439

Анонимен

преди 4 години

главата на шуйгу ще свърши на чаша а Лавров ще върши добра работа за магаре Ама с *** какво да правим твърде е дребен за наденици плешив за дране Освен за ръкавици друго нестава

438

Селянин

преди 4 години

Замръкнахме с авери на пикник край родното Коиловци. По едно време едни натовси командоси нахлуха и ни обърнаха дамаджаната с вино. Е тия изтеглиха късата клечка! Първо ги набихме, след това ни досрамя и започнахме да ги обичаме. Двама ги държат, третият ги обича, голям кеф беше! Само не разбрахме, защо тези уж съюзници нахлуха в България, територии ли искаха да ни отнемат? Нашата продажна власт така и не се заинтересува. Но Видовден наближава!

437

Анонимен

преди 4 години

На някой му пречел руския език,надруг-отговор,какво има е тази страна.Като не си живял там,недей да лапашзмии.*** у щатско и си троши главата.То е грехота да надвикваш кода си.Руският е наш старобългарски,с времето променен. Ако посегнеш духовно на човек,не се знае какво те чака.Пророците са казали ;Синко помисли за последствията,за дадено деяние.

436

Анонимен

преди 4 години

до 571Като те гледам, колко си неграмотен ,явно нямаш и 20 години,и си виждал оръжие само на картинка или в компютърна игра.Но имаш "компетентно" мнение))

435

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКой ще си пребие златната кокошка бе ? Що за *** работа .САЩ искат газова "Независимост"на Европа за да си развържат ръцете за предизвикване на гражданска война в русия---------Не е само това,те искат да сринат икономиката на Германия и други европейски държави със спирането на руската газ към ЕС.

434

Лудият ефретор до 57

преди 4 години

Бе то и аз така мислех, ама сетне се поотрових и за по-сигурно се гръмнах...късмет!

433

Анонимен

преди 4 години

Като знам реалностите каква зган е руската армия Обеден съм че при голяма война че руснаците ще бягат на стада да се предават Че в натовски плен поне ще ги хранят при това цели два пъти дневно

432

Анонимен

преди 4 години

Русия кой е нападала че неразбрах?Отварям учебника по история и какво да видя, че то само Русия Е нападат а не обратното. По пътя на логиката която липсва у много напоследък Русия се защитава което ви прави нападатели/агресори.Сега да сменим заглавието на статията - искате ли да сте агресори срещу Русия. М да, така е по-точното вече.Отговор: питай Французите и Германците, те вдаха шамари последните 100-на години

431

Анонимен

преди 4 години

Непременно!Ще изпратим двата ремонтирани танка,с екипаж Тонката, Зозо, СатаНато и Странджата.

430

Анонимен

преди 4 години

На 9 февруари американския Pew ressearch center публикува анкета относно член 5 от Договора за НАТО. Като частен въпрос в това изследване се поставя въпроса за реакцията при хипотетично нападение над страна членка от Русия. Цел 69 % (а не 60 като пише в материала) от анкетираните в Бг са отговорили, че при такава хипотетична ситуация Бг не трябва да се намесва. Така че нашият отговор е: "НЕ. Няма да участваме, защото Русия няма да напада никого."

429

Анонимен

преди 4 години

До обикновенНе щем войни,бе мър.шо!Ти като искаш, отивай да воюваш сам,вземи оная крадла на кремчета и Плевньо със себе си!

428

Анонимен

преди 4 години

Как можеш да спасиш руски солдат от одавяне ?Като си дигнеш Бо, туша от главата му навряна в собствената му локва пи,, кня Българска Фронтова поговорка 1916/17

427

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 555Ти с Нинова не се захващай, че ББ се уплаши, когато тя го покани да се разберат като мъже. Тя е единствения куражлия в нашето политическо пространство. Ще се отнася до Волката - той яхна вълната на русофилството, само и само някой наивен русофил да гласува за него.

426

обикновен

преди 4 години

С какво можем да помогнем? Самолетите още не са пристигнали! Освен да викаме, бягай-бягай, на там, на там! Или да говорим на руснаците - Оставете ги, не виждате ли, че се напикаха от страх, по-голем си, по-умен си!Но по-важният въпрос е - Ще ни помогне ли на нас някой от НАТО, ако Русия реши да ни се скара с ракети и танкове?! Колко бързо гърчулята или турците ще ни помогнат с окупация, и да им позволим ли?

425

Анонимен

преди 4 години

Какво толкова драпате към тази русия и вие не мога да разбера... нищо няма там.

424

Анонимен

преди 4 години

На тия не мога да им понасям мекия език направо ми е отврат като го чуя. Все едно ми говори някакъв гей насреща.

423

Няма да помогнем

преди 4 години

Дори и да се има някой, който би желал да воюва срещу Русия, нашата власт няма да посмее да му даде оръжие. Властта знае, че за 98% от населението най-голям враг е не Русия, не Китай и дори не Турция и дори не САЩ, а властта на България. Властта знае, че тези 98% получат ли оръжие, първо ще си разчистят сметките с нея, а след това срещу кого ще воюват и въобще дали ще воюват, ще решат допълнително. България да нападнат, първо ще чакаме да свалят правителството, след това евентуално ще воюваме.

422

Анонимен

преди 4 години

да отсега виждам партизанския отряд за " русия мат и Газпром "В състав Волен сидеров Комисар и дюстабанлия Малинов командир и о той бил дюстабанлия *** Нинова с голи гърди картечарка ... Ъ тя гърди няма Иво Христов де,,бил на отряда Румбата радев Не явилсе помеже Деса го накарала да тупа килима ...

421

Анонимен

преди 4 години

Вече сме воювали срещу русия първата световна война и не е имало осбено проблем с това.

420

Някои си до#292

преди 4 години

Ами те вече два пъти тръгва ха за Полша ама нещо им се изпари желанието за трети поход за окупация на Полша що така.