267

Радефф Грипена

преди 4 години

корумпиран, назначил любовницата си /за което Нинова и Решетников го притиснаха да се ожени/ на два щата - защо ли ?

266

Анонимен

преди 4 години

Най-големият Исторически парк в света подкрепя Радев!

265

Зозо

преди 4 години

До АКО РАДЕВ .....създаде НОВА ПАРТИЯ веднага се записвам....Хахахахахааа, ами да прави партия тогава. Не може хем партия, хем пРезидент. Таман ще разцепи и довърши БСП *** :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

264

Анонимен

преди 4 години

свършиха рублите и *** се скриха по дyпките си :)

263

Мунчо

преди 4 години

хептен е изтрещял! Вчера се хили сред некви полyчовеци, щял бил да ходи в масква да се целува с жужето през май....

262

Анонимен

преди 4 години

за разлика от Левски, днешните политици проповядват-"ако печеля, печеля само аз, ако губя, губи цял народ" отнася се за всички управници!

261

Анонимен

преди 4 години

Сега пък да се извини той да не Бойко Борисов след всяко недомислие да се извинява -в тази Държава би следвало да има закони -а не някой богоизбран да ходи да се извинява и да се държи като Господ аз казах -така ще е -Това Аз казах е от филма Хан Аспарух -явно ние още живеем в 7-ми век

260

Анонимен

преди 4 години

До Гоговсеки познава поне няколко герберисти ,който с кеф ще отнесат дървото.брей колко си наперен бе :) Да не се наакаш от зор!

259

Свинар

преди 4 години

Чува се грухтене!Да не са подгонили прасетата?

258

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГЕРБ свършиха парите за качествени ***, наемат полуграмотни.пишем безплатно и с удоволствие бе каскет пpocт :)

257

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВсички от герб са красиви, умни и можещи, а другите сме маргинали.факт! Освен маргинали сте и много крадливи - факт!

256

Анонимен

преди 4 години

До ЧокоРадев вместа да пита да отговори: Защо е назначил любовницата си на два щата, за да не Й плаща от собствения си джоб.щото е скръндза. Ако беше мъж щеше да и дава по някой лев и да не се излага като кифладжия. От крадливо, тъпo камуне какво друго да очакваш?

255

Полумаргинал

преди 4 години

Така де, гражданите са сведени до маргинали, а Чиновниците - възнаградени с мезонети

254

Анонимен

преди 4 години

Цялата Герберска пасмина е впрегната по всички сайтове да тролят и помагат за вчерашния резил на диктатора Борисов, който отиде да празнува. А дежурния на смяна и той помага с минусчета и плюсчета. Вчера стана ясно хората кого подкрепят и кого не. И да ми слагате минуси ще го преместя. Краят на ГЕРБ е близо и очеваден.

253

Анонимен до Чоко

преди 4 години

А къде е жената на некадърника Борисов, Радев поне е мъжкар и не освиркан за разлика от меката връзка Борисов.

252

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ свършиха парите за качествени ***, наемат полуграмотни. Краят е близо момчета , преквалифицирайте се , че идват гладни години :)

251

Чоко

преди 4 години

А и още един въпрос. Не го ли е срам да се показва с тази жена овършала половин България. Какво ли си мислят тези минали през нея.

250

Анонимен

преди 4 години

Днес в гр. Русе т.н. Президент или Грипена Радев е освиркван и наричан предател. Това постига всеки , който се е подиграл с Левски. Анатема и позор.

249

Чоко

преди 4 години

Радев вместа да пита да отговори: Защо е назначил любовницата си на два щата, за да не Й плаща от собствения си джоб.

248

Анонимен

преди 4 години

Вчера недоразумението Борисов рано, рано отиде до паметника на Левски да отбележи "празника" и да избегне всенародната любов към него и неговата мафиотска партия. Вижте как хората посрещнаха президента Радев и как крадците от ГЕРБ. Сами си правете изводи как ГЕРБ печелят изборите, аз не познавам никой който да одобрява тази пасмина. Дано този път има вкарани в затвора сле падането на ГЕРБ.