31

Анонимен

преди 4 години

никой не е застрахован в Испания вече починаха двама от гвардия цивил на 37 и 38 години без съпътстващи заболявания и има 157заразени, така че отнасяйте се по сериозно към нещата.

30

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.Да заразяваш другите не ти е право ***.

29

Скептик

преди 4 години

Хората с право Недоволстват. Вижда се че не знаят какви правят. Първо няма ОЦЕНКА НА РИСКА от зараза. За да се направи такава трябват СЛЕДОВАТЕЛИ, ЕПИДЕМИОЛОЗИ, ЛАБОРАНТИ, не поръчкови Чиновници. Един е рискът да се заразиш в Супермаркет, друг е рискът да се заразиш като береш Лапад или в кварталния магазин. Един е рискът като боравиш в кеш, друг с карта. Само от това се вижда колко са безмислени и самоцелни мероприятията като няма ОЦЕНКА НА РИСКА. Е увеличиха заплатите на полицаите.

28

House M.D.

преди 4 години

Отнемат се права след права. А *** беше единственият, който се осмелил да протестира.

27

отговарям

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!В КИТАЙ ИМА ТАКАВ МЯРКА.

26

Анонимен

преди 4 години

Сега ще разберем коклко е хубаво в Северна Корея.

25

Анонимен

преди 4 години

Миналата седмица изчезнаха 10 милиарда.тази седмица изчезнаха 100 милиарда.Другата седмица ще изчазнат 1000 милиарда.А Бойко Борисов си бил купил 100 къщи в барцелона.Такава е тя опорната точка.

24

Анонимен

преди 4 години

Хора, вие четете евангелието като дявола. Никъде не е казано, че възрастните не могат да пазаруват след 10:30. Забраната се отнася само за "по-младите". А тези над 60 да пазаруват на свой риск след 10:30. Мислете малко с лявата половина на мозъка...

23

Патриот

преди 4 години

малее тия битер по големи тирани и от омразните им камунисти бе!Тогава можеше да се пътува спокойно в България!Всичко това е с цел да ни аклиматизират да ставаме роби ,и живеем в полицейска/тиквена държава!

22

Анонимен

преди 4 години

Къде изчезнаха пет милиардааа само тази седмица??? Барцилоната окраде и тези пари, а маски и дезинфектанти ние си ги купуваме ..... Ге са и кът и на завишени цени!

21

Анонимен

преди 4 години

В Африка почти няма болни от вируса.Стане ли лято вируса ще изчезне от България.

20

Анонимен

преди 4 години

До ПотресенаТова се прави по целия свят в момента, кокошко. Мерките са съвсем нормални и смислени, но явно пилешкият ти мозък не може да го осъзнае.

19

Анонимен

преди 4 години

Баце може да е спокоен, няма да има кой да му опоска фиска, ще намалее и наречения от него "лош човешки материал".

18

Потресена

преди 4 години

Аз се чудя как ще идем на работа понеделник, като местоработата ни е изън града и все още шефа не ни е разписал бележките? Хъм, ще има висене по импровизираните КПП- та с часове!Нашите депутати по-голяма глупост едва ли могат да измислят!

17

Радикалист

преди 4 години

Най-застрашени са хората над 80 години. НС да приеме закон за задължителната евтаназия и да приключваме с кризата.

16

В.Узунов

преди 4 години

Бабушкерите имат още 26 минути да се разхождат и после взимам тоягата и коя видя по магазините ще е пребирам по къщи.

15

АЗ ПОНЕ ПРАЩАМ

преди 4 години

АЗ ПРАЩАМ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ А ДРУГИТЕ ВЪЗРАСТНИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ С ТЕЗИ МАЛКИ ПЕНСИИ БЕ ПРЕСТЪПНИЦИ?ФАШИСТИ ДЕМОКРАДИ ГЕНОЦИД АНТИБЪЛГАРСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ БЪЛГАРОФОБИ И БЪЛГАРОМРАЗЦИ ЗАЩО ИЗБИВАТЕ БЪЛГАРИТЕ БЕ?СЛЕД ВИРУНАТА ИГРА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ЩЕ ИМА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ ПАК ЩЕ ОБЕДНЕЕТЕ СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ НАРОД ЛИ СТЕ СТАДО ЛИ СТЕ НЕ ВИ ЗНАМ.

14

Анонимен

преди 4 години

Справките не са верни. Има дублирани имена. Професор, ама по друго.

13

Анонимен

преди 4 години

По радиото говорят за първа и втора вълна на пандемията !Такива мерки при първата се вземат , че се чудя при втората дали няма първо да стрелят а после да питат къде си тръгнал.

12

Анонимен

преди 4 години

"И при бай Тошо немаше да има."При бай Тошо и радиация нямаше когато избухна Чернобил. Убийци като бай Тошо ще прикрият всичко, само и само да си запазят властта.