44

До 19

преди 4 години

Ти не си добре,щом вярваш на този предател Радев ! Каквато и да е истината за този вирус,официалната информация е ,че е смъртоносен и много заразен ! Радев в ролята си на президент е морално длъжен да опази живота на хората,тоест да се съобрази със СЗО и РЗО като компетентни в случая организации ! Съвети ше дава във въздухоплаването ! Тоест той пренебрегва препоръките на света пускайки българите в риск за здравето и живота си !Популист -предател !!!

43

Анонимен

преди 4 години

В западната преса:" В ИЗТОЧНА ЕВРОПА НЕ СЕ ПРАВЯТ ТЕСТОВЕ НО ИМА ЖЕЛАНИЕ ЗА ДИКТАТУРА".

42

Ле Нин

преди 4 години

Добре, че се саморазпуснаха, че иначе трябваше да ги гоним с тоягите. Явно у професор Костов присъства все още чувсвото за достойнство. Но това е признание, че сбърка като взе неподходящи хора в съвета. Особено мангъров, който като заядливо старче, препускаше по телевизиите да лобира за бързите тестове, за които и западноежропейските страни казаха, че са негодни и ги върнаха на китайските търгаши.Сега когато му лъснаха способностите и експертиза на този манъров, излиза и въпроса доколко е годен.

41

Послушковци!!!!

преди 4 години

Worldwide Deaths from January 1st-March 25th, 2020Coronavirus, 21,297 deaths. Seasonal flu, 113,034.Malaria, 228,095.Suicide, 249,904.Traffic fatalities, 313, 903 deaths.HIV/AIDS, 390, 908 deaths.Alcohol related deaths, 581, 598.Smoking-related deaths, 1,162,481.Cancer deaths, 1,909,804 deaths.Deaths attributed to starvation, 2,382,324 deaths.And death by abortion, 9,913,702.SOURCE: worldometers.infoАко не слушате ще ви боли главочите после!!!!!!!!!!!!!!!! Айде, мирно!!!!!!!

40

Коко

преди 4 години

До АнонименСам Мангъров допуска 1% умрели, е - защо одобрявате това?

39

Анонимен

преди 4 години

Една сурия хора в щабове и отделно щабове на щабовете, които незнайно колко много пари усвояват и какво точно вършат. Единственото свършено нещо, за което държавата се грижи е хората да са натикани по домовете си, за да хвали как всичко е под контрол.

38

БАНко

преди 4 години

ОП - ПА !!!

37

Анонимен

преди 4 години

Единствено на Мангъров му стискаше да каже че царя е гол и... Андрешко го уволни. Евала Андрешко. Слушай коремния хирург, не слушай инфекциониста.

36

Анонимен

преди 4 години

Идеята е била уж да има две експертизи, ама тия от МЕС много непослушни излязоха.

35

Анонимен

преди 4 години

А на 10.11.2020 ще има ли манифестация, за да си е всичко като едно време?

34

цитат

преди 4 години

На автобусната спирка до Пловдивския панаир видях написано следното "СТОЙ СИ В КЪЩИ. У М Р И ЗДРАВ" --- абсолютно без коментар.

33

Анонимен

преди 4 години

*** как Слънцето ще остави някой с различно мнение от неговото. Влязохме даже в новините на Северна Корея възхитени са от грижите на Слънцето е това е да те похвали Кимчо ставаш за бащица.

32

цитат

преди 4 години

На автобусната спирка до Пловдивския панаир видях написано следното "СТОЙ СИ В КЪЩИ. УМPИ ЗДРАВ" --- абсолютно без коментар.

31

ДИКТАТУРА

преди 4 години

Тъкмо Мангъров започна да говори смислено и препоръка масово тестване на населението, за да се направи реална оценка на ситуацията и хоп, ЗАКРИВАНЕ. На worldometers сайта излезе световна статистика за броя на направените тестове за корна на 1 млн жители:РУМЪНИЯ- 1646ГЪРЦИЯ- 2153СЪРБИЯ- 659ТУРЦИЯ- 1680МАКЕДОНИЯ- 2163ИТАЛИЯ- 10252БЪЛГАРИЯ - 81 (няма грешка: само 81). Нареждаме се до Ботсвана-колкото нас, Венецуела, Лаос, Кения, Замбия.. На най-последно място в ЕС по тестове!

30

Анонимен

преди 4 години

Мангъра скоро не се е изказвал. Липсва ми простотията му

29

Анонимен

преди 4 години

При условие че линията на МЕС беше различна от априлската....опа, грешка - от европейската, закривай и пращай в девета глуха. Методиката е изпитана!

28

В тази държава

преди 4 години

няма място за експерти. Те емигрираха.

27

Анонимен

преди 4 години

Вариянтите са два. Или се заразява 70% от населението, за да се създаде групов имунитет, или седиме заключени поне две години, докато се намери ваксина, защото ако мерките бъдат разхлабени ще се заразим пак всички. Това е според британски учени изготвили модела, както и повечето световни вирусолози. Надявам се повечето хора осъзнават, че две годишна карантина е пълен абсурд!

26

Анонимен

преди 4 години

Време беше. За какво въобще го създадоха?

25

запознат

преди 4 години

А ние си имаме остров Белене, до който в миналото се ходеше с еднопосочен билет предоставен заедно с раиран костюм от комунистическата власт. А г-н Гешев да каже защо няма все още ЛУСТРАЦИЯ В РБългария? Нима престъпленията против човечеството са пренебрегнати от ВАС?