122

в момента

преди 4 години

тече пресконференцията на Тръмп - САЩ очакват 200 000 трупа в най-добрият случай и над 2 Милиона трупа в най-лошият. Какво мислите на *** в Пекин ще им се случи, след като САЩ се справи с епидемията до финишира с такава цифра Жертви - дали ще срещнат Американският Атом в Пекин?!

121

Fenasi Kerim

преди 4 години

До 182Не съм арабин, афеиканец или азиатец с дръпнати очи. Висок съм 190 см. Кестеняв със сини очи. Културно също съм европеец. Не съм религиозен прекалено, уважавам семейството и съпругата си. Нямам мустаци, брада... Бял съм даже не хващам тен на слънце а ставам червен като рак но съм турчин. Обожавам рок музиката, електрическа китара и бас китара. Свиря на Уд като аматьор у дома.

120

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до СпецРазбира се, че Мангъров ще излезе прав. Само той е експерт по вирусите. Другите са лаици.Той обаче е неудобен на Шайката, защото казва неща, които не ги устройват.

119

Спец

преди 4 години

Мангъров излезе прав. Маските служат колкото решетките на прозорец против комари. Скоро ще се разбере и за стадия имунитет...За съжаление никой не слуша специалистите.

118

ББ

преди 4 години

пожелавам му бързо оздравяване,български гражданин е,баща,син..убеден съм,че ще се справи с тъпият грип,пазете хората които обичате и ви обичат

117

Видов ден

преди 4 години

Незабавна 28 дневна карантина на всички контактни лица.Добрата новина е че сега няма как да гласуват грабежа за 10млрд, а също така и евентуалното удължаване на извънредното положение. Короната удари хунтата.Иде Видов ден за всички, ваксина за това което им предстои няма.

116

Анонимен

преди 4 години

На Китай ще бъде потърсена сметка след пандемията от цялата световна общност. Крият ужасно много информация за този вирус. Да не говорим че данните които дават за заразени и починали са смехотворни. Знаели са за вируса от средата на 2019 вероятно и са правили опити с него. Истината ще излезе наяве рано или късно.

115

Анонимен

преди 4 години

Нулевият пациент е Тиквата.Тъй като е *** и не знае езици, компенсира с много целувки и прегръдки.Цяла Европа му се присмива.

114

Анонимен

преди 4 години

Китай е уникален,наистина уникален и красив,гледайте снимки и видео от Ухан!https://thebulgariantimes/%d0%92%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8f-%d0%a3%d1%85%d0%b0%d0%bd/Невероятно!Красота!

113

Анонимен

преди 4 години

До 166 Те маските не помагат и иначе , да не можеш да го вдишаш през носа и остата , но очите са ти открити , ако някой дори диша само пред тебе , миже да се заразиш с очите. Затова има очила също . Маските са полезни само да предпазят околните от теб. Интересно ми е ако депутатите започнат да им трябват апарати , дали няма да започнат да изключват апарати

112

Анонимен

преди 4 години

Букмейкърите започнаха да приемат залагания кой депутат пръв ще ритне камбаната

111

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно ,ЕС изпрати пари за лечение има София Токуда болници ще се оправи,нашите милИ управници които докараха икономиката в РАЗЦВЕТ,заплати,магистрали,стадиони,болници и т.н.Пей сърце нах-добрите били българите сега ЕС ще започне да гледа примера на ГЕРБ как се справя.

110

Fenasi Kerim

преди 4 години

Китайската комунистическа партия носи отговорност за пандемията. Комунистите винаги лъжат. Както при чернобил така и днес. Бързите им тестове с 20% точност. Испания и Турция бяга излъгани жестоко с тези китайски тестове. Европейците не трябва да вярваме на китайските комунисти. Криха болестта до последно. Сзо също.

109

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 4 години

Хасан Адемов беше на посещение в Турция преди няколко Дни - Той е замесесения в Контрабандата с Маски в Турция .

108

Вуйчо

преди 4 години

Искам само да вметна че Топлофикация са не щастни ци и два дни ни държат на студено в Младост 1, София. После като се разболеем ходи обяснявай корона ли е, вирус ли е.

107

Последни Новини

преди 4 години

не знам дали чухте, но вече почна да се размирисва - Тайван са подали Сигнал за Заразата в Китай почти 1 месец преди Китай да каже на СЗО, но СЗО като послушни слуги на Китай са скрили. Зам. Шефа на СЗО попитан по Скайп от Хонконгска Журналистка за Тайван и СЗО, прекъсна разговора - същият в момента Изчезна от сайта на СЗО и може би Беличкият Тедрос го е уволнил за да си спасява кожата, т.е. на някой ще бъде лепнятя вината, то вече изглежда повече от факт, че СЗО са Главен Герой за Кризата!!

106

НААКАЛИ СА СЕ

преди 4 години

Както виждаме от снимката Хасан Адемов е носил редовно с маска.И пак се е заразил !Значи маските нищо не предпазват, както им каза проф. Мангъров.

105

Инфо!!

преди 4 години

до #155Този Генералчето сето лиже та6аците на Бойко *** ли ????Заради него умряха бабата и дядото !!!

104

Инфо!!

преди 4 години

Депутати крият бройката на заразени !!!

103

Fenasi Kerim

преди 4 години

Дано да ги изпозарази всичките! Сигурно е бил в Турция. Там вируса "избухна" преди дни. Но смъртността не е висока като в Италия и Испания. Единствено медицинска сестра на 33 с астма загуби живота си за съжаление. Останалите са над 70 години.