертвите са били много по-малко.

8

Браво!

преди 4 години

Винаги съм си мислела,че и на нашата улица ще изгрее Слънце.Въпрос на време е и на търпение.

7

Анонимен

преди 4 години

Червените папагали с опорките- всичко е пропаганда, хората умират от друго- заразените са малко защото тестваните са малко, защо така не се тестват много хора.- искаме да отпаднат мерките.не са много в синхрон опорките но за червеното стадо това е нормално

6

el_barbudo

преди 4 години

До ЗозоВикаш преди китай още...

5

Франзела

преди 4 години

Въведете забрана за износ на жито,световните производители са спрели износа!

4

селтак

преди 4 години

Със СИГУРНОСТ ЩЕ НИ ПОДМИНЕ ,ЗАЩОТО АКО ДОЙДЕ ТУК , ЩЕ УМРЕ НА МОМЕНТА ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ !

3

Анонимен

преди 4 години

Радев кога ще се зарази доброволно да покаже че страшно няма?

2

Няма Епидения,

преди 4 години

а Боко с пандемия ни плаши!? Голям паникьор е Боко, от мигранти трепери, от вируси се паникьсва, а и народа тормози!

1

Зозо

преди 4 години

Сумати приятели изкараха брутални грипове и пневмонии още ноеври, декември. Хора като камък лежаха по 10 дни на легло. Като нищо сме го минали вече.