225

Анонимен

преди 4 години

Братя българи! Сега е важно да мишкувате! Хубавото е че за вас това не представлява никакъв проблем!

224

Анонимен

преди 4 години

Lan правилно говори, ама църковците са винаги верни на партията!

223

Анонимен

преди 4 години

до ЛАН, от свински грип не умират хора бе!Могат само да го разпространят.

222

Анонимен

преди 4 години

Пускайте народа да работи раздайте маски и ръкавици не убивайте народа от глад. Забранете на хората над 60 да излизат, организирайте изхранването на самотно живеещите и немощните. В ресторантите да се спазва хигиена и разстояние метър и половина от маса до маса. Не унищожавайте и малкото което ни остана от икономиката. Нямаме заводи машиностроене електроника какво ни остана. Мутри и Мутреси ли.

221

До Lan

преди 4 години

Никой няма да те разбере, думи на вятъра.Работата отива на кал ...

220

Анонимен

преди 4 години

А от какво са починали?

219

Баце

преди 4 години

До И аз се питамБаце, много се трогнах от твойта история за българите в Италия и Испаня. Може ли да ми кажеш в кои градове точно живеят, за да се ориентирам къде да вода кака Мара на почивка таа година безопасно? Обещавам ти, че като стигнем там ше потърсим къде българите пият еспресо. Благодара предварително, баце, и кака Мара също ти благодари, че ше допринесеш за нашта обща безопасност.

218

Анонимен

преди 4 години

хг

217

Анонимен

преди 4 години

Скучно ми е. Правителството да измисли някакво шоу.Между другото, изпапкахте ли запасите? Нали се втурнахте да пазарувате малотрайни *** от магазина и се запасихте за 2 седмици. Страшно превидливо, но няма да изкарате и до същественото шоу. Аз имам около 350 консерви, до шоуто ще са 1000. Вие ще ядете тоалетна хартия.

216

Анонимен

преди 4 години

БЕ ХОРА ЗАПОЧНАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ДА СЕ УСЕЩАТЕ КАК ГЛОБАЛНИЯ ФИНАНСОВ И БАНКЕРСКИ ЦИОНИСТКИ(ЕЛИТ) С ЕДНА ЛЪЖА ПРОПАГАНДИРАНА ШИРОКО ПО МЕДИИТЕ НИ ОТНЕХА И СВОБОДАТА И ПРЕПИТАНИЕТО И ДОРИ СВОБОДНОТО НИ ДВИЖЕНИЕ ПО УЛИЦАТА .ПО СТРАШНОТО Е,ЧЕ МАЙ НИЕ ДОБРОВОЛНО СЕ ОТКАЗАХМЕ ОТ СВОБОДАТА И НОРМАЛНИЯ СИ ЖИВОТ ОСТАВЯЙКИ СЕ НА СТРАХА ..ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ ДНЕС ХОРАТА В ГЕРМАНИЯ И АНГЛИЯ СЕ ОРГАНИЗИРАХА ПО СОЦ.МРЕЖИТЕ И МАСОВО НАРУШИХА ЗАБРАНИТЕ КАТО МИЛИОНИ ИЗЛЯЗОХА ДЕМОНСТРАТИВНО ПО УЛИЦИТЕ

215

Анонимен

преди 4 години

до 235 Е как да е добре ХА-ХА-ХА?3 седмици в излолация- евало му се е лялята от алкохол!

214

до за 229 Тонката

преди 4 години

Ти също!!!!!

213

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

212

Анонимен

преди 4 години

Трябва да правят повече тестове.

211

Анонимен

преди 4 години

Годжи, ти ще казваш всеки ден по 30 заразени сутринта....то е ясно..за да замажеш простотията на Каскета за Божков- дето щеше да го улавя... И да замашеш къщата в Барселона на шефа си и ТЕ ТАКА! Нали Годжи?

210

Анонимен

преди 4 години

Моля, да се пуснат апокалиптични снимки, видеоклипове и интервюта в новините!Изпускаме положението!

209

И аз се питам

преди 4 години

До АнонименДо Един въпрос с повишена трудност... когато ни заоблъчваха тук с хладилни камиони с трупове и т.н. и аз се свързах с мои познати в Италия северната) и Испания. Отговориха ми същото - информация само от медиите, без заразени или заболели близки и съседи!?!?!

208

Анонимен

преди 4 години

Статистиката :Вчера умрели от короната НИКОЙ, убийства -1Предния ден умрели от короната никой, една убита от изолациятаДнес 2 жертви от короната, едно самоубийство от страх от короната.И това е НАЧАЛОТО!!Скоро убийства от изолацията и самоубийства ще са в пъти повече от корона-жертвите.А като започнат икономическите убийства/самоубийства ще стане мазало.Ето това е равносметката !!Ще спасите 100-200 полу-умрели бабиери а ще УБИЕТЕ десетки хиляди ЗДРАВИ в активна възрастПриятно изкарване!

207

Анонимен

преди 4 години

Сега, само не разбирам от вируса ли са починали или от другите си заболявания? Въобще някой прави ли разлика?

206

Баце

преди 4 години

До СкептикБаце, понеже и аз като теб съм скептик (макар че кака Мара твърди че съм по-скоро алкохолик) исках да те питам да ми кажеш като на свой, кой вирусолог точно цитираш, който е казал, че тва си било кат всеки друг корона вирус. Не че се съмньявам в информацята, но просто ми се ще и аз да се ограмота. По принцип ако е българин е най-добре, но дори да е китаец дето е ял прилеп, стига да е на немски или английски ше се оправа. Благодара ти, баце, Бог да те поживи за отзивчивостта!