30

Анонимен

преди 4 години

Радев,Радев....по-слаб президент не сме имали...

29

Караянчева БрекзиДа

преди 4 години

Вдигаме заплати на депутати от 1 април и да не ви харесва.

28

Румен Гечев

преди 4 години

Колко са им , с точност , заплатите на тези Мед. сестри ?!?! Искам да извадя големия калкулатор. Да ги сметна. И после да обвиня Националната Статистика !!!!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Затвор за всички от БСП за антибългарска политика и конспирации

26

гарван грачи

преди 4 години

Твоята рбаота, Радев, стои несвършена, а ти надзничаш в здравеопазването. Заради група откачалки, катерачи по прозорци. Радев, 3 март мина. Къде ти беше Путин да поднесе цветя? Ердоган? Гости от Румъния и Финландия? Къде бяха? Дори посланиците ги нямаше! Излиза, че поздравления получаваме само на книга, а на празника си сме изолирани и сами. Ти за какво си ни, Радев? За да грачиш грозно и зловещо?

25

f

преди 4 години

Вземат един косъм, подлагат го на радиация, подлягат го на гени от сто други косъма, пак си помислете дали не натопяват хора с днк анализ, Росен Ангелов?

24

Анонимен

преди 4 години

Арестуваха ли ги тези сестри вече? Нали така се оплакваше едната,че ще ги арестуват сигурно.

23

нсо си има задачи

преди 4 години

Дори храна и вода са им носили и вместо сестрите да станат послушни, те почнали да се катерят по прозорците. НСО показва липса на професионализъм, като всичко в тази страна. Това че и здравеопазването е окрадено като всичко не е новина. Но докторите и сестрите дори жертват живота си за нас. Колко лекари умряха в Китай покрай корона вируса? Не може да бъдат третирани като втора ръка хора, защото ще ги потърсим и няма да ги има. И все пак НСО трябва да си свърши работата имат право и да арестуват.

22

Зозо

преди 4 години

Абе тая уж мед. сестра от джама /всъщност физиотерапевт/ как пък точно на Хекимян първо звънна и камерата отдолу готова?Нещо слабо dujrlkf мероприятие на другарите от ДС се получи. Ама и те са вече на възраст кво да ги правиш - изкукуригали, сънуват Сталин и червената армия на Дунав :)))))))))))))))))

21

Гадна сура

преди 4 години

Проблем е, че ти и останалите прасета взимате 5-цифрени суми на месец за абсолютно никаква свършена работа. Проблем е, че издръжката ви на месец може да изхрани няколко десетки сестри. Проблем е, че сте лицемери и вместо да кажете "Ние няма да получаваме заплати от бюджета, защото държава в момента не може да си го позволи". Всичките сте един дол дренки сребрелюбци, предатели, егоисти и лицемери.

20

Анонимен

преди 4 години

Барцелоонааа...пее боко меркюри.Ко стана с Бугатито в ел ей?!!

19

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаИ на мен ми се видя подозрително,че го предаваха на живо,вместо да се правят както обикновено,че нищо не се случва. Има нещо гнило тук.

18

?!?

преди 4 години

Като не е проблем на НСО тогава да си направим селфита от прозорците на Президенството

17

Анонимен

преди 4 години

Трябва окончателно да кажем довиждане на БСП

16

Анонимен

преди 4 години

До fact5 отчаяни патици не са терористки.Терористите взимат заложници,имат оръжия и убиват.о Ако властите бяха действали по твоя *** съвет вече да са подали оставка и народа да е крано настроен.

15

гьонсурат

преди 4 години

Радев, по-голям *** от тебе нве сме виждали! Медиите още разнасят двете заплати и апартаментите на сегашната ти жена и бивша любовница. И вместо да си наведеш очите, безсрамнико, ти хем нищо съществено не правиш, хем се обаждаш като черна станция. Каква е ползата от теб за България? Кого доведе да инвестира у нас? Кого убеди за стане от наш опонент в наш приятел? Хайде, разкарай мигряантите от внашите граници! Договори се с Путин, с Ердоган! Нека дърник.

14

Анонимен

преди 4 години

Пак ли Радев? Появява се вече повече и от Гешев. Почна да става досаден.

13

Койчо

преди 4 години

Тези катили от НСО ако бяха 5 брадати джихадисти вместо 5 сестри щяха да се насер-ат със *** моментално.Много селски муцуни имат всички като че ли от полето са събирани

12

Тонката

преди 4 години

БТВ и другите телевизии цял ден дават на живо как 5 уж мед.сестри направиха на кукуригу НСОто и после реват,че нямало свобода за медиите:):):):)

11

fact

преди 4 години

жесток проблем на нсо си е!КАК ТАКА НЯМА РЕСПЕКТИРАНИ И НЕУТРАЛИЗИРАНИ ТЕРОРИСТКИ, Завзели парламента?В англия щеше да има само съобщение, че са трупове и че са оказали неподчинение и съпротива. КАКВО ОХРАНЯВА НСО? Защо не може да покаже ефективност в работата?