134

Анонимен

преди 4 години

Опашка от безработни има в бюрата по труда. Колко безработни и колко фалирали бизнеса трябва да има, за да се усетят, че бавно и славно унищожават икономиката на България с тяхното извънредно положение.

133

Анонимен

преди 4 години

Мъ, той Расимчу си е баш Вирус, бе, затуй ги разбира работите!То, "Вирус на Вирус ваксина не дава!"

132

Анонимен

преди 4 години

Като знае че хората не го понасят защо изобщо излиза и говори . Хората достатъчно са изнервени и изплашени от сегашнното несигурно положение ,че им е само до *** и нахални пророци . Този човек не следи ли какво пиша хората и колко са възмутени от появяването му където и да било ?

131

Анонимен

преди 4 години

Много прогнози в едно свмвйство. Ха за времето, ха за пандемията, за икономиката и т.н. Дали не и е тясно.

130

дсф

преди 4 години

Плювлю ви го казва, знае го, защото е решено, т.е. всичко е по план.Колко работа свърши и той за юдо-американските си господари...безродникПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2020/04/01/goreshtiiat-kartof-v-aktualizaciiata-na-biudjeta-dylgyt.444328#comment-newest

129

Анонимен

преди 4 години

до 143 Герберасте, Тиквата набълбучи държавата вече с 30 милиарда дълг, хазната е празна, производство няма- тоест икономика. И като го съборят от власт, ще плачеш за госдподарят си Тиквата ли? Плачи, нормалните хора ще ликуват!

128

Бай Иван

преди 4 години

Кой беше тоя?

127

Анонимен

преди 4 години

Икономиката на България трябва да заработи в най-кратки срокове.Това е нужно на страната.Всичко друго е търсене на игла в купа сено. Не може с месеци да търсим болните.

126

М, да ...

преди 4 години

Роско що си мисли, че е надрасъл произхода/възпитанието си? Роската-куче,овчарката!пп. Роске иконом. парадигма се/ще се промня, та ти номнклатурчик скрии се там от дето изпълзя!ппп. спрете да го показвате тоя клоун! Едни йерархии /соца/ позволяват да се прескачат нива, а други основните - не! Роско е търгашче!

125

!:

преди 4 години

Тоя *** и той голям експерт, като какъв по-точно се изказва, вирусолог, епидемиолог или...? Всеки забравен плужекк си търси 5 минути слава покрай кризата. И спрете да давате трибуна на всеки егоцентрик, защото от днес до 2022 г. Няма празна дата, всяка е заета от прогнозите на всякакви професори, учители, политици, лаици... Публикувайте само становищата на щаба и правителството, те са излезли с имената си и да поели огромната отговорност да съхранят здравето на хората и икономиката!

124

Край

преди 4 години

Деси го слуша зяпнала - колко е умен този моичкия.

123

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Да видим 50 000 души как ще им забраниш...Зрелище ще си осигурите с това излизане. А хляб, хляб кой ще ви даде?Пренастройвайте се. Идилията свърши.

122

Анонимен

преди 4 години

Да спираме извънредното положение и да върнем хората на работа.

121

Анонимен

преди 4 години

явно и тоа Mr. Баш-Майстор Офшорко е взел да разбира от инфекции

120

Анонимен

преди 4 години

Бат Бойко май пак шъ му дърпа "ушлето", а може и шамари да играят!

119

Анонимен

преди 4 години

Само тоя още не се беше изтропал.Беше започнал да ми липсва.Вече ще спя спокойно.

118

Анонимен

преди 4 години

Нека икономистите да говорят само по икономическата криза, като оставят лекарите и всички здравни работници да говорят по здравната криза, става ли?Росене, не се изказвай по две кризи едновременно!

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 130Да разбираме, че ти се взимаш за умен?Деси времето, ти ли си?

116

Абе що така

преди 4 години

Всички гепирастки голи охлюви днес се цепят по медиите с *** съвети и срокове за пандемията. Кат почнеш с оная скрофла менда, после дуловската шишарка деса, после първокласника професор констанекойси, ся и тоя шушляк. Байгън, бе.

115

Анонимен

преди 4 години

Абе, този клоун - "на всяко гърне мерудия"!Колко ли плаща НА медиите за "интервю"!?