188

Анонимен

преди 4 години

е тва вече ще е чалга яко шоу!Слави от трибуната пеее едно Ферари, , в президиума куку бенд свирят еваллла шъ ни опраи хахахаха

187

Тончо

преди 4 години

Аз за ялов лидер на партия не гласувам !

186

Така е ..

преди 4 години

До ми така е 185 Последиците са ужасяващи. Колите като навързани една за друга. Няма къде да спреш. В Кауфланд пълнят количките като не видели 45 г.За празниците не можеш да преминеш през границите и т. н. Много лошо.Вместо да си идеш на село докато чакаш на митницата и трябва да се връщаш обратно.

185

Анонимен

преди 4 години

ДЕМОНОкрация,КОРПОРАТОкрация - унищожители на населението на планетата и носещи глад и смърт.

184

Пич

преди 4 години

Още един паллячо ще загуби времето на хората с 5 години, докато всички го разберат какво струва.

183

Анонимен

преди 4 години

До ПенсионерАми щото демонократите източиха всички пари от държавата и унищожиха производството, ей затова няма нищо и хората гладуват или бягат от България.От "хубавата' демонокрация!

182

Истината

преди 4 години

Бойко е обучен от службите агент с кодово име Буда , който лъже без да му мигне окото, добър манипулатор и всичките си умения ги използва срещу българския народ, за да държи властта.

181

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 184 Дори няма да ти отговаря. Хората при соца са имали пари... Кои хора ? И защо след Виденов парите ги няма ?

180

Наблюдател

преди 4 години

Стига с това фамилиарничене, Станислав се казва.

179

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 180 Прав си. Чернобил го взриви Сорос.Всички опити че по заповед на ЦК на КПСС е извършен опит да се види дали остатъците от ядрени гориво да се използват за бомби е неуспешен.

178

ми така е

преди 4 години

До Анонимен 177Когато хората искат демокрация заради бананите и тоал.хартия,а не мислят за последиците,така се получава!

177

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАма моля ти се,хаХАХА,че аз живях близо до центъра и всеки,който си поиска си е купувал от Кореком,никой не е гледал като "гладен вълк",защото през соца хората имаха пари,нищо не ме поблазнило,нито Тоблерона им ми хареса и не го кусах повече,само едни чаши си купих от там,защото не се чупиха при падане.Хората през соца имаха достатъчно спестени пари и никога не са живяли в глад и мизерия,като живеят днес и ровят в кофите със смет.

176

Анонимен

преди 4 години

преди това НИКОГА не сме имали режим на ток или лоша икономикаНека не говорим за преди това, че до 1982 г. България вече е фалирала два пъти. Което говори достатъчно за това каква икономика сме имали.

175

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 168 Ама заплатите мизерни бе приятел.След цял живот трепане на стари години да имаш панелка , москве и лозе с фургон.Да има къде да се трепеш през почивните дни. Това беше формулата за богатство.

174

ЛЕНИН МОРЕНО

преди 4 години

ГЛАСУВАМ САМО ЗА РАДЕВ,.. И ДА НАПРАВИ СИЛНА СОЦИАЛНА ПАРТИЯ...И ДА ВКАРА В ГРОБА БСП И ГЕРБ = БКП 1 И БКП 2 !!А БОКО, ГЕШЕВ ДА ГО АРЕСТУВА, ЗАДЕТО САМ ГИ КАРА ДЖИПА !ТОВА Е ЗАКОН-НАРУШЕНИЕ НА ПЪТНОТО ДВИЖЕНИЕ , ЕТИКАТА И ПРОТОКОЛАС .А СТАНИСЛАВ ТОДОРОВ ТРИФОНОВ = СТАНЧО ПЛАШИЛОТО ---- Е СЛУГА И ИБРИК НА ДПС И АГЕНТ САВА ОТ ДРЪНДАР .

173

Анонимен

преди 4 години

До АнонименФакт е,че след смъртта на Брежнев през 1982г. дойдоха предателите и Андропов,Горбачов, Елцин,преди това НИКОГА не сме имали режим на ток или лоша икономика!Когато ни налази демонокрацията започнахме да пропадаме,тогава имаше режим на тока,тогава гръмна и Чернобил,най-вероятно умишлено взривен,за да се предаде СССР.

172

Ти да видиш..

преди 4 години

До Vasiliki 167 Не си заслужава да се занимавам повече с теб.Живей си щастливо.

171

Анонимен

преди 4 години

През 1986 година България настигна Полша и УнгарияЗатова хората гледаха витрините на Кореком като гладни вълци, ехххххх, мъко комунистическа, имаш ли край. Благоденстващият народ даваше мило и драго за едни дънки Ливайс и колекционираше опаковки от западни шоколади и дъвки.

170

Анонимен

преди 4 години

От 30 години богатствата на България са за мутродемократите, а за хората има само банани и тоалетна хартия.

169

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до АтакистСидеров не е в парламента... - мишка...