65

Анонимен

преди 4 години

Скоро ше има жилище срещу работа вместо заплата.

64

Анонимен

преди 4 години

До 61Ама накрая сърбите си останаха свалени, нали?

63

Анонимен

преди 4 години

Защото кой частен инвеститор ще тръгне да инвестира в строителство на жилища в Берлин, ако властите му определят какъв наем има право да събира---Абсолютно всеки, който може да се докопа до парче земя, за което се борят още 10 акули. Таванът важи само за жилища, построени преди 2014-та години и само за немебелирани жилища.

62

Анонимен

преди 4 години

До 54Аз бе нога, но други могат. В Копенхаген една американска компания, която накупи няколко хиляди апартамента и намери легална вратичка, да вдига наемите с по 10-15% всяка година, Момин врътнаха кранчето, а сега продължават да се оплакват. Един от тях беле се изцепил, че искали 50% от града до 2050-а. Лошото е, че МОГАТ инако ги оставят, ЩЕ ГО НАПРАВЯТ.

61

Анонимен

преди 4 години

За да разберете цялата схема, трябва да стигнете до дъното й. А в дъното е импортирането на милиони грозни шеги на еволюцията в Германия. От друга страна е желанието на собствениците на имоти, повечето от които са от тези единствени жертви в света, за които, ако не повярваш, че си жертва те вкарват в затвора - жертви с неограничена власт - това да продължи. И не е само в имотния пазар така. Но раса почитаща законите можеш да я убиеш със закон. И тези вечни жертви прилагат точно този номер.

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67Аз не съм виновен че политиците са неспособни за адекватни действия.Не съм гласувал за нито един от палячовците на власт.Да купуването на 8 самолета за 3 милиарда е безумно действие при положение че 30% от населението е на 200 евро пенсия месечно.

59

Анонимен

преди 4 години

Хайде децата пак почнаха с Ф-17, Су-16, Еврогрипен и т.н. Абе, красавци. Докато вие избирате самолети на кредит, БДЖ например е с влакове от средата на миналия век. С тия милиарди за няколко самолета защо не оправихме малко релси и не купихме няколко влака? Нереално е колко сте умни. Аз викам утре да поръчаме още самолети на кредит. От всяка марка. За всеки умник по една бройка от всеки модел.

58

Анонимен

преди 4 години

Има ли в Берлин хора, които притежават 2-3 апартамента? В единият живеят, другите един или два да отдават под наем?---Има единици, най-вече с наследствени къщи отпреди Хитлерово време, които сега са разделени на апартаменти. Повечето имоти са собственост на наемателски концерни. И на тия с наследствата са мръсни тарикати. А таванът не е нищо. Гонят досегашните наематели, купуват една грозна евтина маса и едно легло, жилището вече е луксозно мебелирано и таванът вече не важи.

57

Анонимен

преди 4 години

до 55От бойно тактическа гледна точка най-добрият избор беше ф18.Ще обясня защо.Машината може да се преконфигурира по-лесно и бързо за наземни и въздушни цели/мисии.Второ-екипажът е от двама.Един "кара" другият "стреля" По ефективни са така.Иначе пилотът е зает с мн неща едновременно.Трето- самолетът може да е въздушен танкер.Това значително повишава ефективният му радиус...Чртвърто- може да каца на самолетоносач не знам дали ф16 може май не.Пето-в САЩ ще го подържат до 2044г.Ф16 не

56

Анонимен

преди 4 години

Русофобите ко ше кажат, ден и нощ плюят Русия, а в любимото им Дойчланд бетер соц. Русия е много по-капиталистическа страна с много по-либерализирана икономика от Германия.

55

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбирам. Постоянно има хора които обяснавят, че животът в Германия е страхотен, че заплатите са страшно високи, а цените по-ниски отколкото в България. А сега тук пише, че хората нямат пари да си платят наема. Значи или тази статия е от Путин или някой друг баламосва.

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Така е обаче су35 има няколко недостатъка.Първият и най-очевиден е че щяхме да получим експортна версия която е значително по-лоша отколкото оригиналът.Второ.При евентуални търкания политически търкания руснаците спират подръжката като се оправдават с фактът че се чувстват застрашени да подържат оръжията на вражеска държава.И няма самолети.Трето не е ясно дали тия от НАТО няма да изпищят че видите ли СУ не може щот не е натовски.И тва го има.От бойно тактическа гледна точка...

53

Г

преди 4 години

Пожелавам на всички нас, да живеем в такъв социализъм :)

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен30 бройки руски таралясници не щем. Свалят ги като гугутки.

51

Анонимен

преди 4 години

Нова статия с рубладжийски мечти и надежди. Свърши се другари с вашата допотопна доктрина.

50

do 48

преди 4 години

Именно, ако можеш ги изкупи. Това е капитализма! Иначе отиваме към социализъм! Не споря за друго :)

49

Анонимен

преди 4 години

Един ден, ще се събудите и ще осъзнаете, че 99.99 процента от децата ви живеят под наем при останалите 0.01%, които също така държат цялата индустрия, всички пари и цялата земя. Адявам се, да се радвате на тази свобода за бъдещите си поколения.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Абе не бих казал защото например Локхийд Мартин обявиха че до пълното завършване на проектът ф35 а/b/с ще са им нужни към 1500 милиарда долара.Това е поредното дигане на цената от частна фирма която в началото е обявила 100 милиарда което е безумно един самолет не струва 100 милиарда да го направиш...Но реалност.Даже според някои прогнози цената ще надхвърли 3000 милиарда долара за период от 50 год.1 самолет-3 модификации..3000 милиарда.Та явно няма проблеми в САЩ

47

Философи

преди 4 години

Само един въпрос. Има ли в Берлин хора, които притежават 2-3 апартамента? В единият живеят, другите един или два да отдават под наем? Ако съществуват такива хора, а държавата им слага таван за наем, това правилно ли е?

46

Анонимен

преди 4 години

До 44И обясни, каква е твоят алтернатива?