181

Анонимен

преди 4 години

Вижте КО ША ВИ КАЖА АЗ СЯ ТУКААА!Ако няма да помага полицията, поне да не пречи! Едни некадърни момчета ограбиха бащата, полицията нишо не направи, ни с брата обаче направихме. Понатрупахме ги и продадохме дълга им на най-гадния лихвар наоколо! И сега, моля ви се ИМАТ НАГЛОСТТА ДА НИ СЪДЯТ! А защото единия не усоя да си изплати дълга и го иска тиха, леко де, един пръст само, майка му сега НАС изкарва виновни и полицията ни тормози !!! А ся де!!!!

180

Манго

преди 4 години

TO ЕДНИ ТЕЛЕФОННИ ИЗМАНИЦИ НЕ МОЖЕ ДА ХВАНИТЕ КАМО ЛИ ДА СПРЕТЕ НА ЦЯЛО БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ,МОЖЕ САМО ДА СЕ ПОДСЛУШВАТЕ,ДА НЕ БИ СЛУ4АИНО ДРУГИА ДА ПРЕСВОИ ПОВЕ4Е ОТ ВАС

179

ХОХОХО

преди 4 години

Как ви спипах, Тонката и сие.Голяма работа сте ве ИТ-та...хахаха

178

Абсурд

преди 4 години

Ами айде закривайте откога ви чакам и без това се оправяме без помощта на държавата,даже ни е в голяма тежест,дЪржавата сте вие Гешев и цялата престъпна клика

177

Анонимен

преди 4 години

гешев защо не се питаш от каде идва тази битова престъпност според мен бедноста глада и мизерията в която живеем кой като има пари ходи да крадеНе! Лош човешки материал е просто и трябва да се прочисти.

176

Анонимен

преди 4 години

Прав е!Писна ми вече! Ако викна полиция не ми решават проблема! Ако аз го реша, трябва да давам рушвети и да прикривам доказателства ... аа аа аа !!!!

175

Боколенд Цъфти

преди 4 години

Държава няма. Анархията е налице. Престъпността. Корупцията. Обръчите на ГЕРБ и ДПС. Пеевски, СИК, ***... Чалга, лошо образование, емиграция, бедност и простотия - това БГ-то в последните 10 години. И 90% от заслугите са на Тиквун от Банкя. А който вярва на Гешефта, да погледне "подвизите" на Цветанчо Цветанов преди 8-9 години. Същите патаклами, същите ПР-и и накрая по-зле.

174

до тонката

преди 4 години

то и дпс печели ама как а познай

173

Тонката

преди 4 години

Не мога да издържа да не изброя пак всички Български градове в които ГЕРБ победи на последните избори:):):):)Започвам.....София,Пловдив,Варна.Бургас.....ииииии да продължим всички заедноооооооо........:):):):)

172

Анонимен

преди 4 години

гешев защо не се питаш от каде идва тази битова престъпност според мен бедноста глада и мизерията в която живеем кой като има пари ходи да краде коза за да се изложи дайте условия на хората за по добър живот лечение бизнес високи заплати да видим дали ще има битова престъпност защо някой депутат не се опита дали ще може да изкара месеца с 800 заплата

171

Анонимен

преди 4 години

Какво ще закривате? Тя държавата е закрита, откакто станахме членка на НАТО и ЕС! Всеки идва и ни казва какво да правим, разкостиха я, прогониха народа, ще ни вкарат и в Еврозоната, а сега започнаха и поименно заклеймяване!

170

Тонката

преди 4 години

"Горд Българин"и"Българин"са всъщност Руски тролчики:):):):)

169

Офф ,да се омита

преди 4 години

Поредния *** милиционер решил да се прави на Боко Тиквуня. Гешеф е част от ОПГ "Геп" и това не е тайна за никого в държавата.

168

Тонката

преди 4 години

"Горд Българин"До "Българин"само къде нема "прабългарин":):):):):)Аз съм си бил сменял Айпито:):):):)Шшшшшш стига бе партизани:):):):)

167

реал

преди 4 години

то вашата политика е да мачкате малкото български граждани които останаха в страната си нищо друго баламосвате народа с престъност че някой си крал някаква кокошка на село тази държава е съществувала преди вас и ще съществува след вас но надявам се след време да носят отговорност всички които са работили срещу народа си

166

българин

преди 4 години

Ами гн Гешев. Тя "държавата" наша. В началото на 1989 г беше тотално закрита! Ти едва ли помниш! Беше 19 - 20 г младеж, неуриентиран , тъкмо решил да следваш право.Никой не те е познавал тогава.-:) После във времето сте се сдушили с др Борисов и сте решили да "управлявате" цяла държава! Няма лошо! Др Борисов го видяхме и го знаем! И теб видяхме че тръгна с рогата на пред!-:) Тааа само "вие" сте в "държавата"! Ако сте решили нещо правете го! Ако ще си само "фигурант" като Цажаров,да я закриваме!

165

Горд българин

преди 4 години

До българинОбаче виж как Тонката/Странджата и тем подобни/ не се обръщат директно към мен.Даже сега виждам че Тонката почва да коментира себе си/Странджата/ в опит да си върне изгубената репутация...хахахахаха

164

Наблюдател

преди 4 години

Как да стане? Съдът толерира престъпниците, политиците и шopoш си стимулират.

163

Анонимен

преди 4 години

Този льольо няма и грам мозък,щом не е вдянал,че БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е ЕЛЕМЕНТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ,използвана като средство за управление на Стадото и в угода на задкулисните господари!Както се казва,"щастливо немислещо ***", в средата от немислещи овце!!

162

Анонимен

преди 4 години

Това е дело на местните "шейхове".Те разбират само от сериозно "съветване" !