11

Ф.С.В.

преди 4 години

-Я?! През комунизма било по добре!!- как може така да говори този герберист Борисов!! ХМ!

10

Анонимен

преди 4 години

Проблема е ,че такъв вид нападения не са криминализирано както е на запад За това в Америка ше ги вкарат в затвора в България не и за това никой не се намесва защото закона не те пази И Боко прави асоциация със соца вместо да промени закона .Възмутен съм

9

До 6

преди 4 години

Има неписани правила.Да ходиш с аксесоари на ЦСКА в СИНЯ левскарска зона е като жена да тръгне по къса пола, на високи токчета, с огромно бюстие и секси походка в провинционално паакистанско или иранско градче и да очаква, че няма да й отпорят групово фунията.Неприятна работа, но факт.

8

Анонимен

преди 4 години

Ето докъде ни докара Промяната на румен радев ветото!Обеща и изпълни, съсипа България, разграби татковината, осигури анархия, криза, мозероя и нищета!Защо радеФ не наложи вето - забрана на нападенията срещу осмокласници, трениращи бойни изкуства в клуб ЦСКА?Вместо това е водил своята любовница деса мерцедеса на екскурзоя в Барселона, с държавни пари, да дерибейства!Време е за оставка на най-мракобесния тиранин румен радев!Радев е позор!

7

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 3: не може да съдиш кое е грешно и кое не.Да си краен запалянко е символ на нисък интелект,защото е в противоречие с идеалите,които представят.Уж националисти, пък разбиват и драскат всичко,което видят и бият хора от тяхната националност.да те унижат да ходиш гол е подсъдимо: побой, грабеж,пропуснати възможности,обида,рекет това са доста членове

6

Анонимен

преди 4 години

Грешката му е, че е ходило с фланелка ЦСКА в Подуене.Вие изчанчени ли сте, кви сте! Никъде в конституцията или друг правен документ не пише, че има определени места, които не трябва да се посещават с фланелки на противников отбор от даден спортен клуб.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако това се случи на моето дете,сам ще си реша проблема,ще ходят чисто голи из цяла София!

4

Пародия на държава

преди 4 години

Явно са добри приятели на гнусните и пърдящи ченгесари че не им пуснаха снимките по всички медии. Истинската реакция трябва да е огромен плакат на паметника Левски с техните снимки като гнусни последователи на терориста.

3

Анонимен

преди 4 години

Грешката му е, че е ходило с фланелка ЦСКА в Подуене.Така просто не се прави.Но момчето със сигурност е от провинцията и не знае.

2

Анонимен

преди 4 години

И кво?

1

***

преди 4 години

Четирима срещу едно дете..... скоро от лефски не са пускали декларация в която говорят за чест, достойнство и мъжество, я нащракайте една набързо