69

Търговец

преди 4 години

Имам 150 кила спирт в склада. Или го продавам на изгодна за момента цена или си остава в склада. На статаъа цена от преди вируса винаги мога да го продам. Ако някой ми дава 3000 лв за този спирт, защо да го давам за 750?

68

Кървав ли е

преди 4 години

Диктатора Борисов заповяда да взривят Чакъра с гранатомет в собствената му къща!

67

Анонимен

преди 4 години

Явно банкянския пъпеш Борисов играе долна игра защо одобри ветото до сега никое вето не е минавало

66

Анонимен

преди 4 години

Във форума на Днес.бг живеят 2-3 червено/руски/китайски/комунистически/кубинско/венецуелски/асадски *** пишещи нонстоп апокалиптичните си параноични съновидения, редовно целуващи глаутеусите на Радев

65

Не се праи

преди 4 години

Борисов къде са парите?

64

Анонимен

преди 4 години

Борисов и другите около него са пълен фушшшшш ...издишашта топка! парите за останалите без работа не трябва да минават през бизнеса а през бюрото

63

като котка са

преди 4 години

Целия народ ще прави коремни на гладен тумбак. Дали се е облажил нещичко за да си прекрати така кариерата?

62

Анонимен

преди 4 години

Радев изпързаляха те,защо не послуша Нинова,бе,ами разни бизнесмени?

61

Анонимен

преди 4 години

Този май настоява да похарчим резерва, искаше самолети видяхме какво стана, да иде да прави коремни туй си може туй прави, ***.

60

Анонимен

преди 4 години

Не знам друго ама аз като кажа някой неоспорим факт, като например че бешипету бе прелъстено и изоставено от деписету, а след това се присламчи към Радев щото надушиха провала, никой не възразява, а само матрьошките цъкат минуси. Друг факт е че Тиквун сега се изявява като спасител на нацията, ама иначе хората му са подбрани некадърници, тук пък феновете на ге(р)паджиите се надпреварват за минуса.

59

Анонимен

преди 4 години

Борисов всеки ден долага на Радев, а той все е недоволен изпуд чехълът на Деса.

58

Анонимен

преди 4 години

Всички знаят, че Ал Бънди скоро трябва да се яви по служба на Красная плосчад и да даде отчет пред явочника си генерал Решетников какво е свършил за 3 години като пРезидент на губернията!А после ще ходи да бие чело пред джуджето Хаяско на 9-ти Май!

57

Ерол

преди 4 години

Руска комунистическа, ***, ***

56

Шут

преди 4 години

Ами ще е доволен защото гушна комисионната за ветото. На срещата с работодателите са се разбрали за заплащането. А народа да се оправя кой както може с цените.

55

Стефан

преди 4 години

До АнонименПо-добре да се източи резерва за народа, отколкото за някои олигархи или мутри. Те са там (Правителството), за да работят за доброто на народа. Наздраве и се пазете.

54

Анонимен

преди 4 години

Кой ти нареди да поставиш Вето върху цените бе Прецеденте. Ония с кучешката ли физиомутрия. Каза ти сложи вето че ше ти спрем джобните. Не така бе Прецеденте идва времето за провидението. Мислиш ли че ще ти харесат стотици хиляди Безработни рошави некъпани смърдящи с Винкели в ръце изгладняла тълпа. Кои ще пратиш срещу тях за да спасиш кожичката. Армия полиция жандари или и трите заедно. Не виждам кой ще спре тълпа която няма какво да губи освен живота си. И тая тълпа идва. Да знаеш.

53

Анонимен

преди 4 години

Гласувал съм за Радев,но мисля ,че се държи като воененкойто само иска от държавата а не иска да разбере ,че държавата няма огромният ресурс на западните държави!Въпреки ,че са богати на повечето ще им се наложи да теглят заеми вече при високи лихви!България не може да си позволи това ,защото нямаме силна икономика която да покрива кредита.Дори и да го направим,пак Ние ще плащаме кредита.Да дадем на някой ,после този някой ще се наложи да го връща във формата на по-високи данъци!

52

маде ин Булгари

преди 4 години

Борисов, отваряй чувалите с парите и раздавай кредити на малките фирми! Прави като твоята началничка Ангела Меркел! По 15 000 за три месеца на фирми с 5 човека, по 9 000 на фирми с три човека, по 3 000 на фирми с един човек. Защото тези хора ще те изведат от кризата. Протакането и формулата "на самотек", само ще те закопаят в кризата. А ние не искаме да бъдем закопани заедно с теб! Сега е време да действаш, а не когато тези фирми, след три месеца са умрели. Но не от вируса, а от твоето бездействие!

51

М, да ...

преди 4 години

липсата на убедителен пакет от социални и икономически мерки в подкрепа на най-силно засегнатите в тази ситуация "малкият и среден бизнес и хората, които ще загубят работа, сигурност, спокойствие и перспектива за своето бъдеще".------Борисов е пожарникар т.с. върви след събитията! ББрисов не предвижда покачване на безработицата, на фалит на малкия и средн бизенес който щ удари вкл. пенсионерите, ...

50

Анонимен

преди 4 години

Защо му викат "безделника от Фейсбук"? Скъсва се от декларации,а иде 1 април, 1 май,9 май(особено),24 май,1 юни,9септември...все дати за изявления!