26

Анонимен

преди 4 години

Цитат: Защото това е сравнителна млада, нова валута, но стана втората по сила валута в светаЕто това е класическо манипулативно твърдение. Създава впечатлението, че новата валута се е наложила бързо заради качествата и. Обаче няма да спомене, че преди въвеждането на еврото втората най-разпространена резервна валута беше немската марка. Взимаш втората най-разпространена резервна валута, добавяш и други резервни валути като френския франк, имах си аз да не се получи еврото на второ място.

25

като идея не е лошо

преди 4 години

До Анонимен24но нашите политици НЕ спазват подписаните договори !! нито има реформи в съда и прокуратурата,нито намалиха корупцията и престъпността .не е ли по-добре да предадем на берлин първо всичката политическа *** от последните 30 години заедно с олигарси,съдии и прокурори ?? но наистина спасението на България е ес да стане федереция и решенията да се вземат извън България и да важат за селият ЕС

24

мак

преди 4 години

И ти ли, милотинова? Пееш в хора под диригентството на вожда. Покани и друг гост, който има обратно на господина мнение. Това, че в Словакия не се случи нищо лошо не значи, че и в България ще е така.

23

Анонимен

преди 4 години

Шопо: И победата на германците във войната беше неизбежна ама. Ако Англия прокопса извън ЕС ще има и други напуснали. Чоджума Ердо им го каза оти да влизаме в ЕС като англетата напускат. Кога влезем в евро нема да има ЕС, ще сме само ние.

22

Анонимен

преди 4 години

Бг ще влезе в еврозоната с 305 еура минимална и 105 еура пенсия , ще се развие съвсем различен вид туризъм , белите туристи ще идват тук и ще цъкат с език как преживяват с 305 еврака на месец *** .

21

Анонимен

преди 4 години

България трябва да приеме еврото защото договорите които е подписала го изискват, също както изискват да предаде суверенитета си на Берлин. Берлин е политическата столица на съюза, а Франкфурт е икономическата. Скоро ще се създаде и европейска армия под контрола на Германия. Това е НЕИЗБЕЖНО. Това е идеята на ЕС. След 20 години няма да има европейски държави. Ще има един народ, една държава, един канцлер. (Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuhrer). ТОВА е неизбежно и ТРЯБВА да се знае.

20

Анонимен

преди 4 години

ЦентрализъмЪ не търпи изключения. Тоталната власт трябва да е в ръцете на императора Меркел.

19

бг смешки

преди 4 години

а този яко лъготи ! явно факата че са от една партия с ББ дава отражение ....еврото е само за силни иконмики а не за бананови държави като България които нямат икономика изобщо .....

18

Анонимен

преди 4 години

О не ! Само не и новини за "ползите" на еврото всеки ден !

17

Анонимен

преди 4 години

Какъв финансов контрол ще има? Къде е бил този финансов контрол, че повечето страни имат огромни дефицити, а тези, които го нямат биват убеждавани, че трябва да се поотпуснат. И в еврозоната фалират банки и големи предприятия. За лаладжиите е важна сами макрорамката, но за отделния човек - не. Колко пари се наляха уж в Източна Германия, а стандартът на живот далеч не е изравнен. Успяха ли в богата Германия да направят политика без риск от поголовна бедност на възрастните? Навсякъде с помощи.

16

Анонимен

преди 4 години

Това от рубриката пропаганда и агитация ли е?

15

Анонимен

преди 4 години

До бг смешкиТо като гледам ти какви ги плещиш май ти си нямаш хал хабер от финанси...по каква логика цените ще се обърнат от лев в евро едно към едно???Ако едно нещо струва 1 лев ще стане 0,50 евро цента.Стига сте се пенявили с глупави сравнения...

14

Бау

преди 4 години

Тук няма да е така, защото българският търговец го играе винаги "тарикат"...

13

Анонимен

преди 4 години

От едната страна Сачева, от другата - хората на Горанов!Само се опитвате да обработвате хората!Но мина времето на затворения свят. Хората имат и други източници на информация освен вашата едностранчива дезинформация.

12

Анонимен

преди 4 години

до - ти си абсюлетен лаик. Цените и сега са колкото в целия ЕС, без Германия, няма как да изпреварим Италия по цени да речем. ОСвен това ние вече сме привързани към еврото, така че няма да им сътресения. А и влезем ли в Еврозоната, там ще има допълнителен финансов контрол.

11

Анонимен

преди 4 години

Който е влязал в ЕС значи се е съгласил да предаде суверенитета си на Берлин. Такива са правилата. Който не иска излиза като Англия. България е задължена да приеме Еврото по споразуменията които е подписала. Ще градим новий ред, ще падат граници и ще създадем нова държава наречена Европа със столица Берлин, скоро немския ще бъде задължителен за изучаване, а останалите езици като български ще залязат. ЕС е създаден като проект в бункера на Хитлер. Всичко е по план. И химна е на Бетовен.

10

Анонимен

преди 4 години

Той е евродепутат от ЕНП.............. мнението му избощо не може да се счита за обективно.Още повече, че лъже - имам приятели в Словакия и те твърдят обратното.

9

Анонимен

преди 4 години

20 статии на ден за евро. Явно олигархията бая ще се облажи от него щом и БСП подкрепи.

8

бг смешки

преди 4 години

абсолютни глупости са тва ! няма как да не промени цените ...не ти трябва са ди финансист да зацепиш че цените ше станат 2йни поне ...значи ако едно кафе в момента е 1лв ше се стантане 1 евро ...демек 2 лв . а забелжете заплатата от 1000 лв няма да стане 1000 евро а 500 евро ...изобщо гледам че масово хората си нямат хал хабер от финанси особено по нашите географски ширини и плямпат страхотни небивалици ..тва важи и за финансовият ни министер ! но какъвто народа такива му и управнците

7

КЛ

преди 4 години

Нека се обвържете приемането на евро-то със закон. Както направиха британците с Брекзит-а.Да се гарантира, че няма да има спекула нито при търговците, нито в банковия сектор, нито при работодателите. И ще подкрепим. Иначе бойкот.Стига вече експерименти с нас. Тук е България, не е Словакия.