207

265 и троловете

преди 4 години

Спирам да пиша в този форум пълен от Руски ***! Опорните точки са Костов и Запада са виновни за всичко! Само това се пише. Няма доводи.Няма факти. Дайте сега да вярваме на Китайското правителство, за което не знаем нищо!!!

206

Анонимен

преди 4 години

Всичко е умишлено, което обяснява и възможно най-грешните и вредни действия, които власите предприемат. С тази епидемия има само един правилен начин да се справи обществото - правиш каквото можеш за да я избегнеш, и ако това се провали се стягаш и минаваш през нея възможно най-бързо.А те направиха точно обратното - нищо за да я избегна, даже помогнаха на епидемията, а когато взеха мерки - те забавиха обществото до спиране в тази каша, подсигурявайки възможно най-дългото и преминаване.

205

Анонимен

преди 4 години

Няма сигурност за нищо и никой в свят,в кото едни психопати могат да извършват всякакви престъпления срещу човечеството. ЕС не трябвада мълчи,а да се присъедини към обвиненията на Китай, Иран и Русия към това абсолютно зло сащ, да се започне разследване,осъждане на виновните,и вкарване на сащ в безопасни за света граници изгонване на базите и лабораториите им,,недопускане да летят самолетите им и да ръсят какво ли не,ограничаване,на присъствието на американци във всяка държава,санкции..

204

Анонимен

преди 4 години

До БончевГлупчо глупав - ако аз съм чужд агент и искам да пусна тайно заразата в Китай, ще го направя точно там - това е в центъра на Китай, с движение във всички посоки, има голям пазар за екзотични "храни" за да "обясни" естествен произход, а ако учените надушат доказателство за изкуствен произход - има и био лаборатория на близо, която удобно да обвиним.

203

баба мара

преди 4 години

така пуснаха спина преди 50 години китаи излезе на 1 място в света и боде очитена сащ от векове в китаи се ядат змии и гущери защо точно сега излезе този вирусзащо на Пентагона отпуснаха бюджет от 748 милиарда само китаиската дисциплинапрекъсна разпространението на вируса българия да поиска помощ от китаи

202

Скептик

преди 4 години

Всеки като се разрови в интернет ще намери статии за избухнали локални инфекции в зони където има секретни лаборатории на САЩ. Сега излезе инфо че през ноември в Ухан е имало международно военно учение с участието на САЩ. Нещата са много сложни. Русия и Иран също смятат че това е нарочно пуснат вирус. Всички са заинтересовани да хвърлят вината на политически опонент. Никога няма да разберем истината. Международната общност трябва да принуди САЩ да закрият лабораториите си в чужбина.

201

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

САЩ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЛОЖИ НА ПЪЛНА ИКОНОМИЧЕСКА БЛОКАДА

200

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

САЩ ИМА ДОБРИ ТРАДИЦИИ В ЗАРАЗЯВАНЕТО НА ХОРА

199

Калеко Алеко

преди 4 години

Прекалено много се доверихме на жълтите мравчици с дръпнатите очи ... Американци и зап.европейци внесоха технологии и Ноу хау там възползвайки се от евтината работна ръка в условията на комунистически режим и предизвикаха икономически бум, който обаче върви в комплект с народопсихологията и битовите им навици, а те са коренно различни от тези на европейците и янките ... Хора, които ядат кучета, котки, прилепи и т.н и имат лоши хигиенни навици, няма как да са еталон за развитие на човечеството

198

Анонимен

преди 4 години

САЩ са заплаха за международната сигурност, за живота на всички хора на земят,работните места,икономиките,и здарвните системи на всички държави по света. САЩ дължат обяснение на света какво точно пуснаха,защо, всички виждаме защо,а тези,които не виждат ще го усетят в бъдещето. Международната общност трябва да се събере и да озапти психопатите в САЩ докато не са съсипали всичко окончателно,трябва разследавне,и съд,санкции...САЩ обявиха война на Китай, ЕС, Иран и Южна Корея, света

197

До 261

преди 4 години

Глупости. Ама изпускаш, че разклатиха и себе си. Тази стратегия мпже да е била възможна преди 100 години, но не сега. Сега всичко става глобално много бързо и от вируси не можеш да се защитиш. Китай е в damage control сега и измислят глупости! Които РТ също върти! Колкото ингрвхове да имат, аз вярвам на свободния сват а не на автократични ***!

196

Китай лъже

преди 4 години

Те деуго не могат! Спрете с идиотскитв си пазари и измислени цветове базирани на различни видове животни!

195

Iozeff

преди 4 години

До АнонименГрешка!

194

Анонимен

преди 4 години

Напишете астерикс корона вирус и ще ви стане ясно. Още 2017 е излязъл комикса, спите ли?

193

Анонимен

преди 4 години

"Коронката" е Made in China!!!

192

Дани

преди 4 години

Няма нужда нищо да ми доказват.Достатъчно е да влезеш в кухнята на китайски ресторант за да разбереш за каква отврат става дума

191

свежо предание, но

преди 4 години

Китай с всички сили се опитва да нахлузи другиму вината за вируса. Но ако действително полиция, армия и служби бяха проспали внасянето на вирус от чужденци, досега да бяха хвърчали глави на шефове. И пак би останало петното върху китайските военни, че не ги бива и една кратуна на плет да опазят, камо ли цял народ.

190

до анонимен

преди 4 години

След като се пише, че ако вируса попадне в стомаха той умира и става неактивен, как тогава тези които са яли прилепи вируса останал и се е размножил?-----------Много просто.Преди да стигне до стомаха е преминл през устната кухина и гърлото!Той имено така и започва, с болки в гърлото като ангина, а след това слиза в белите дробове и предизвиква бактериала гъбича инфекция с двустранна пнвмония.

189

Победител

преди 4 години

Ако в Китай имаха медиите на Тато.Никой нямаше да разбере за корона вируса.

188

как не

преди 4 години

Каква е вероятността под носа на китайската армия и на китайските служби някой да подхвърли вирус? Вярвате ли, че китайците са такива лапнишарани, че чужденците могат да правяат каквото си искеат в Китай? То ще рече, че армията и тайните им служби са *** и некадърници.