89

Анонимен

преди 4 години

Путин е точният човек за Русия,другото са незначителни подробности.

88

Анонимен

преди 4 години

Абе ***, кой знае колко правописнигрешки правиш, тръгнала си да пишешза Путин. Напиши кога свършва управлениетона бойкото, защото ни излиза многоскъпо това парвеню пожарникар.

87

f

преди 4 години

Психиатриите работят за нелегалния холивуд и в двете посоки!Освен че колят психично болни, считайки ги за самонаранили се, убийците на холивуд с брадви и снайпери също са психично болни, модерният лаф по психиатриите, ще те убия и ще те лежа на златните пясъци, и ако изобщо са психично болни кой им дава оръжие в ръцете, тиквена държава!

86

Анонимен

преди 4 години

Винаги с Германия,никога срещу Русия.Цар Борис

85

Русофил

преди 4 години

Путин супер политик ,цял свят се съоБразява.Браво братушки.Силен и предприемчив интелигентен.

84

rusnak

преди 4 години

Колкото го избира народът на Русия, толкова и ще стои! Точка.

83

Анонимен

преди 4 години

Ми гледаме си Винету.Колко души има в затвори по политически причини?Ако имаше щеше да се чуе.Погледни го Путин.

82

Анонимен

преди 4 години

Бай ***.Погледнете си първо Винетуи тогава говорете и мислете за Путин.

81

Анонимен

преди 4 години

Зле е Русия.Не го казвам с радост. Какво да им се радваш на горките хора.Погледнете какво направиха държавите от Източна Европа откакто се освободиха от руския ботуш. Хвърлили са много пари да лъснат Москва и Петербург само.

80

Анонимен

преди 4 години

86, разликата е огромна. Просто се порови из руските сайтове. Има ги много, особено за Крим. Къщите им малки и мизерни, никъде не се вижда разорана земя, нищо. Никъде не се вижда нещо да се поддържа. Само моста им хубав.Ми нашите села, даже тези, които на са курортни селища изглеждат по-добре.От 2014-та се пишат `свободни` от Украйна - никакъв напредък.

79

Анонимен

преди 4 години

И не се пиши Българин...

78

Анонимен

преди 4 години

Какъв божи глас в тоя от векове идиотизиран народ?

77

Българин

преди 4 години

Поредната поръчкова статия. В Русия има избори. Партията "Единна Русия" е на първо място и това се вижда лесно от всякакви социологически проучвания, които се правят дори от разни западни организации. Втора по популярност е руската комунистическа партия. Та щом народа иска това и гласува за това, не виждам защо запада плаща за такива провокативни статии. Глас народен, глас Божи както се казва.

76

Анонимен

преди 4 години

А нашия режим не е ли същия.Дали те са взели модела от нас,или ние от тях.Богати и бедни.Разликата е само в армията и военната сила.Какво ги плюете руснаците.Сменихме цървулите с гaлоши и станахмевелика нация.

75

до 83

преди 4 години

Ми те руснаците затова я направиха Октомврийската революция - защото ходеха голи и гладни и се надяваха като убият царя нещата да тръгнат на добре.Днес 100 години по-късно пак са си голи и гладни, и който може бяга от Русия и не се обръща.

74

Анонимен

преди 4 години

Аве стига с тоя сорос бе, *** ли сте?

73

Анонимен

преди 4 години

до ***-ите сорососчета.руснаците много добре знаят че ше ходят голи и гладни.това е цената тази велика империя да е единственната надежда на нормалния свят.иначе всичко ще бъде погълнато от сатанинския запад

72

Анонимен

преди 4 години

А какво направи Жужко в Сирия?Където отиде да доказва колко е велик?ПЕТА година си седи и затъва в пустинята. Съюзи се с най-гадния диктатор Ердоган който мачка народа си като невидяло, който изби 50 000 кюрди и сега се пъне да окупира Северна Сирия и да разширява Османската империя.Погледнете клипчетата за Крим и плажовете им. Хората живи да ги ожалиш.Няма дори паркинги. И това са хората, които могат да си позволят да почиват.

71

Анонимен потребител

преди 4 години

Преди и аз се възхищавах на Путин, но искам само да ви по съветвам едно! Прочетете биографията на Путин, но не тази, която е написана от неговите лични биографи, а тази истинската с истинските факти и подробности за детството и живота на Путин. Книгата се казва "Тайната биография на Путин". Прочетете я и ще останете много изненадани от тези факти!

70

Анонимен

преди 4 години

Този режим става опасен не само за руснаците, но и за света като цяло...