183

президент-агент

преди 4 години

Целта на атаките от страна на Шербет каунов е точно тази, дестабилизация , съботаж на властта, за да може да състави служебен кабинет, за да прикрие далаверите си. Голям ктрах има от Гешев, защото не знае какво държи против него. Но ако е чист, няма от какво да се страхува, но той е *** до уши. И е руски агент, иска да отклони пътя на България и да ни насочи към Русия. Пък далаверите с Грипен са друга работа. Страхува се да не го обявят за персона ноно грата от САЩ. Затова няма да се спре пред

182

Анонимен

преди 4 години

Страшно ще е ако няма банани и тоалетна хартия.

181

емигранто

преди 4 години

До Анонимен - Ами за братска Венецуела да ти кажа и хич не ми е проблем да летя където искам ')Ти стой здраво закотвен на земята, като надуваема лодка в язовир "Студена" и се надявай на вода, като перничанин без винкел ')

180

шопендар

преди 4 години

нито червеното знаме е ваш символ.нито червената роза,нито карамфила,нито 1май,.откакто сте на сцената,използвате какви ли не реквизити,за да прикриете истинското си лице,и да се легитимирате,нооооооооо сега вече сте на бунището,и вашите наследници вече не ви припознават,останахте една шепа старци и една шепа червени мафиоти,,олигарси,, които се опитват да дестабилизират държавата,но няма да стане.***.

179

old stupid retard

преди 4 години

До АнонименИ избягаха в Русия, Китай, Куба и Сверна Корея нали......

178

Анонимен

преди 4 години

По-страшно от ГЕРБ на власт, засега няма.

177

Друг шофьор

преди 4 години

До Анонимен 192 - момче баща ми беше "копърка" по указ 56 и си купихме апартамент!Аз не се изучих, но карам сега такси за Йелоу и едвам свързвам двата края!Брат ми емигрира! Баща ми изкарваше през 1989, като шофьор на такси около 1400 лв. и веднага ги обръщаше в долари!Учителите преподаваха, а лекарите лекуваха! Сега съм на 52 години и не съм комунист, но искам да дойдат времената,през които израснах и живях добре!

176

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Какво е ГЕРБ? ГЕРБ е мутренската част от мафията. Страшно ли ще е за мафията? Ами страшно ще е.

175

Анонимен

преди 4 години

До емигрантоЛетиш за братска Русия, нали?

174

водач на МПС

преди 4 години

Не ви трябва да знаете Бъдещето ! Колкото по-малко то ви е известно, толкова вероятността да се сбъдне така, както е видяно, нараства !

173

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре свиквате ли с реалности.....май не.....това е положението пък вие си избирайте.

172

-

преди 4 години

По страшно е гл упак да ти дава акъл!!!

171

Утопик

преди 4 години

Колкото и да хвърлят прах в очите на хората, че са противници е повече от ясно, че са на една маса ГЕРБ, БСП, ДПС и демократите.Ядат от една софра, народната.Радев и Боко добре си играят ролите за пред народа.Щеше ли Баце да предложи неизбираемата Цачева за президент ако не се бяха разбрали предварително?

170

До 190

преди 4 години

Явно си малък и не знаеш. Агнешкото и телешкото месо го изнасяхме. Агнешко в България имаше само по празниците. Телешко имаше, но повечето го изнасяхме. Ядяхме най-вече свинско. Сега ядем вносно месо, бългаското е много малко.Страшно ли е?

169

Анонимен

преди 4 години

Господин Ненчев беше подсъдим за участие в делбата на няколко милиона. Как отърва килията?

168

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТо където няма да могат да крадат, ами и ще ги разследват за досегашните кражби. Ненчев има много неща, за които го е страх да го попитат.

167

Анонимен

преди 4 години

комунистите!хахахаха

166

До 194

преди 4 години

До Анонимен - Не само го помня, ами докато държавата продаваше аз купувах......Айде със здраве и каскета не нося, а сомбреро ')

165

До 193

преди 4 години

До Анонимен от "простака с три западни и 2 вишУта" - 1989 точно!За по простичките - лето господне 1989 от падането на пролетариата!Айде вземи попрочети и Достоевски преди да даваш квалификации!Баща ми беше шофьор на 280, а майка ми филолог, а съседите бяха инженери и заминаха още в началото!

164

Анонимен

преди 4 години

"при курс 2.20-2.50 лв. за един дола"Този кУрс едва ли си го спомняш каскет смачкан.Жан виденовия кУрс е това което искаш.