354

Анонимен

преди 4 години

Главната задача на тиквоносеца е да преточва пари от българския бюджетв американския -- а вие какво очаквате,че в един момент той няма да се изпразни ли?Защо няма прокуратура да започне даразследва неизгодните американскисделки на премиера?

353

Анонимен

преди 4 години

На вас май трябва Корнелия да излезе и да ви обясни, какво е положението, явно имате избирателен слух. Не е розово. Ако не бяха крали комунистите, сега тука рай щеше да е. Ама да сте чули някой да си посипе главата с пепел и да върне парите? Импексова, излез бе, кажи си!!!!

352

ОПАА

преди 4 години

Как станахме на дефицит за 6 дни?

351

Анонимен

преди 4 години

Нещо много бързо се спука балона с бюджетния излишък.Колко малко трябваше за да видин , че царя е гол и България икономика няма.

350

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 378Ами като няма приходи ти какво очакваш?

349

Анонимен

преди 4 години

С бойко американския прислужникняма как да стане обединение --може само да си мечтае, но накраяго чака суровата действителност.

348

невероятно но очаква

преди 4 години

Според анализатор на Фокс нюз цената на петрола може да падне под НУЛА долара за барел, поради извънредно голямото предлагане е намаленото търсене. А да видим тогава за колко ще го продават изедниците у нас.

347

Истина и правда

преди 4 години

Kак и защо България стана с дефицит и то 3.5 млд! след като преди 2 седмици бяхме с излишък 1.5 млд за 2019 Къде изчезнаха 5 млд.- в правителствена комисия за борба с вируса? И защо вместо да раздадат помощ за оцеляване на най-бедните, а използват кризата за своето обогатяване и допълнително ограбване на най-бедните и възрастните дои за наказание на невинни не само с абсурдни глоби, но и със затвор-това е вече престъпно прегазване на човешките права и свободи вкл.и на правото на живота и словото

346

Анонимен

преди 4 години

До РуснакаПри 2 месеца пълна изолация ще са фалирали всички фирми. В момента всички инвестиционни фондове, като едни видни капиталисти, затвориха кранчетата и сега няма пари за заплати. Удължи това за два месеца и гледай как няма да имат хората пари за храна, ако нямат спестявания. Балансът между карантината и несриването на икономиката е много тънък. Трябва да се тества кой е прекарал грипа и има имунитет, и да го пускат да обикаля и работи свободно, за да се задържи бизнесът работещ.

345

упс

преди 4 години

До Гробокопачказах, че няма да се бъзикам с умствено увредени, живей си живота колкото ти остава, а за багаж и капацитет.. то си ти личи отдалече колко е.

344

Мм333

преди 4 години

Как да се обединени ,а само маклия и средния бизнес да поеме цялата криза и спасяването живота на хората.Големия бизнес Банки,Застрахователи,Енергодружества ,Мобилни оператори,Фармацефтични компании и още куп такива даже ще реализират двойни и тройни печалби.Потърпевши са малки магазинчета ,заведения ,хотели,фриз.салони и тем подобни които ще трябва хем да плащат данъци ,осигуровки ,банки,заплати и още един куп такива ,но не работят .Но в частния бизнес едни п4ари за да ги раздадеш първо трябва

343

Гробокопач

преди 4 години

До упсА ти *** на х,***. на Бойхо за нещо нормално ли го змяташ, а господинчо? Хм? Слушай сега ***, като ти врътна идин с опакото на ръката ще ти пари бузата 1 месец. така поне няма да фанеш кратунавируса Бойковид 20;))) Не си ми на години и на ... за да спориш с мен. Нищо имаш багаж, нито имаш капацитет!

342

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

341

упс

преди 4 години

до 368Демокрация е, мога да се бъзикам колкото си искам с червенотиквеничковчетата. Малко е кофти да си правиш майтап с психично болен, та ок, сори. Няма повече засега.

340

д-р Попов

преди 4 години

До 359Абе ти пак ли пропусна да си изпиеш хапчетата? 15 години лечение, и сега трябва да започваме пак всичко отначало. Самур -Улаф не съществува, никой няма да убие никого... Кротко, Джонка, крооотко.

339

Руснака

преди 4 години

Тотална пълна изолация на цялото население 2 месеца и сме преодолели кризата! Разберете го!Само стига да се светнат тия тикви!С такива мерки ще се спаси икономика лятото туризма ... Само, че водят само статистика в момента!

338

Анонимен

преди 4 години

До 366+++Ама не се хаби, ти да си видял комунист да си признава грешки? По-скоро ще те обвини тебе, че ти си виновен и ще взриви в някоя църква. За толкова години, един не излезе да каже "Другари, сбърках!"

337

упс

преди 4 години

До Гробокопачаз пък чух, че Шива идвал. Чакали го на спирката на 7-цата при НДК. Пращай твоя улан-батор да се сбият, да видим кой ще спечели каса бира.Другари, прочетете коментара на Гробокопача, и ако си мислите, че той е нормален, пак си помислете. Ако имате малко милост, обадете се да го приберат в Карлуково. Тоя е яко кофти матриал. Дано целият електорат на БСП да не е като него, че сте го закъсали.

336

веве

преди 4 години

един път да чуя от Борисов нещо добро и смислено.

335

ТИКВООО

преди 4 години

ТИКВООО!НЕ САМО ДЕФИЦИТ АМИ ЩЕ ИЗМОРИТЕ ОКОНЧАТЕЛНО БЪЛГАРИТЕ С ФАЛШИВИТЕ СИ МЕРКИ!ВИЕ В СОФИЯ СЕ СПАСЯВАТЕ А НИЕ ИЗ ТЕРИТОРИЯТА СМЕ ОБРЕЧЕНИ И С ПОДПИСАНИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗАЩОТО НАВСЯКЪДЕ Е ПЪЛНО СЪС ШЛЯЕЩИ СЕ ТУМБИ ОТ ИНДИЙЦИ КОИТО ИЗГОНИХА ОТ ЕВРОПА И КОИТО СЕЯТ ЗАРАЗАТА!СПРЕТЕ ГИ БЕ!СПРЕТЕ ГИ ИЛИ ГИ ПЪРЛЕТЕ С ПЪРЛАЧКИТЕ!СТИГА САМО СТЕ ИМИТИРАЛИ ДЕЙНОСТ