19

Анонимен

преди 4 години

*** обаче не пита дали чичо Тръмп ще даде.

18

Анонимен

преди 4 години

Мугафчийски нищо не решава, Тръмп затвори всичко какви бригади ви гонят какъв Мутафчийски не давал. Няма дори със какво да излетите до САЩ Мутафчийски е един самозванец.

17

Анонимен

преди 4 години

Бригадите тази година ще бъдат в болниците, където ще работят като санитари. Пазарна икономика, това се търси сега на пазара.

16

Анонимен

преди 4 години

До 13Нагледен пример за човек работещ за 500 лвВинаги е жертва и всички са виновни ,турците ,комунистите ...някой му се изживявал като господар

15

Анонимен

преди 4 години

Плешивият *** за какъв се смята, че забранява кой ще ходи в САЩ и кой не? Знае ли, че хората са вкарали около 3-4 000 долара в тези програми? Сума, която той 1 година не може да събере от жалката си заплата на фелтфебел?

14

Анонимен

преди 4 години

3 милиона души ,подадоха заявление за безработица ...Второ ,кой би отишъл на ресторант или увеселителен парк ?И защо би искал някой да отиде в епицентъра на пандемията ..В Америка се плаща на час ,тоест като няма работа те пращат в къщи ..какви пари ше изкараш ??И Ню йорк е под блокада вече ..

13

Анонимен

преди 4 години

Напълно съм вече убедена в правотата на Господарите. То толкова много безмоз. че н свят , че.....

12

Анонимен

преди 4 години

В САЩ има много хора с наднормено тегло и сърдечни и белодробни проблеми във големите градове въздуха е като смог ама невидим щото няма мъгла там вируса ще коси наред.

11

Kalin72

преди 4 години

До ъъУчиш езика, общуваш с други младежи, работиш в мултикултурна среда, спестяваш си що-годе добри пари, особено ако работиш на две места.С две думи - трупаш житейски опит.

10

f

преди 4 години

И руснаците много пострадали от тоя солиан в храната в екстремна предозировка, солиан премазва имунната система и регенерационните процеси и половата система почти завинаги, хора, лекувайте си костите и ставите! Дози от 10 грама нагоре в шишенце кола или фанта. Максималната дневна доза е 0.8 грам!

9

Бау

преди 4 години

До 6Да напускат. Няма проблем. Ама после изплашени като се връщат - има проблем.

8

Анонимен

преди 4 години

Общинският кризисен щаб поднася съболезнованията си на семейството и близките на своя съгражданин, който почина днес в реанимацията на МБАЛ Благоевград. Това съобщиха от пресцентъра на Община Банско. Резултатът от направената му проба с най-сигурния PCR тест за Covid-19 е отрицателен. Не отговарят на истината спекулациите в медиите, че човекът е починал от коронавирус.

7

Анонимен

преди 4 години

До ъъНе може всеки да дреме на бюро, срамна работа няма

6

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски не може да забрани на никого да напуска страната.

5

Анонимен

преди 4 години

Само журналистка по-*** от Беновска може да зададе такъв въпрос и евала на Мутафчийски как отговори. Тръмп затворил граници, милиони безработни в САЩ само за дни, а *** питат за бригади, балове и фитнеси...

4

Анонимен

преди 4 години

ЗасажълениеТия"агенции"могат да предложат на родните студенти,обучение с ръчно-окопни земеделски сечива,живот и здраве близките три години ще им се наложи да окопават родните НИВЯ!

3

ъъ

преди 4 години

"в един магазин за сладки като продавач" - егати бригадите, егати чудото. Учиш нещо, а после напираш да ходиш я да продаваш сладки, я да копаеш картофи, я да редиш тухли. Какъв е смисълът, ако може някой да ми каже...

2

AcOrP

преди 4 години

Хахаха тоя от агенцията какъв е оптимист! Те САЩ тепърва почват да въвеждат мерки колкото и да му се иска на клоуна Април да почне да намалява мерките. Те пика на вируса ще стигнат най-рано средата на Май до началото на Юни. След което ще има поне 1-2 месеца докато нещата започнат да се нормализират. За Туристически сезон могат да забравят. А за тези които се надяват да ходят на бригада за да изкарат пари. Питайте хора които са били на бригада и е имало бедствие. всички се връщат на загуба.

1

Анонимен

преди 4 години

Не бе Генерале, вместо да цвърчaт ги пращай ама с еднопосочен билет. То само луд може да иска да ходи там сега в този мoр. Болните са над 100 000, а прогнозите са че ще бъдат милиони. Пусни ги да си изживеят американската мечта като продавачи и миячи с бонус коронкa.