111

Анонимен

преди 4 години

Пapазит е пapaзитна дума, затова трябва да се избягва. Не е ли ясно от само себе си?

110

до 116

преди 4 години

Каква ти е логиката за вечерния час? Вечер вируса е по-активен, ли? Дебне из храстите да напада окъснели пътници? Защото, ако е просто да се разтурят рано разни седянки, ами те и през деня да забранени....

109

Ай стига бе

преди 4 години

Стига с тази фантазия, че имало безброй заразени без симптоми. Как става, че една част лежат по две седмици на машинно дишане, а другите пък изобщо не разбират, че го имат? Що за магически вирус? Всъщност са без симптоми около седмица, ПРЕДИ ДА СЕ ПРОЯВЯТ симптомите. Това е инкубационния период най-често. После си лягаш болен, тежко или леко, въпрос на здраве и късмет.

108

Народа

преди 4 години

Менда, гледай да не те изядат жива хората като огладнеят и озвереят

107

БЦЖ

преди 4 години

Учени от различни държави надигнаха глас и вече се правят проучвания, че ваксината против туберкулоза може да се окаже преграда за коронавируса или поне да го обезсили. За това съобщават световните медии, в това число АФП и РИА "Новости".Страните, където масовата имунизация с БЦЖ не е била въведена, в това число Италия, Нидерландия и САЩ, са много по-силно засегнати от COVID-19", пишат учените. Те твърдят, че ваксинацията с БЦЖ снижава нивото на заразяване с вируса.

106

Анонимен

преди 4 години

Никога повече извънредно положение. Един месец извънредна диктатура стига. Опозицията трябва да гласува против.

105

Анонимен

преди 4 години

Тази мисирка, ако е заразена 28 дни под строга карантина.

104

Анонимен

преди 4 години

СОЦИАЛНОТО ИЗКЛЮЧВАНЕ не може да е вечно.трябват 3 месеца след като започнат работа фирмите да постъпват плащания.как я мислите?

103

Тонката

преди 4 години

Ясно е,че другарите са против карантината само за да правят сечено на правителството:):):):)Аз обаче днес с помощта на една Китайска формула изчислих,че отсега нататък всеки един ден под карантина запазва половин % от електората на БСП за парламентарните избори 2021:):):):)Казано по математически 30 дни карантина 15% спасени от обикновените 20%гласували за Столетницата:):):)Натискайте си парцалите другари,че да не станете и вие като Седесето 4%и да гледате парламента отвън:):):):)

102

62651

преди 4 години

хмм ПА-РА-ЗИТ се цензурира, защо ли? Да не е заради честата употреба в комбинация с алкохолна напитка, с цел описване на качествата й? Ама т така скоро и капитан Джак Спароу няма да може да си поръча един ром в кръчматар щото ще му го цензурират.

101

varg

преди 4 години

Направете го до Нова година поне

100

Анонимен

преди 4 години

счетоводителите не са експерти, но последната дума ще бъде на народа и на другите хора

99

аз-ът

преди 4 години

при 300 заразени можем да предположим , че реалния брой е около 30 000. Аз бих ги сложил 50000. Ами всяка година само у всички микрорайони на софийския кквартал Люлин има повече заболели от нормален грип. И повече умрели. Други държави ПРЕДИ нас срещнали грипа имат ПО-МАЛКО заболели, с какво помогна тази карантина?*** народ братче съсипаха държавата. Ама нищо те прилепите пляскащи по терасите първи ще *** от болка, като останат на улицата.

98

Без основание

преди 4 години

Няма никакви основания за удължаване на изнвънредното положение. Броят със симптоматика е много малък, а на починалите е под 0.1%.Ваксината против туберколоза спаси източния блок от кошмара който се развива в западна Европа. Смъртността причинена от Ковид19 в България не се различава от тази на всеки друг грипен щам. Дори грип Б беше по-опасен.

97

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва повече глоби да се налагат за да може правителството да изпълни и преизпълни бюджета при спряла икономика и преразходи в медицината и социалното осигуряване.

96

Анонимен

преди 4 години

Против плоски червеи: да се взема 3 пъти дневно в продължение на 2 седмици; консултирайте се със специалист, ако не забележите подобрение: При сърбеж около ануса, детето е раздразнително, с повишен апетит и кръгове под очите: корен от растението China. При сърбеж в ануса и носа, който се влошава вечер след лягане: червено подъбиче (Teucrium).Традиционна медицина при *** Предписват се противоглистни лекарства. Те убиват или парализират глистите и спомагат за преминаването им във фекалиите. Тези лекарства може да причинят странични ефекти като гадене, повръщане и болки в коре

95

Анонимен

преди 4 години

Пелинът е ефикасно лекарство. За точната дозировка се консултирайте със специалист по билколечение. Дневно трябва да се приема по 1 скилидка чесън -самото растение или на капсули.

94

Анонимен

преди 4 години

Има доста празници през април така че не е голяма беда за производителите. Значи до 4. Май за начало, а после до 31.

93

SS до Шойгу [#35]

преди 4 години

SS до Шойгу [#35]Вариант оптимален или единствено възможен

92

Анонимен

преди 4 години

То не е 60 към 40 а е 23 към 77.Реално държавата дава,но си взима обратно осигуровките.Примерно ако заплатата е 1000лв държавата дава 230лв а работодателя770лв.А това ако има от къде да ги даде работодателя.Ако е спрял и няма оборот ще трябва да продава майбаха.Ако обаче няма майбах и кара трошка на 15 години?