44

Някой си

преди 4 години

До Анонимен 47: Борисов не е виновен, че спекулата скри маските от пазара и гледа да ги изнесе на цена 100 пъти по скъпа зад граница! Борисов не произвежда маски! Нито ги е скрил, нито ще ги пуска той по аптеките! Нито някога Борисов е зареждал аптеки с каквото и да е!

43

.

преди 4 години

Вчера говорих с доцент по медицина и ми каза, че в Иран е нещо страшно, но няма един напуснал лекар и дори си правят партита и танцуват с маски, за вдигане на духа, защото на всеки час умирали по десетима човека.От другия край, тук в БГ. Още не е започнал ПИКА на болестта и почнаха масово. Мед. сестри, лекари, студенти,специализанти... Всичко лекарско масово напускат.Честито българи!!!

42

До 42 Анонимен

преди 4 години

"Ако си положителен след едната проба, а отрицателен след другата - отрицателен ли се водиш? Защо някой журналист не зададе този въпрос? В медицината има фалшиво отрицателен резултат, но никога не сме чували за фалшиво положителен!"Има фалшиво положителен резултат за диабет - захар в урината при употребата на някои медикаменти, пише го в листовките.

41

Анонимен

преди 4 години

Ако този човек си отиде от света, при 0 излекувани и недайси боже 2 мъртви, колко ще е дет рейта в проценти?

40

Анонимен

преди 4 години

То ако лежиш повече от седмица в БГ болница може да се споминеш и от глад, ако нямаш свиждания, за да ти носят, както обикновено!

39

Анонимен

преди 4 години

Тея имаха два пациента с ковид и двамата ги изтърваха - ама да вземат рушвети за планови операции могат! Жална ни майка!

38

Анонимен

преди 4 години

Другарю Борисов, кога ще пуснете маски по Аптеките ?Иначе на приказки сте ненадминати.

37

.

преди 4 години

Защо не разлепите трансперанти и плакати пред спирките в София, че е опасно да се ползва градски транспорт.Еми, ще станете по-рано, ще си купите колело. Има колелета за 200 лв. За 200 лв. си рискувате живота? Вие, у час ли сте?

36

Анонимен

преди 4 години

Чудя се тия лекари за какво въобще взимат заплати, след като не могат да излекуват пациент под наблюдение.За какво Тиквата им налива постоянно милиони, да не кажа милиарди.Погледнете само паркинга на всички болници, да видите какви коли карат.А са турбо некадърни.

35

Gude

преди 4 години

Хора тфа са пълни измишльотини... тфа е един обикновен вирус както всеки друг .Целта е срив на европа и китай... не им вярвайте че искат до септември военно положение да обяват . После какво следва незнм

34

до 40

преди 4 години

пусни линк - къде го гледаш това?

33

Анонимен

преди 4 години

Ако си положителен след едната проба, а отрицателен след другата - отрицателен ли се водиш? Защо някой журналист не зададе този въпрос? В медицината има фалшиво отрицателен резултат, но никога не сме чували за фалшиво положителен!

32

инструкция

преди 4 години

матряла да се обади на джи пи и да си мре по домовете .лечение само за Колежките , олигарсите и политикарите -апаратура , лекарства скъпи и тн

31

Анонимен

преди 4 години

Господа управляващи моля Ви пуснете по аптеките маски ..!Дайте ни възможност да се предпазим...и да знаете на война без оръжие никой не ходи...

30

Анонимен

преди 4 години

Заразените в България вече са 14. Следета сайта на СЗО.Това в БГ си е пълна манипулация и пишат каквото им нареди оня с Жипката.Нали той ги е назначил всичките калинки.Включително и тези двама смешници, които ни показват непрекъсанато.

29

до 37

преди 4 години

И една жена в Монтана, за която обаче медиите само споменаха за кратко вчера и след това млъкнаха.Явно им е наредено от Банкя да не всяват паника.

28

Анонимен

преди 4 години

Отново двамата клоуни на Тиквата облъчват материала.Обаче се питам - къде е самият Цар Тиква.Що пак се скри ?

27

Анонимен

преди 4 години

Защо се казва че болните са 7. Бог да прости жената, но вече (за сега) са 6. По двама в София, Габрово и Плевен.

26

Анонимен

преди 4 години

Според сайта на СЗО имаме 10 болни, според пагона на снимката - 7. На кой да вярвам и да вярвам ли изобщо на някой?

25

Анонимен

преди 4 години

акъл за 2 стотинки нямат, но милиарди в офшорки имат - що е то? Лойко и шайката му