124

Анонимен

преди 4 години

до 141 Аз имам висше и вдигах до оня ден дето се казва чували в един склад 12 години. Вече съм на 40 и се уморих, напуснах и съм на борсата. И за какво ми е това висше образование, като нямам креативна мисъл?

123

ДА СЕ ЗНАЕ - 1

преди 4 години

Редно е да се огласи, че идеята за насърчаване на раждаемостта сред интелигентните и отговорни млади хора, се зароди най-напред в коментарите във форуми като този - под статии, посветени на демографските проблеми!

122

баш ловци

преди 4 години

С трици мaймyни!

121

Анонимен

преди 4 години

До до 128Те пък щото в развитите държави са се скъсали да раждат.Раждат имигрантите.В Германия 42 процента от жените с висше образование нямат деца.

120

Анонимен

преди 4 години

До Веско 134Сега "образованите" семейства са много и образован вече НЕ значи интелигентен и мислещ. ВУЗ-те раздават дипломи на килограм без никакъв подбор, без никакви критерии. Има много сервитьорки и продавачки с вишУ. И ще има много "образовани", които ще се наредят за 500лв. без да мислят за разходите на по- късен етап.

119

Анонимен

преди 4 години

Тия дето ги определят тези помощи явно нямат деца и не знаят колко струва отглеждането на дете. За сведение на всички от 1.1.2020г. в Русия за първо дете се дават 6.480 евро, а за второ още 2 083. Да не ви говоря как се подпомага раждаемостта в Унгария.

118

Анонимен

преди 4 години

До ВескоЗа 12 годишните майки ли ти е мъчно!?

117

Анонимен

преди 4 години

Като раздадат парите на родителите висшисти, да не би да си мислят, че децата им няма да емигрират? Даже е по- вероятно родителите да емигрират с децата си на по- късен етап.

116

"вечната и свят

преди 4 години

До фенМноого добре го помня онова равенство!С ония другари, дето бяха по-равни от другите!Много ти е мъчно за партийното секретарство,нали!?

115

Анонимен

преди 4 години

До D 78Това е решение на софийското кметство, а какво ще реши кметството във ваше село, си е чисто ваша работа.

114

Веско

преди 4 години

Що за глупав популизъм. Не вярвам, че някое образовано семейство ще направи дете заради хиляда лева. И защо въобще са тези пари в брой? Това ли е социален метод? А тези детораждат без брак? Ами малолетните, дето технически не може да са завършили?

113

Анонимен

преди 4 години

смешна държава ей

112

до 128

преди 4 години

До ее"Цветът на нацията" трябва да се поощрява с добра работна среда, привлекателни работни места, чуждестранни инвестиции, високи заплати... Родителите трябва да се поощряват, мотивират, когато те се почувстват стабилни, ще дойдат децата. Не може при ниски доходи да дадеш еднократно за раждане и оттам насетне родителя да се оправя. Утре този родител може да остане безработен. Знаеш ли как е в частния сектор? Не е като на държавна работа до пенсия. Нищо не знаете чиновниците.

111

фен

преди 4 години

До Анонименсамо в социализма /който го отрекохме със страшна сила/ имаше равенство! демокрацията и съвременният свят няма такова нещо като равенство - и да! още с раждането не се появяваме на бял свят с еднакъв старт колкото и да ни е мъчно и криво това е положението

110

До 128

преди 4 години

И каква е връзката на кариерата с децата?Ако се ожениш на 30 години може и 5 деца да направиш.Аз като бях на 38 години ми се роди първото дете,на 40 второто и на 42 третото.А жената е с три години по-малка.Първото го роди на 35 години,третото на 41.

109

F5

преди 4 години

Правят проблеми и на тези, които признаят пред невидима камера че когато са били все още непълнолетни са гледали порно, тиквата е лайннар и много *** из-род, трябва да се вземат мерки, но прави проблеми само на тези, на които му отърва!

108

ее

преди 4 години

До 123Много си е добре закона. Умните хора, които искат да осигурят на децата си качествен живот почват да правят кариери и чак тогава деца. И затова остават без или правят по едно. Докато хора с нисък социален статус, от чиито деца и работници не стават, правят десетки. И точно тези после ни висят на нас на шиите, да им плащаме и ток и вода и апартаменти и всичко. Цвета на нацията трябва да се поощрява. Те носят благоденствието и те плащат данъци. Псевдо либерализма нали знаете какво се прави

107

Анонимен

преди 4 години

Няма така простотия...все едно гледам Титаник...първа класа , втора класа, трета класа хора...и накрая всичките в морето издавени. Вие хора ли сте беее? Бкалавър ако си 1700 лева за трето, магистър ако си 1900 лева за трето?????Няма такава държава наистина, Слави!

106

Анонимен

преди 4 години

Тези се подиграват

105

а

преди 4 години

Сега трябва институциите да правят проверки на университетите. Защото според мен, изведнъж цялата ромска общност ще станат висшисти. Има достатъчно университети, които за пари всичко биха направили.