66

Анонимен

преди 4 години

Аааааа,абе много се загрижихте за гражданските си права,а ? Хубаво е да ги имаш ,нали ! А иначе през комунизма сте живеели по-добре,защото билетчето било 6ст.А правата ви ? Колко струваха тогава ?

65

Анонимен

преди 4 години

Пак некадърна статия!Защо са глобени тези хора?

64

До 68

преди 4 години

Къде глобата е равна на 5000 лв, БЕ?

63

Обективно

преди 4 години

Те затова гласуваха да не работят съдилищата до края на извънредното положение тия гърбави фашисти, но все някога ще свърши това положение и тогава ще ги осъдят всички граждани които сега са репресирани глобявани и тормозени и са им незаконно ограничени всички човешки права!!!И на полицаите съучастници няма да им се размине за престъпления срещу човечеството няма давност. Може да стане бавно да отнеме 2-3 години да ги осъдим тия престъпници в Хага и Брюксел но все някой ден ще ги осъдим!!!

62

гражданин

преди 4 години

пуснаха глутницата от испания италия и германия, тъкмо се бяхме поочистили, и свга заради тях ще ни отнемат всички граждански права? и каква глоба на ***? пука им на тях.

61

Анонимен

преди 4 години

А какви са нарушенията? Това е по-интересно.Още не е забранено да ходиш по тротоара ири на поляната.

60

До обективно

преди 4 години

Че те всички точки са актуални за сега бе ! Защитата е изолация и т.н. !

59

До обективно

преди 4 години

Моляяяя ? Никъде другаде няма ???Я се скрий бе !Ще се научите на дисциплина и ред !Ясно ?! Да видим кои е по-голям тарикат и кой е по-голям от закона !Свърши времето,когато мерцедесът е пропуск за неспазване на правилата !***,45 години те репресираха,забраняваха и охраничаваха ! Сега за две седмици заби от бой! Ще се сетите,че свободата е най-ценният ресурс ! Но всяка свобода се заплаща с дисциплина ,когато е застрашена !

58

До Обективно

преди 4 години

Според законите от 2006 които визираш сигурно си прав, но те наскоро гласуваха промени в Парламента, така стана и тук в Англия и сега законите от 2006 са леко променени, глобите са станали от 5лв на 5000лв и тн.....

57

Обективно

преди 4 години

Изпълнителната власт нарушава Закона за защита при бедствия от 2006 г а именноЧл. 4. Основните принципи на защитата при бедствия са:1. право на защита на всяко лице;2. предимство на спасяването на човешкия живот пред останалите дейности по защитата;3. публичност на информацията за рисковете от бедствия и за дейностите на органите на изпълнителната власт по защитата при бедствия;4. приоритет на превантивните мерки при осигуряване на защитата;5. отговорност за изпълнението на мерките за защита;6. поетапно предоставяне на сили и ресурси за защита.

56

До 66

преди 4 години

Докато си клавиатурен герой а на улицата покорна овчица, ще търпиш, няма как....

55

Обективно

преди 4 години

ТЕЗИ САНКЦИИ СА НЕЗАКОННИ И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИОЩЕ ОТ 2006 ГОДИНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ИМА ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА ПРИ БЕДСТВИЯ там са разписани абсолютно всички пълномощия на държавната власт при извънредно положение бедствия и аварии!Никъде другаде в Европа няма приети извънредни закони които да ограничават правата на гражданите и да налагат такива зверски санкции даже в Русия няма, само у нас!!!

54

Анонимен

преди 4 години

Значи всеки иска от държавата,все държавата му е виновна,а когато държавата поиска нещо - било репресия !

53

Анонимен

преди 4 години

Заради една шепа събиращи се на тумби всички ни слагат под общ знаменател.

52

Анонимен

преди 4 години

Всичко, което правят е репресия срещу народа! Докога ли ще ги търпим?

51

Анонимен

преди 4 години

Оня дето подпали АМ Струма с незаконното си сметище колко го глобиха?

50

Ха-ха

преди 4 години

Наложените глоби, не са събрани глоби. Това е само едно писане на актове. От бай електорат каруцата не могат да вземат, камо ли 5000 лв.

49

Анонимен

преди 4 години

Сега от махалата ще осъдят държавата в Страсбург, а етническите българи ще плащат като попове.

48

Анонимен

преди 4 години

Искам да видя как *** плаща глоба от 5000лв.

47

eve1

преди 4 години

Само така!Глупаците най-накрая да разберат че правилата трябва да се спазват.Глобите са големи защото от тях зависят човешки животи и който иска дане му ги налагат да спазва правилата.Сега не е време да си показваме простотията.