180

Анонимен

преди 4 години

До СветозарНяма да работят училища и градини. Учебната година се отменя.

179

реф

преди 4 години

здравният министър да направи това за софия габрово и плевен ! защо цяла българия!! блокада на софия!!

178

до 185

преди 4 години

Софиянец от тия дето панелката е върху нечия открадната земя от комунистите, нали? аз не ходя да се изхождам в родните места на други, просто искам реципрочност - и те да не правят същото в моето родно място. Военно Положение и кой от къде е по Рожделен Акт!

177

ggg

преди 4 години

веднага ревнаха бизнесмените набедени-разберете,че ще си стоите вкъщи при децата.Приемете го най-накрая.Или отдавна сте загубили човешкото в себе си и всичко е пари.

176

Ф.С.В.

преди 4 години

Сега гледам медиите -Сега ГЕРБ ни успокояват че хляб мляко храни нямало да свършат и вадят някакви браншовици да обясняват че всичко е наред- и се сещам преди 3-4 дни как ни вадеха разни професори по медицина които ни обясняваха че коронавирусът бил обикновен грип и то безобиден !! НА КОГО ДА ВЯРВАМЕ БРЕ ЛЪЖЦИ!! ОСТАВКА МАХАЙТЕ СЕ - БГ НИКОЙ НЕ Е ЗАСЛУЖИЛ ЗА ДА БЪДЕ НА ВЛАСТ!! -32 Г НИ УПРАВЛЯВАТ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ! СКОРО ХРАНИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ И КАТО ВЗЕМА КАЛАШНИКА ЩЕ РАЗСТРЕЛЯМ ПОНЕ 10 ГЕРБЕРОПЕДАЛИ!

175

Светозар

преди 4 години

В крайна сметка училищата в провинцията ще работят ли ? За софийските разбрахме, а останалите ?

174

Анонимен

преди 4 години

Време е българите да поискаме оставка.Ще фалират малкия бизнес и след това той ще бъде изкупен от големия на безценица.Откъде да сме сигурни че и април няма да сме под карантина.

173

Анонимен

преди 4 години

И как хората ще живеят като няма пари за наеми,ток,телефони, парно, вода, нета,тв,живот? Ние нямаме спестявания като западняците,защото сме им 30 години колония.

172

Анонимен

преди 4 години

Кръгът около Рокфелер отдавна не е актуален. Сега става това, което каже ЦК на ККП. Добре че знаем малко руски, защото догодина в света ще останат само Русия и Китай, обединени във великата Ордусь.

171

До Анонимен 181

преди 4 години

Преди около час и половина в "Билла", която е до пл."Славейков" в София имаше малко хора, както и в други дни в тази част на деня.Обаче правеше впечатление, че някои женички купуваха по 5-6 опаковки от по 10 яйца, или по няколко пакетчета масло от по 250 гр, или по 4-5 цели парчета колбас.Само един единствен млад мъж беше препълнил една от онези кошници, които се влачат по земята. Беше я препълнил с връх, а в ръце държеше още няколко пакета не знам какво. Сам не би могъл да носи всичко това.

170

Селяци

преди 4 години

Юруш на Маслините, по-бърже , увеличета шанса си да се заразите! Лаком Г кръв С!

169

рф

преди 4 години

здравният министър да дойде да ми изкара заплатата да плати наема осигуровки и т н!! и тогава да раздава заповеди!! с 4000 лв гарантирана заплата събрана от нас и аз мога да раздавам заповеди!!

168

въпросче

преди 4 години

Да, но данъците се дължат, дори с лихви, кредитите как ще се обслужват като трябва да си стоя вкъщи. Само Тиквите взимат пари срещу нищоправене. Ако спрат работа и полиция и съд и прокуратура - какво ще стане?!?!? Толкова безсмислени неща - просто се чудя истина ли е? КОЙто е изпуснал това бактериално оръжие да пусне и антидота му.

167

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Та да ви кажа за рублата .......Хе-хе-хе !

166

Анонимен

преди 4 години

До до 165Аз съм кореняк гражданин,бе софийски селянино,винаги сме били град - от Средовековна България,че дори и през турското робство,за разлика от София,селянин си ти!Аз не говоря срещу селяните,за разлика от теб,наяла се въшката,че излязла на челото.

165

Анонимен

преди 4 години

София или стоят в апартаментите или не се допускат да пътуват по другите области.

164

Анонимен

преди 4 години

Много по удачно е задължителни маски навсякъде, отколкото затваряне на всичко😔

163

Защо не?

преди 4 години

До gf hf mf :> ( 147)Може и да има Нов Световен Ред, но кой е дал на Рокфелер гаранции, че този Нов Ред ще бъде точно такъв, какъвто той си го представя?Съмнявате ли се, че някои други също имат свои виждания за Нов Световен Ред?Рокфелеровците може и да си правят някакви планове, но както е известно, Господ (Съдбата, Природата) се смее на човешките планирания. Пък и не е казано, че точно кръгът около Рокфелер се състои от най-умните.

162

Анонимен

преди 4 години

Някъде има ли стрийм да видим какво става в големите вериги. Не вярвам да е като преди Коледа.

161

Анонимен

преди 4 години

В Полша има ли болни,карантина? Там от края на февруари САЩ и Нато правят военно учение. Дали не тренират и биологично нападение?