201

НЕОСВЕДОМЕН

преди 4 години

До Анонимен 211НЕ РАЗБИРАМ КВО МИ ГОВОРИШ

200

Анонимен

преди 4 години

До НЕОСВЕДОМЕНВсеки дръзнал да пипне русия ТА ти и нейната мафия у нас до ТОЗИ МОМЕНТ щеше да бъде:1 съсипан от " медиити" СПРАВКА МЕСТАН2 гоооолема вероятност директно да го гръмнатРазликата сега е, че Америка пряко чрез Държавния департамент СЕ АНГАЖИРА ВЪВ ВОЙНАТА с руската мафия и васалните зависимости на бг от русияТова не е като да хванеш някакъв криминален и готово, това е ХИБРИДНА ВОЙНА НА РУСИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, ПОДПОМАГАНА И ОТ МЕСТНИТЕ ЕНИЧАРИ, ще видим как ще завърши...

199

ПроСоТо

преди 4 години

".ТВЪРДЕ "НЕОСТРИ" мажоретки,дивото ви заяждане с Русия-една независима ,не чак толкова близка ,но не и далечна от нас държава,демонстрира САМО ДИ ваш КИЯ ви характер и манталитет!..не е за вярване ,че в тая героична,макар и изстрадала българска територия ,може да се пръкнат такива При ..М..ати като вас!..Внесоха ли ви от някъде?..Защото за половин век съществуване за пръв път виждам такива екземпляри като вас!!!!И НЕ,НЕ СЪМ "русофил"!!..Просто се срамувам от вас!..Срамувам се!

198

БОЙКО

преди 4 години

БОРИСОВ Е ЗА ЗАТВОР

197

Ром"с

преди 4 години

Това ми прилича на "лов на вещици" -пристигнаха руски граждани -2 -*** ли са или 202 -*** са ,имена ,като частни лица са "молили" ... или са от към някакви институции ... . Тази новина ми прилича ....една баба каза на "Женският пазар" .че някакви руснаци ....203 шарани под нея се .... .

196

Анонимен

преди 4 години

До рестоИ стига с тоя Божков и Русия. Кога ще е готов завода на Тесла в България?Няма стига!Няма стига, защото когато се отървем от Русия и намесниците й у нас, тогава ще видиш завод на Тесла, Хюндай, БМВ или който и да е.

195

Лудко

преди 4 години

Хмм, зе да става интересно. На някои хора ще почне да им пари под шлифера и каскета съвсем скоро май :)Тоя има такъв багаж от информация и компромати, че може да занули всичките "велики" за последните 30 години.

194

Виждащ

преди 4 години

Връзката на родните олигарски спонсори на БСП с Русия(руската мафия, то е едно и също) лъсва все повече и повече.

193

Анонимен

преди 4 години

Източването на България от страна на Русия продължава с пълна сила....простия български народ това заслужавааа....нека тъне в мизерия......

192

НЕОСВЕДОМЕН

преди 4 години

Аз СЪМ ЕДИН НЕ ОСОБЕННО УМЕН БЪЛГАРИН И ИСКАМ ДА ЗНАМ :КЪДЕ ДРЕМА 4 МАНДАТА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КРАТУН ЗА ПРОПУСКИТЕ В ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ?ЩО СОТЮ ЦАЦАТА НЕ ОКОШАРИ ВАСИЛЧО БОЖКОВ ТОЛКОВА ГОДИНИ ???КОЙ ЯДЕ ОТ БАНИЦАТА ДОСЕГА

191

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ 194.."Оправлявана"..?!?!?!..поне трети клас завършила ли си,"щастливке"?!

190

мишо бирочето

преди 4 години

ти ако си мислиш че оригиналното панагюрско съкровище е в ръцете на държавата. копие батенце и то най вероятно от не най-чисто злато. има едни истории с живковата щерка още.

189

ресто

преди 4 години

И стига с тоя Божков и Русия. Кога ще е готов завода на Тесла в България? Искам да си взема една Тесла правена в български завод и всичко това благодарие на Боко.

188

Анонимен

преди 4 години

Черепа търси закрилата на шефовете си от русия, това е нормално заедно са крали, убивали, рекетирали българите, сега като го подгони закона естествено е да се крие при господарите си! Същото е и с оня " собственика" на обраната от кремъл КТБ, василев е пионка в ръцете на московските босове. 2014 Г с милиардите от КТБ руските убийци финансираха окупацията на крим, геноцида в Донбас ПФУ ГНУС

187

Ясновидец

преди 4 години

Човекът с каскета: Ваше Величество, пак се осрахме и Божков е на свобода.Лойко: Кажи, че руснаците са виновни.

186

Анонимен

преди 4 години

Русия не напада а си взема.

185

Анонимен

преди 4 години

ТА КОЛКО МИЛИАРДА Е ПРЕВЕЛ ОНЯ ОТ МАГУРАТА С ПУРАТА КЪМ КРЕМЪЛ ЗА ДА БЪДЕ СПАСЕН- ЦВЕТАН ОТ КТБТУ ПРЕВЕДЕ САМО 1.2 МИЛИАРДА, А ТОЯ КОЛКО- ЕХ БЪЛГАРИНО- ВИЖ СИ ГОЛЕМИЯ БРАТ И НЕ ПИТАЙ ЩО СИ БЕДЕН И КЪДЕ ОТИДОХА МИЛИАРДИТЕ ОТ 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ- ЧЕРВЕНИЯТ ГЕЧЕВ ТРЯБВА ДА КАЖЕ КОЛКО МИЛИАРДА ОТ ТАМ СА ЗАМИНАЛИ КЪМ КРЕМЪЛ, НАЛИ ТОЙ БЕШЕ ЧОВЕКЪТ КОЙТО ФАЛИРА БАНКИТЕ- СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ РУСОФИЛИ ПОТОП.

184

Живко

преди 4 години

Глупости на търкалета , поредната лъжа

183

ПроСоТо

преди 4 години

русия си е Гнусна страна оправлявана от ***

182

ПроСоТо

преди 4 години

иначе Гешефтев треба да издигне паметник на тоя Божков!!!БЕЗ НЕГО "звездата" на "обвинителя 1" щеше да крее в сянката на Живота..Запасете се с пуканки,мезета и питиета,с търпение и си наложете воля,граждани!..САГАТА "Божков" тепърва започна и не се знае колко "сезона" и серии са предвидили режисьорите..ЗАБРАВЕТЕ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ!!!За вас съществуването е САМО "Божков"!