235

Реалист

преди 4 години

Досега на практика няма мерки за ограничаване на коронавируса в България. Има само лъжи, че са взели всички мерки. За да останем живи ни трябва експертно правителство.

234

Истина

преди 4 години

Абе тоя,, мало умн ик,, до кога ще го дават???? Щом е казал БОГ да мреме така да бъде, и без това сме родени за да умреме... Ама нали комунистите са вечни и ги е страх,, в парламента, президентството и във всички министерства са КОМУНИСТИ

233

Българин

преди 4 години

Правителството просто налага мерки за да може всеки сам да се оправя !Заради положението в цялата държава и здравеопазване ,което е спряло ,те само това могат !

232

Бойко до 212

преди 4 години

Българино, как може да си толкоз загубен?Затваряш си прозорците да не ти влезнат корановирусни мухи и комари. Ако ти влезе в къщата пръскаш с Raid. Купуваш си ароматизатор за въздуха и си седиш вкъщи. Овчици заблели нямам толкова легла,ако ви натръшка вируса! Ако има корановирусни ***, ако нямате Raid си купихте тоалетна хартия да ги смачквате! Ако са бълхи или кърлежи,ами нямате късмет,затуй не ходете по градини!То бива стадо, за всичко да обяснява вашия пастир,ама искам да спя. Неделя е!

231

Ханс

преди 4 години

А само да попитам преди тая истерия да сте се опитвали да настаните в болница наистина тежко болен над 80години ? На докторската мафия и тогава не им пукаше за тях, че сега ли !?!

230

Бау

преди 4 години

До TolioСпоред мен са шепа хора пишещи по много коментари, за да изглеждат легион...

229

Анонимен

преди 4 години

Не е ли време да се започне машинна дезинфекция и миене на улиците в най-засегнатият град София.Явно пръскането с лозарски пръскачки на отделни места не дава резултат.

228

избирател

преди 4 години

Добро утро,на Всички!!!Пожелавам Ви безпроблемно справяне,с вирусната криза и най вече,с последващата финансова такава...Съвсем искрен съм,в пожеланията си!!!

227

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** почва да става нетърпимо досаден.Нищо положително не правят освен ограничения за да не дават пари.Парите са за присвояване от Борисов.Едно интелигентно управление щеше да почне с профилактики, и дезинфекция и информация на хората как да засилят имунната система и с какво да се лекуват.Тоя освен че са крадци и пълни ***, искат да смажат и депресират хората и после с вирус да оправдаят фалита на бг.

226

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКъде си мъничко човече?

225

Анонимен

преди 4 години

Бог да пази България от Тиквата, Каскета и Вируса!

224

Tolio

преди 4 години

Чета коментарите ви и не вярвам на очите си,пред мен изскача един въпрос.Реално ли е да има толкова индивиди с IQ под 80 или се пишат про сто тии за да се привлече внимание.

223

Българин

преди 4 години

60 % от България е с вируса вече ,заради инкубационен период ,болните стават ясни след 2 - те седмици!А вие си мислете че мерките са адекватни Просто не ви го казаха политици и военни щото не им оттърва !

222

Анонимен

преди 4 години

Такива кризи съм виждал само през комунизма.И през капитализма.

221

МУХАТА

преди 4 години

До Орнитолог:ЗА 100 УБИТИ МУХИ НАПРАВО КЕШ ДА ПЛАЩАТМЕН МЕ УСТРОЙВАТ ПО 20 "СТИНКИ" НА БРОЙКА

220

за глада

преди 4 години

Глада няма граници, той не прощава на политиците! Преди час научих, че в нашият блок 7 човека от вчера са на борсата. Това е положението.Парите свършват, работа няма; продадохме си земите и направих ме обиколки до Охрид и Истанбул. А сега?Какво ще ядем не след месец, а утре, утре ..?Работа няма!На село няма ходене, има КПП по обходните пътища! Няма излизане.Явно ще трябва да преминем на фотосинтеза, ама как това да стане?

219

Българин

преди 4 години

Много е яко да се мисли че карантината спира вируса !Макар че случаите се удвояват !Примери колко щеш!Докато не се преболедува няма спиране овце!

218

Баровеца-СФ

преди 4 години

Не инзвънредното пололожение дава лош резултат,ами реално погледнато,то около 15дена инкубационен период при заразен предпоставя ден в който ще има повече заразени дори и при въведената изолация,а може след месец ,месец и половина да има положителни резултати от изолацията,но нивото на положителноста зависи и от нас самите в каква степен ще е добра съвеста ни ! Това е мое мнение и не ангажирам никой с него,но факт е,че изолзцията е начина на ограничение на тази зараза!

217

Орнитолог

преди 4 години

Врабчетата и птиците и гълъбите които същи казат навсякъде ще започнат да разнасят вируса със затоплане на времето. Трябва да раздават въздушни пушки, а всеки който представи 300 убити врабчета банката да ми намалява лихвата по кредита с 3 пункта за едим месец. Следващия месец ако убие пак 300 врабчеат - пак намаление с 1 пункт.

216

Българин

преди 4 години

Полиция и политици спирали вирус !Ми докторите им дайте автомати и да ходят на война тогава !