372

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 425Родев обяви вето понеже се гласува закон писан неграмотно.

371

Анонимен

преди 4 години

Хайде и празнословеца тунеядец Радев се изока на мегданО/сега медиите/.

370

БАНко

преди 4 години

ФАКТ :СОЦИАЛИСТКАТА НИНОВА НЕ Е БИЛА ЧЛЕН НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВАТА БКП !!!СЛАГАЙТЕ МИНУСИ , ГЕРБЕРУХИ

369

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 415: Кой се оказа неподготвен с резерва? Това практиката го показва. Колко да се държи в резерв и колко се инвестира - това зависи от способността на финансистите да имат що-годе приемливо прогнозиране на бъдещите рискове. Трябвало ли е да имаме по-голям резерв? Очевидно да. Е, не е ли прав Радев? Прав е, разбира се.

368

Анонимен

преди 4 години

Накрая фирмите ще се принудят да платят за тестване на персонала, за да може да почнат работа.

367

Анонимен

преди 4 години

злобата на герберите е ненадмината :) въпрос на време е Радев да ги изпрати в небитието :)

366

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че този печален субект ще влезе в историята!Единственият президент, който застана открито срещу правителството на държавата си по време на пандемията!Единствен в целия свят.....

365

Комон Сенс

преди 4 години

Тестовете не са лечение, камо ли панацея.Също така, ако вярваме на медиие, не са сигурни.Два теста дават отрицателен резултат - един положителен.Можем л ида купим 21 милиона теста и какво ще спечлеим от това?Да тласнем милиони хора в лабораториите - такава карантина ще спазим ,че ум да ви зайде.Тествайте хора със симптоматика и такива , които са от рискови групи. Не бутайте зорлем населението по болниците, че ще направите беля!

364

Анонимен

преди 4 години

Докато някой се опитват да ни намерят повече тестове от Ю. Корея, други акъл само дават и правят визити, гледайте ги по действията не по думите, останалото е популизъм.

363

Богомил

преди 4 години

До ГостМожеш ли да представиш доказателства да тюрксия ни произход и култа към Тангра.Писмени документи, светилища, поне една конска опашка, тюркси думи или топоними отпреди 14-ти век, следи от материална култура или фолклор с тюркси мотиви и най-накрая ДНК-анализи.Такива неща няма и няма как да има.Идват една шепа тюрки номади, побеждават най-голямата империя, основават държава и вместо юрти започват да строят каменни градове и изчезват безследно?! Остава само името почитано от покорените?!Ха

362

Мисля

преди 4 години

Поне президента в тая държава е разумен и може да мисли и да вижда общата картина. На следващите избори дано го изберем за премиер. наистина е има голямо движение на хора и контакти, та най-вероятно през тези 20 дни откакто дойде вируса, вероятно се е разпространил и вече очаквам да ни отминава. Оказва се, че сме здрав народ и много малко стигнаха до болниците и имат нужда от интензивно лечение. Горе главата, всичко ще се оправи!

361

Анонимен

преди 4 години

Г-н Радев, с тази фиксация спрямо Борисов,само излагате доколко сте посредствен.Поведението Ви е като на ***,хранещ се от гостоприемник.Премиерът може и да е търпелив спрямо Вас,но Народа - едва ли!

360

Давиденков

преди 4 години

Това добре, но трябва да затворят и границите понеже като си джиткат хората наем натам файда няма да има

359

питам

преди 4 години

Колко пари дари Радев?

358

БАНко

преди 4 години

позитано,Нинова не е членувала в партията на борисов ....БКП !?

357

Анонимен

преди 4 години

... пак се оказа неподготвен относно резерва. При Цветанка госта, икономиста каза, че голям резерв е глупаво да се държи. Той не носи нищичко. Парите трябва да се влагат и като потрябват повече се теглят заеми. Проста работа, но тя не е за прости хора било то и президенти. И защо трябваше да ходи чак в Благоевград за да изръси поредните си т_ъпизми и за да го покажат по телевизиите. Беше се скрил след поредните изцепки на Шипка.

356

Анонимен

преди 4 години

Има ли някои които не знае за тия които работят денонощно оставели семеиства и деца . За доброволци, дарители и всички онези които помагат всеки със каквото може и всички останали които не могат да помогнат поне гледат да са дисципленирани и да не пречат . Така единствените неблагадарници ,некадърници и безполезници във нашата държава са команчите ,*** радев и изкукуригалите пенсии. Та със какви очи и със какъв морал може да се изправи тая ватинка да ни получава и да изисква неща

355

ivailo

преди 4 години

" Не може само с глоби и насаждане на страх да спечелим тази война..."...........................Е то е ясно, ама за толкова им стигат силиците на тьпите гербаджии .

354

БАНко

преди 4 години

Днес ЕК отговори на запитванията за " да се нарушават човешките права с извънредния закон " на бочко с пяната на брадата .ЗНАЕМ ЗА ВЕТОТО ! 100 % ЗА !!!УСЕТИХА СЕ МАЛКО УМНИТЕ ОТ ГРОП !!!

353

Анонимен

преди 4 години

От коментарите тук разбирам, че корнелиявирусите не могат да четат. Написах някъде в първите 20 коментара, че пРезидента го играе Кептън Обвиъс слевайки примера на Южна Корея, но явно корнелиявирусчетата им трябват три месеца да го осмислят - точно колкото на Грипен му трябваха да използва примера на южнокорейците.